​5 Yıldızlı Otel Konforunda Mahalle Konağı

22-01-2016

5 Yıldızlı Otel Konforunda Mahalle Konağı

Belediye Başkanı Nurullah Cahan bitirilen ve yakın zamanda hizmete açılacak Karaağaç Mahalle Konağı’nın 5 yıldızlı otel konforunda olduğunu ifade ederken,”Görenler şimdiden konağımıza hayran kalıyor” dedi.

Uşak Belediyesi’nin projeleri arasında yer alan her mahalleye yapılması planlanan mahalle konaklarında ilk adım Karaağaç Mahallesi’nde atıldı. Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Mahalle Konağı açılışı henüz yapılmamasına rağmen görenler tarafından tam not aldı. Selçuklu mimarisi örneklerini barındıran konak, mahalle halkına birçok anlamda fayda verecek.

Mahallemize armağan ediyoruz

“Karaağaç Mahallemize hak ettiği bir projeyi armağan ediyoruz” şeklinde konuşan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, projenin günü kurtaran değil, uzun yıllar mahalleye hizmet edecek bir özellikte olduğunu iletti. Cahan, “İlimizde mahallelerimize ayrı bir hava katacak ve fayda sağlayacak mahalle konakları projemiz devam ediyor. Bu kapsamda kısa süre önce başladığımız Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Mahalle Konağı Karaağaç Mahallesi’nde bitirildi. Mahallemize hizmet verecek konağın kaliteli ve modern olmasının yanında geçmişimizin izlerini taşımasını da arzu ettik. Bu nedenle Selçuklu mimarisini konağımızda yaşattık. Yakın bir zamanda hizmete açacağız” dedi.

Bölgede yaşayanların mahalle konağını incelediğinde hayran kaldığına işaret eden Cahan, “Daha açılmadan bu beğenileri almak bizleri mutlu etti” diye konuştu.

Birçok konuda mahalleye fayda sağlayacak

Mahalle konağının birçok konuda mahalle halkına hizmet vereceğini ileten Cahan sözlerini şu cümlelerle noktaladı: “Konağımızı yapmadan önce mahallemizin ihtiyaçlarını, kültürünü ve beklentilerini analiz ettik. Bu noktadan sonra konağımızı inşa ettik. Açacağımız konakta mahallemize hizmet eden sağlık ocağı da yer alacak. Mahalledeki bayanlarımıza özel kurslar ve çalışmalar yapılacak. Ayrıca mahallenin kültürü ve demografik yapısını içeren kültürel çalışmalar da olacak”

İlgili İçerikler: Sarayaltı Mahallesi sakinlerinden Emine Mercan Uşak Merkez Kemalöz Mahallesi'nden Nurullah Özdemir Kurtuluş Mahallesi'nden Ali Uğuz Kazancılar Kemalöz mahallesi sakinlerinden, Halime Demir Atatürk Mahallesi Sakinlerinden Ali Özdemir Sarayaltı Mahallesi Sakinleri'nden Mustafa Leblebici Uşak Merkez Karaağaç Mahallesi'nden Mustafa Uğuz Uşak Eşme İstasyon Mahallesi'nden Yadikar Peker Uşak Merkez Fevzi Çakmak Mahallesi'nden Ömer Aydın Türüdü Banaz Dilek Mahallesi'nden Ahmet Koçak
uşak uşak belediyesi nurullah cahan belediye açılış karaağaç mahalle konağı otel konforu