Meclis Karar Özetleri

04.10.2013 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı

2172
21-10-2013
T.C.
UŞAK BELEDİYESİ MECLİS KARARLARI ÖZETLERİ

TARİHİ         GÜNÜ    SAATİ   DÖNEM   TOPLANTI   BİRLEŞİM  OTURUM
04.10.2013     CUMA    17.00       2013            10              4             1

Katılan Üyeler; Meclis Başkanı : Belediye Başkanı: Ali ERDOĞAN, Üyeler; Orhan TAMER, Bekir AKAĞAÇ, Barbaros DOĞAN, Talat DOĞRU, Hüsamettin DAYAN, İbrahim KARAHAN, Ufuk DÜZENLİ, Hakkı KAYGISIZ, Nurullah CAHAN, Murat Serhat EREN, Uğur ÖZKÖSE, Erol UYSAL, Akın DEMİR, Mehmet Emin AKYAY, Ahmet SEVİNDİK, Mehmet DEMİRHİNDİ, Sedat AYDIN, Kudret ERDEM, Ramazan KARAHAN, Mehmet Hamdi AVŞAR, Kadir USLU, Ebru ÖZSOY, Mustafa GÜNDÜZ, Mustafa KORKMAZ, Necat ÇOLAK ve Osman Nejat ARAT

G Ü N D E M :

43. Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne bağlı yeni açılacak Çocuk oyun Dünyası (Masal Kent ) için 4 adet, Cumhuriyet Meydanı Oto Parkına 4 adet, Kurtuluş Mahallesi Acun Sokak Kapalı Oto Parkına 4 adet, İslice Mahallesi Annaç Sokak Kapalı Oto Parkına 4 adet ve Mende Pazarı Otoparkına 4 adet olmak üzere toplam 20 adet Özel Güvenlik Personeline ihtiyaç duyulmuştur. 5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun ilgili maddelerine istinaden, Valilik Makamına konuyla ilgili yapılacak müracaatlar da, İlgi sayılı İçişleri Bakanlığının yazısına istinaden, Belediye Meclis Kararı istenmektedir. Özel Güvenlik Hizmeti satın alabilmesi için yazımızın müracaatlara eklenmek üzere Belediye Meclisince görüşülmek karara bağlanması.
44. Belediyemizce İzmir - Ankara yolu üzerinde yaptırılan motor sporları kompleksinin "5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 14 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi ile aynı kanunun 75 inci maddesinin birinci fıkrasının (c) bendi uyarınca ” Uşak Belediye spor Derneği ile ekli protokol taslağı kapsamında kullanılması ve işbirliği yapılması konusunun görüşülmek karara bağlanması.
46. İlave Madde 2: İlimiz, Merkez, Bozkurt Mahallesi, Hisarkapı Uluyolu Sokak’ ta yer alan, tapunun 891 ada, 20 parselinde kayıtlı, mülkiyeti Uşak Belediyesi’ne ait olan taşınmazda hizmete açılan "Halı ve Kilim Müzesi ”nde tarihi değere haiz ve taşınır kültür varlığı halıların sergilenebilmesi için, Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan "Özel Müzeler ve Denetimleri Hakkında Yönetmeliğin” 5. maddesi gereği izin alınması ve alınacak karar veya onayın başvuruya eklenebilmesi konusunun görüşülmek karara bağlanması.
47. İlave Madde 3: Belediye Meclisinin 04.09.2013 tarih ve 589 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen, Uşak Merkez Kemalöz Mahallesi Atatürk Meydanında bulunan 30L-3d pafta, 6082 ada, 6 parselde kayıtlı ayrık nizamda 5 kata müsaadeli 1099,09 m²,miktarındaki taşınmazda bulunan Belediyemize ait (286,01 m².) 28601/109909 hissenin kat karşılığı verilmesi ile ilgili Belediye Encümenine yetki verilmesi konusunun ekli İmar Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülerek karara bağlanması.
48. İlave Madde 4: Fehmi KILIÇ ve Remzi KILIÇ’ın İlimiz, Merkez, Kemalöz Mahallesi, 264 ada 30 numaralı parselde imar planında çizilen kütlenin şeklinin planda verilen ölçülerle uyuşmadığından bahsedilmekte ve plan değişikliği yapılması yönündeki talepleri yer almaktadır. İlgili alan için hazırlanan imar planı değişikliği taslağının 3194 sayılı İmar Kanununun 8/b maddesine göre görüşülmek karara bağlanması.
49. İlave Madde 5: Üstün YÜCEL’in Merkez, Hacıkadem Köyünde bulunan 247 numaralı taşınmazında orman vasfı bulunmadığından; imar planında görülen orman alanı fonksiyonun kaldırılması konusunun görüşülerek karara bağlanması.
10. Belediye Meclisinin 02.09.2013 tarih 557 sayılı kararı ile İmar komisyonuna havale edilen; Belediye Meclisinin 03.06.2013 tarih ve 387-388 nolu kararları ile onaylanan, ilimiz, Merkez, Cumhuriyet Mahallesi, 29L-IIb pafta, 4727 ada 1 ve 3 numaralı parseller ve 4728 ada 1 numaralı parsellerde Belediye hizmet alanının Eğitim Tesis Alana dönüştürülmesi yönünde hazırlanan, 1/5000 ve 1/1000 ölçekli planı değişikliklerine askı süresi içerisinde; Dürdane ÜNAL ve müşterekleri ile Hasan ÖKTEM ve müşterekleri tarafından yapılan itirazın İmar Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülerek karara bağlanması.
56. İlave Madde 12: 02.08.2013 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan 6495 sayılı kanun gereğince "%40 ve üzerinde engelli olduğunu belgeleyen vatandaşların, kendileri ağır engellilerin kendileriyle birlikte birden fazla olmamak üzere birlikte yolculuk ettikleri refakatçileri toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanırlar hükmü uyarınca” Uşak Şehir içi toplu taşıma hizmetlerinden yukarıda tarif edilen engelli vatandaşlarımızın ücretsiz olarak yararlanması konusunun görüşülerek karara bağlanması.
57. İlave Madde 13: 2013 Ekim ayı Meclis toplantısının 3.birleşiminde gündemin 37.maddesi olarak İmar Komisyonuna havale edilen; İl Sağlık Müdürlüğünün talebine istinaden, ilimiz, Merkez, Fevzi Çakmak Mahallesi, 730 ada, 299 ve 304 numaralı parsellerde E=1.50 yapı yoğunluğunda Sağlık Tesisi alanı (Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası) düzenlenmesi yönünde hazırlanan, 1/5000 ve 1/1000 ölçekli planı değişikliklerine askı süresi içerisinde; Fuat YILMAZ tarafından yapılan itirazın İmar Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülerek karara bağlanması.
58. İlave Madde 14: 2013 Ekim ayı Meclis toplantısının 3.birleşiminde gündemin 27.maddesi olarak İmar Komisyonuna havale edilen; İlimiz, Merkez, Fatih Mahallesi, 2992 ada 2 numaralı parselde spor tesisleri alanı ayrılması, 2993 ada 1 ve 0 numaralı parsellerde yer alan ilköğretim tesisi ve park alanlarında yeniden düzenleme yapılması ve Kuyucak Köyü 172 numaralı parselde park alanı düzenlenmesi yönünde Şehir Plancısı tarafından hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar planı değişiklik taslağının 3194 sayılı İmar Kanununun 8/b maddesi gereğince tasdik edilmesi konusunun görüşülerek karara bağlanması.
59. İlave Madde 15: 2013 Ekim ayı Meclis toplantısının 3.birleşiminde gündemin 27.maddesi olarak İmar Komisyonuna havale edilen; İlimiz, Merkez, Fatih Mahallesi, 2992 ada 2 numaralı parselde spor tesisleri alanı ayrılması, 2993 ada 1 ve 0 numaralı parsellerde yer alan ilköğretim tesisi ve park alanlarında yeniden düzenleme yapılması ve Kuyucak Köyü 172 numaralı parselde park alanı düzenlenmesi yönünde Şehir Plancısı tarafından hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklik taslağının 3194 sayılı İmar Kanununun 8/b maddesi gereğince tasdik edilmesi konusunun görüşülerek karara bağlanması.


K A R A R Ö Z E T L E R İ :

43. Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne bağlı yeni açılacak Çocuk oyun Dünyası (Masal Kent ) için 4 adet, Cumhuriyet Meydanı Oto Parkına 4 adet, Kurtuluş Mahallesi Acun Sokak Kapalı Oto Parkına 4 adet, İslice Mahallesi Annaç Sokak Kapalı Oto Parkına 4 adet ve Mende Pazarı Otoparkına 4 adet olmak üzere toplam 20 adet Özel Güvenlik Personeline ihtiyaç duyulmuştur. 5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun ilgili maddelerine istinaden, Valilik Makamına konuyla ilgili yapılacak müracaatlar da, İlgi sayılı İçişleri Bakanlığının yazısına istinaden, Belediye Meclis Kararı istenmektedir. Özel Güvenlik Hizmeti satın alabilmesi için yazımızın müracaatlara eklenmek üzere Belediye Meclisince görüşülmek karara bağlanması konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne bağlı yeni açılacak Çocuk oyun Dünyası (Masal Kent ) için 4 adet, Cumhuriyet Meydanı Oto Parkına 4 adet, Kurtuluş Mahallesi Acun Sokak Kapalı Oto Parkına 4 adet, İslice Mahallesi Annaç Sokak Kapalı Oto Parkına 4 adet ve Mende Pazarı Otoparkına 4 adet olmak üzere toplam 20 adet Özel Güvenlik Personeline ihtiyaç duyulmuştur. 5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun ilgili maddelerine istinaden, Valilik Makamına konuyla ilgili yapılacak müracaatlar da, İlgi sayılı İçişleri Bakanlığının yazısına istinaden, Müdürlükten geldiği şekliyle özel güvenlik hizmeti alınması teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.
44. Belediyemizce İzmir - Ankara yolu üzerinde yaptırılan motor sporları kompleksinin "5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 14 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi ile aynı kanunun 75 inci maddesinin birinci fıkrasının (c) bendi uyarınca ” Uşak Belediye spor Derneği ile ekli protokol taslağı kapsamında kullanılması ve işbirliği yapılması konusunun görüşülmek karara bağlanması konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Belediyemizce İzmir - Ankara yolu üzerinde yaptırılan motor sporları kompleksinin "5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 14 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi ile aynı kanunun 75 inci maddesinin birinci fıkrasının (c) bendi uyarınca ” Uşak Belediye spor Derneği ile ekli protokol taslağına Su ve elektrik giderlerinin Belediyece karşılanması ve Her türlü güvenlik tedbirlerinin dernekçe alınması maddesinin eklenerek, protokol kapsamında kullanılması ve işbirliği yapılması teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda Üyelerden Bekir AKAĞAÇ, Talat DOĞRU, Hüsamettin DAYAN, İbrahim KARAHAN, Ufuk DÜZENLİ, Kudret ERDEM, Ramazan KARAHAN, Mehmet Hamdi AVŞAR, Kadir USLU nun 9 çekimser oylarına karşılık 18 kabul oyla oy çokluğu ile kabul edilmiştir. (Gündemin bu maddesine geçildiğinde Sedat AYDIN oturuma katılmıştır.)
46. İlave Madde 2: İlimiz, Merkez, Bozkurt Mahallesi, Hisarkapı Uluyolu Sokak’ ta yer alan, tapunun 891 ada, 20 parselinde kayıtlı, mülkiyeti Uşak Belediyesi’ne ait olan taşınmazda hizmete açılan "Halı ve Kilim Müzesi ”nde tarihi değere haiz ve taşınır kültür varlığı halıların sergilenebilmesi için, Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan "Özel Müzeler ve Denetimleri Hakkında Yönetmeliğin” 5. maddesi gereği izin alınması ve alınacak karar veya onayın başvuruya eklenebilmesi konusunun görüşülmek karara bağlanması konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; İlimiz, Merkez, Bozkurt Mahallesi, Hisarkapı Uluyolu Sokak’ ta yer alan, tapunun 891 ada, 20 parselinde kayıtlı, mülkiyeti Uşak Belediyesi’ne ait olan taşınmazda hizmete açılan "Halı ve Kilim Müzesi ”nde tarihi değere haiz ve taşınır kültür varlığı halıların sergilenebilmesi için, Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan "Özel Müzeler ve Denetimleri Hakkında Yönetmeliğin” 5. maddesi gereği izin alınmasına ve alınacak karar veya onayın başvuruya eklenmesi konusunun Müdürlükten geldiği şekliyle kabul edilmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.
47. İlave Madde 3: Belediye Meclisinin 04.09.2013 tarih ve 589 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen, Uşak Merkez Kemalöz Mahallesi Atatürk Meydanında bulunan 30L-3d pafta, 6082 ada, 6 parselde kayıtlı ayrık nizamda 5 kata müsaadeli 1099,09 m²,miktarındaki taşınmazda bulunan Belediyemize ait (286,01 m².) 28601/109909 hissenin kat karşılığı verilmesi ile ilgili Belediye Encümenine yetki verilmesi konusunun ekli İmar Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülerek karara bağlanması konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Belediye Meclisinin 04.09.2013 tarih ve 589 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen, Uşak Merkez Kemalöz Mahallesi Atatürk Meydanında bulunan 30L-3d pafta, 6082 ada, 6 parselde kayıtlı ayrık nizamda 5 kata müsaadeli 1099,09 m²,miktarındaki taşınmazda bulunan Belediyemize ait (286,01 m².) 28601/109909 hissenin kat karşılığı verilmesi ile ilgili Belediye Encümenine yetki verilmesi konusunun İmar Komisyonu Raporunda yazılı olduğu şekliyle kabul edilmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda üyelerden İbrahim KARAHAN, Hüsamettin DAYAN, Kudret ERDEM, Ramazan KARAHAN ve Kadir USLU nun 5 ret oylarına karşılık 21 kabul oyla oy çokluğu ile kabul edilmiştir. (Murat Serhat EREN oturumdan ayrılmıştır.)
48. İlave Madde 4: Fehmi KILIÇ ve Remzi KILIÇ’ın İlimiz, Merkez, Kemalöz Mahallesi, 264 ada 30 numaralı parselde imar planında çizilen kütlenin şeklinin planda verilen ölçülerle uyuşmadığından bahsedilmekte ve plan değişikliği yapılması yönündeki talepleri yer almaktadır. İlgili alan için hazırlanan imar planı değişikliği taslağının 3194 sayılı İmar Kanununun 8/b maddesine göre görüşülmek karara bağlanması konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Fehmi KILIÇ ve Remzi KILIÇ’ın İlimiz, Merkez, Kemalöz Mahallesi, 264 ada 30 numaralı parselde imar planında çizilen kütlenin şeklinin planda verilen ölçülerle uyuşmadığından bahsedilmekte ve plan değişikliği yapılması yönündeki talepleri yer almaktadır. İlgili alan için hazırlanan imar planı değişikliği taslağının 3194 sayılı İmar Kanununun 8/b maddesine göre görüşülmek karara bağlanması konusunun İmar Komisyonuna havale edilmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.
49. İlave Madde 5: Üstün YÜCEL’in Merkez, Hacıkadem Köyünde bulunan 247 numaralı taşınmazında orman vasfı bulunmadığından; imar planında görülen orman alanı fonksiyonun kaldırılması konusunun görüşülerek karara bağlanması konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Üstün YÜCEL’in Merkez, Hacıkadem Köyünde bulunan 247 numaralı taşınmazında orman vasfı bulunmadığından; imar planında görülen orman alanı fonksiyonun kaldırılması konusunun görüşülerek karara bağlanması konusunun İmar Komisyonuna havale edilmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.

Üyelerden Hüsamettin DAYAN, İbrahim KARAHAN oturumdan ayrılmıştır, Murat Serhat EREN oturuma katılmıştır.
10. Belediye Meclisinin 02.09.2013 tarih 557 sayılı kararı ile İmar komisyonuna havale edilen; Belediye Meclisinin 03.06.2013 tarih ve 387-388 nolu kararları ile onaylanan, ilimiz, Merkez, Cumhuriyet Mahallesi, 29L-IIb pafta, 4727 ada 1 ve 3 numaralı parseller ve 4728 ada 1 numaralı parsellerde Belediye hizmet alanının Eğitim Tesis Alana dönüştürülmesi yönünde hazırlanan, 1/5000 ve 1/1000 ölçekli planı değişikliklerine askı süresi içerisinde; Dürdane ÜNAL ve müşterekleri ile Hasan ÖKTEM ve müşterekleri tarafından yapılan itirazın İmar Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülerek karara bağlanması konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Belediye Meclisinin 02.09.2013 tarih 557 sayılı kararı ile İmar komisyonuna havale edilen; Belediye Meclisinin 03.06.2013 tarih ve 387-388 nolu kararları ile onaylanan, ilimiz, Merkez, Cumhuriyet Mahallesi, 29L-IIb pafta, 4727 ada 1 ve 3 numaralı parseller ve 4728 ada 1 numaralı parsellerde Belediye hizmet alanının Eğitim Tesis Alana dönüştürülmesi yönünde hazırlanan, 1/5000 ve 1/1000 ölçekli planı değişikliklerine askı süresi içerisinde; Dürdane ÜNAL ve müşterekleri ile Hasan ÖKTEM ve müşterekleri tarafından yapılan itirazın kabul edilmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda üyelerden Orhan TAMER, Bekir AKAĞAÇ, Barbaros DOĞAN, Talat DOĞRU, Ufuk DÜZENLİ, Hakkı KAYGISIZ, Kudret ERDEM, Ramazan KARAHAN, Mehmet Hamdi AVŞAR, Kadir USLU, ve Osman Nejat ARAT ın 11 kabul oylarına karşılık 14 ret oyla oy çokluğu ile itiraz ret edilmiştir.
56. İlave Madde 12: 02.08.2013 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan 6495 sayılı kanun gereğince "%40 ve üzerinde engelli olduğunu belgeleyen vatandaşların, kendileri ağır engellilerin kendileriyle birlikte birden fazla olmamak üzere birlikte yolculuk ettikleri refakatçileri toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanırlar hükmü uyarınca” Uşak Şehir içi toplu taşıma hizmetlerinden yukarıda tarif edilen engelli vatandaşlarımızın ücretsiz olarak yararlanması konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; 02.08.2013 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan 6495 sayılı kanun gereğince "%40 ve üzerinde engelli olduğunu belgeleyen vatandaşların, kendileri ağır engellilerin kendileriyle birlikte birden fazla olmamak üzere birlikte yolculuk ettikleri refakatçileri toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanırlar hükmü uyarınca” Uşak Şehir içi toplu taşıma hizmetlerinden yukarıda tarif edilen engelli vatandaşlarımızın ücretsiz olarak yararlanması konusunun Hukuk Komisyonuna havale edilmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.
57. İlave Madde 13: 2013 Ekim ayı Meclis toplantısının 3.birleşiminde gündemin 37.maddesi olarak İmar Komisyonuna havale edilen; İl Sağlık Müdürlüğünün talebine istinaden, ilimiz, Merkez, Fevzi Çakmak Mahallesi, 730 ada, 299 ve 304 numaralı parsellerde E=1.50 yapı yoğunluğunda Sağlık Tesisi alanı (Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası) düzenlenmesi yönünde hazırlanan, 1/5000 ve 1/1000 ölçekli planı değişikliklerine askı süresi içerisinde; Fuat YILMAZ tarafından yapılan itirazın İmar Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülerek karara bağlanması konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; 2013 Ekim ayı Meclis toplantısının 3.birleşiminde gündemin 37.maddesi olarak İmar Komisyonuna havale edilen; İl Sağlık Müdürlüğünün talebine istinaden, ilimiz, Merkez, Fevzi Çakmak Mahallesi, 730 ada, 299 ve 304 numaralı parsellerde E=1.50 yapı yoğunluğunda Sağlık Tesisi alanı (Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası) düzenlenmesi yönünde hazırlanan, 1/5000 ve 1/1000 ölçekli planı değişikliklerine askı süresi içerisinde; Fuat YILMAZ tarafından yapılan itirazın İmar Komisyonu Raporunda yazılı olduğu şekliyle kabul edilmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.
58. İlave Madde 14: 2013 Ekim ayı Meclis toplantısının 3.birleşiminde gündemin 27.maddesi olarak İmar Komisyonuna havale edilen; İlimiz, Merkez, Fatih Mahallesi, 2992 ada 2 numaralı parselde spor tesisleri alanı ayrılması, 2993 ada 1 ve 0 numaralı parsellerde yer alan ilköğretim tesisi ve park alanlarında yeniden düzenleme yapılması ve Kuyucak Köyü 172 numaralı parselde park alanı düzenlenmesi yönünde Şehir Plancısı tarafından hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar planı değişiklik taslağının 3194 sayılı İmar Kanununun 8/b maddesi gereğince tasdik edilmesi konusunun görüşülerek karara bağlanması konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; 2013 Ekim ayı Meclis toplantısının 3.birleşiminde gündemin 27.maddesi olarak İmar Komisyonuna havale edilen; İlimiz, Merkez, Fatih Mahallesi, 2992 ada 2 numaralı parselde spor tesisleri alanı ayrılması, 2993 ada 1 ve 0 numaralı parsellerde yer alan ilköğretim tesisi ve park alanlarında yeniden düzenleme yapılması ve Kuyucak Köyü 172 numaralı parselde park alanı düzenlenmesi yönünde Şehir Plancısı tarafından hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar planı değişiklik taslağının 3194 sayılı İmar Kanununun 8/b maddesi gereğince tasdik edilmesi konusunun müdürlükten geldiği şekliyle kabul edilmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda üyelerden Orhan TAMER, Bekir AKAĞAÇ, Barbaros DOĞAN, Talat DOĞRU, Ufuk DÜZENLİ, Kudret ERDEM, Ramazan KARAHAN, Mehmet Hamdi AVŞAR, Kadir USLU nun 9 ret oylarına karşılık 16 kabul oyla oy çokluğu ile kabul edilmiştir.
59. İlave Madde 15: 2013 Ekim ayı Meclis toplantısının 3.birleşiminde gündemin 27.maddesi olarak İmar Komisyonuna havale edilen; İlimiz, Merkez, Fatih Mahallesi, 2992 ada 2 numaralı parselde spor tesisleri alanı ayrılması, 2993 ada 1 ve 0 numaralı parsellerde yer alan ilköğretim tesisi ve park alanlarında yeniden düzenleme yapılması ve Kuyucak Köyü 172 numaralı parselde park alanı düzenlenmesi yönünde Şehir Plancısı tarafından hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklik taslağının 3194 sayılı İmar Kanununun 8/b maddesi gereğince tasdik edilmesi konusunun görüşülerek karara bağlanması konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; 2013 Ekim ayı Meclis toplantısının 3.birleşiminde gündemin 27.maddesi olarak İmar Komisyonuna havale edilen; İlimiz, Merkez, Fatih Mahallesi, 2992 ada 2 numaralı parselde spor tesisleri alanı ayrılması, 2993 ada 1 ve 0 numaralı parsellerde yer alan ilköğretim tesisi ve park alanlarında yeniden düzenleme yapılması ve Kuyucak Köyü 172 numaralı parselde park alanı düzenlenmesi yönünde Şehir Plancısı tarafından hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklik taslağının 3194 sayılı İmar Kanununun 8/b maddesi gereğince tasdik edilmesi konusunun müdürlükten geldiği şekliyle kabul edilmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda üyelerden Orhan TAMER, Bekir AKAĞAÇ, Barbaros DOĞAN, Talat DOĞRU, Ufuk DÜZENLİ, Hakkı KAYGISIZ, Kudret ERDEM, Ramazan KARAHAN, Mehmet Hamdi AVŞAR, Kadir USLU nun 10 ret oylarına karşılık 15 kabul oyla oy çokluğu ile kabul edilmiştir.

2013 Kasım ayı Meclis Toplantısının 01.11.2013 Cuma günü saat 17.00 de görüşülmesi teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.

Belediye Başkanı (Meclis Başkanı) Ali ERDOĞAN; 2013 Ekim ayı Meclis Toplantısı gündemindeki konuların görüşülmesi tamamlanmış olup, toplantıyı kapatmıştır.



Ali ERDOĞAN         Kadir USLU    Orhan TAMER
Belediye Başkanı          Katip               Katip
(Meclis Başkanı)







Son Düzenlemeler: -/-
İlgili İçerikler: 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 5 Adet Taşınmaz Kira İhale İlanı - 12/03/2024 6 Adet Taşınmaz Kira İhale İlanı - 12/03/2024 07.02.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 07.02.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı Kira İhale İlanı - 13/02/2024 Bozkurt ve Karaağaç Mahalleleri 55. Bölge 18. Madde Uygulaması Parselasyon Planı 3. Askı İlanı