​3 Yeni Proje Hayata Geçiyor

29-12-2015

3 Yeni Proje Hayata Geçiyor

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kemalöz Mahallesi’nde yer alan yeni pazar yeri ve Karaağaç Mahalle konağı ve Aybey Mahallesi’nde bulunan Taziye Evi’nin bittiğini belirtirken çok yakında açılışı gerçekleştireceklerini kaydetti.

Uşak Belediyesi kentte projelerine ara vermeden devam ediyor. Mevsim şartlarına bakılmaksızın devam eden projeler bitiriliyor. Uşak halkının beklentilerine cevap veren üç projeyi daha bitirdi. Buna göre Kemalöz Mahallesi Pazar Yeri, Aybey Taziye Evi ve Karaağaç Mahalle Konağı binaları tamamlandı. Çalışmaların sona erdiği projelerin açılışı ise kısa zamanda yapılacak.

Uşak halkına hediye

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Vaat ettiğimiz tüm projelerimizi hassasiyetle takip ediyoruz” dedi.

Göreve gelmelerinin akabinde çalışmaların da hemen başladığına dikkat çeken Cahan, “İlimizde her anlamda projelerimizin hayat bulması için bütün ekiplerimiz tüm güçleri ile çalışmaktadır. Henüz görev süremizin üzerinden 2 yıl bile geçmemesine rağmen ilimize hizmet anlamında çok şeyler kattık. Diğer yandan söz verdiğimiz projelerin gerçekleşmesi adına hızlı bir çalışma yürüttük. Bu sayede vaatlerimizi gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz. Bu yıl bitirdiğimiz çalışmalara bakacak olursak öncelikle Karaağaç Mahalle Konağı sona erdi. Konağımız mahallemize her anlamda hizmet verecek. İlimizin en büyük ve en modern pazar yeri olma özelliğine sahip olan Kemalöz Mahallesi Pazar Yeri de hemşehrilerimizin hizmetine girecek. Pazar yerimiz hem esnafın hem de vatandaşlarımızın rahat etmesine vesile olacak. Diğer yandan Aybey Mahallesi’ndeki Taziye Evimiz de bölgenin ihtiyacını karşılayacak” ifadesini kullandı.

Yepyeni bir Uşak için

Uşak’ın her anlamda talihini değiştirmek istediklerini vurgulayan Cahan, “İlimizde mutlu insanların yaşadığı marka şehir hedefini koymuştuk. Bunun için ne gerekiyorsa yaptık. Kentimizin sorunlarını hemşehrilerimizle sürekli iç içe olmak suretiyle yerinde tespit ederek çözdük. Onlarca projemizi güçlü araç ve gereç envanterimizle, profesyonel bir çalışma yöntemiyle hayata geçirdik. Bundan sonra da çalışmalarımıza bu şekilde devam edeceğiz” diyerek sözlerine son verdi.

Son Düzenlemeler: 29 Aralk, 2015
İlgili İçerikler: Uygulanacak mimari proje bölgeyi kalkındıracak Yeniköyünden Şükrü Tetik Sokak Hayvanlarıyla ilgili bir yenilik daha Uşak'ta Kara Sinekle Mücadelede Yeni Dönem UŞAK BELEDİYESİ'NDEN TEMEL HİZMETE YENİ VİZYON Zeyilname 3 Uşak Belediyesi Yayalaştırılan Sokaklar Mimarlık-Kentsel Tasarım Fikir Proje Yarışması Başkan Çakın Yeni Hizmet Binasındaki ve Nuri Şeker Caddesindeki Çalışmaları İnceledi Yarışma Teslim Şartlarının Güncellemesi Yayalaştırılan Sokaklar Mimarlık Kentsel Tasarım Fikir Proje Yarışma Takvimi Güncellemesi Yayalaştırılan Sokaklar Mimarlık Kentsel Tasarım Fikir Proje Yarışması Yarışma Soru-Cevapları İlanı Yayalaştırılan Sokaklar Mimarlık Kentsel Tasarım Fikir Proje Yarışması
uşak belediyesi nurullah cahan biten calismalar karaağaç mahalle konağı kemalöz pazar yeri aybey taziye evi uşak marka şehir