Meclis Karar Özetleri

12-03-2019

T.C.

UŞAK BELEDİYESİ MECLİS KARARLARI ÖZETLERİ

TARİHİ         GÜNÜ               SAATİ   DÖNEM      TOPLANTI    BİRLEŞİM    OTURUM
05.03.2019         SALI                  17.00             2019               3                   3        1

Katılan Üyeler; Meclis 1.Başkan V. : Ahmet Gökhan ÖZBAĞ,  Üyeler; Emine YILDIRIM, Zeki ERCEL, Hasan ERDOĞAN, Sedat AYDIN, Hakan ULUDAĞ, Mehmet DEMİRHİNDİ, Ercan ALKAN, Mehmet Emin AKYAY, Mesut ÖZBEY, Sevgi COŞKUN, Mehmet YAŞAR, Salih KÜÇÜK, Bekir AKAĞAÇ, Ufuk DÜZENLİ, Mehmet ALEV, Talat DOĞRU, Mehmet KARAKOÇ, Rifat ALAKENT, Mustafa GÜNGÖR, Aynur YURTSEVER, Mustafa EKŞİ, Nevzat YILMAZ, Erdoğan VAROL, Necmi DURSUN, Arslan ÖZKAN.

GÜNDEM:

4.Vatandaşlar tarafından muhtelif tarihlerde Belediyemize verilen 26 adet talebin görüşülerek karara bağlanması.
11.(İlave Madde 7): Belediyemizde dolu-boş bulunan memur kadro unvan değişikliği ve derece değişiklikleri norm kadro standartlarına uygun olarak İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünce hazırlandığı şekliyle görüşülerek karara bağlanması.

K A R A R    Ö Z E T L E R İ:

4.Vatandaşlar tarafından muhtelif tarihlerde Belediyemize verilen 26 adet talep görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Vatandaşlar tarafından muhtelif tarihlerde Belediyemize verilen 26 adet talebin Trafik Komisyonuna havale edilmesi teklifi oya sunulmuş ve yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.

Meclis 1.Başkan V. Ahmet Gökhan ÖZBAĞ; Gündemin kalan maddelerinin 06.03.2019 Çarşamba günü saat 17.00 de görüşmek üzere 3. Birleşimi kapatmıştır.

Ahmet Gökhan ÖZBAĞ          Emine YILDIRIM        Sevgi COŞKUN
      Meclis 1.Başkan V.                 Katip                          Katip
İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi Mazisini Yaşatıyor Uşak Belediyesi 5. Geleneksel Atlı Cirit Turnuvası'nda Kazanan Belli Oldu UŞAK BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI GÜVENLİK KULÜBESİ VE İDARİ BİNADA KULLANILMAK ÜZE Uşak Belediyesi'nden Can Dostlarına Özel Proje UŞAK BELEDİYESİ AKMONİA VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI Belediyeden emekli Hüseyin Yıldız UŞAK BELEDİYESİ SOĞUK HAVALARDA SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI 03.02.2020 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 03.02.2020 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı UŞAK BELEDİYESİ KAÇAK PAZAR YERİNE EL ATTI
Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 05.03.2019