Meclis Karar Özetleri

12-03-2019

T.C.

UŞAK BELEDİYESİ MECLİS KARARLARI ÖZETLERİ

TARİHİ         GÜNÜ               SAATİ   DÖNEM      TOPLANTI    BİRLEŞİM    OTURUM
05.03.2019         SALI                  17.00             2019               3                   3        1

Katılan Üyeler; Meclis 1.Başkan V. : Ahmet Gökhan ÖZBAĞ,  Üyeler; Emine YILDIRIM, Zeki ERCEL, Hasan ERDOĞAN, Sedat AYDIN, Hakan ULUDAĞ, Mehmet DEMİRHİNDİ, Ercan ALKAN, Mehmet Emin AKYAY, Mesut ÖZBEY, Sevgi COŞKUN, Mehmet YAŞAR, Salih KÜÇÜK, Bekir AKAĞAÇ, Ufuk DÜZENLİ, Mehmet ALEV, Talat DOĞRU, Mehmet KARAKOÇ, Rifat ALAKENT, Mustafa GÜNGÖR, Aynur YURTSEVER, Mustafa EKŞİ, Nevzat YILMAZ, Erdoğan VAROL, Necmi DURSUN, Arslan ÖZKAN.

GÜNDEM:

4.Vatandaşlar tarafından muhtelif tarihlerde Belediyemize verilen 26 adet talebin görüşülerek karara bağlanması.
11.(İlave Madde 7): Belediyemizde dolu-boş bulunan memur kadro unvan değişikliği ve derece değişiklikleri norm kadro standartlarına uygun olarak İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünce hazırlandığı şekliyle görüşülerek karara bağlanması.

K A R A R    Ö Z E T L E R İ:

4.Vatandaşlar tarafından muhtelif tarihlerde Belediyemize verilen 26 adet talep görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Vatandaşlar tarafından muhtelif tarihlerde Belediyemize verilen 26 adet talebin Trafik Komisyonuna havale edilmesi teklifi oya sunulmuş ve yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.

Meclis 1.Başkan V. Ahmet Gökhan ÖZBAĞ; Gündemin kalan maddelerinin 06.03.2019 Çarşamba günü saat 17.00 de görüşmek üzere 3. Birleşimi kapatmıştır.

Ahmet Gökhan ÖZBAĞ          Emine YILDIRIM        Sevgi COŞKUN
      Meclis 1.Başkan V.                 Katip                          Katip
İlgili İçerikler: Uşak Belediye Başkanlığından Dolandırıcılık Uyarısı Uşak Belediyesi Satrançseverleri Gençlik Satranç Turnuvası'nda Buluşturdu 02.05.2019 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı Uşak Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri Uşaklılara Keyifli Anlar Yaşatıyor Uşak Belediyesi'nden Personeline 1 Mayıs Etkinliği UŞAK BELEDİYESİ DESTEKLİ 3. GELENEKSEL BAHARA MERHABA TENİS TURNUVASI SONA ERDİ Uşak Belediyesi'nden Şeffaf Belediyecilik İçin Büyük Adım 02.05.2019 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı Belediye Başkanı Mehmet Çakın'dan 23 Nisan Mesajı 14.04.2019 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı
Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 05.03.2019