Başkan Cahan Belediye Personeli ile Buluştu

4-04-2014

Başkan Cahan Belediye Personeli ile Buluştu

Belediye Başkanı Nurullah Cahan belediye personeli ile toplantı düzenledi. Belediye bünyesinde çalışan memur, işçi ve taşeron işçilerin katıldığı toplantıda belediye meclis üyeleri ile personelin de tanışması sağlandı. Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Cahan kent için güzel çalışmalar yapacaklarını ve bunu belediyenin kurumsal ve nitelikli personeli ile başaracaklarını vurguladı. Belediyede personeli ile barışık bir yönetim sergileyeceklerinin altını çizen Cahan, " Biz belediyemizin her personelini değerli buluyoruz. Biliyoruz ki personelimiz ile birlikte kentimiz için olumlu çalışmalar yapılacak. Bu düşünce ile çıktığımız yolda personelimizin de mutlu olması gerektiğine inanıyoruz. Bu düşünceler ile personelimizin en iyi şartlarda olması adına elimizden geleni sarf edeceğiz” şeklinde konuştu. Belediyede personel ile ilgili güzel uygulamaların da devam edeceğine dikkat çeken Cahan, Uşak Belediyesi’nin bu konuda örnek belediyeler arasında yerini alacağını vurguladı. Kentte akla gelecek her çalışmada belediyenin eseri olduğuna dikkat çeken Cahan, " Böylesine ciddi bir yapıda hepimiz dikkatli olmalıyız. İlimizin marka kent olması için hepimiz siyasi düşünceleri bir kenara atıp emin adımlar ile yola devam etmemiz gerekiyor. Kent menfaatleri bunu gerektiriyor. Bu nedenle personelimiz ile mutlu bir kent için güç birliği yaparak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnanıyorum ki bu iş birliği kentimizin de mutlu olmasında önemli bir köşe taşı olacak” ifadesini kullandı.

Mutlu şehir için mutlu personel

Uşak Belediyesi’nin kentin en iyi noktalara gelmesinde önemli bir misyonunun olduğunu anlatan Başkan Nurullah Cahan, " Uşak Belediyesi kentin gelişimi ve daha iyi yerlerde olması için en önemli noktada bulunmaktadır. Kentte gördüğümüz her yerde hemen hemen belediyenin izleri mevcuttur. Böylesine geniş bir alanda hizmet ağına sahip olan belediyemiz şüphesiz personeli ile de dikkat çekmektedir. Personelimiz bizim vatandaşlar ile olan bağlarımızda en önemli noktadadır. Bu nedenle personelimizin mutlu olmasını ciddiye alıyoruz. Çünkü biliyoruz ki mutlu olan personelimiz hizmet aşamasında daha büyük bir şevk ile çalışmaktadır. Bu nedenle personelimiz her zaman önceliklerimiz arasında yerini alacaktır. Belediyede yeni dönemde bütün çalışanlarımız siyasi kimliklerini bir kenara bırakarak marka şehir olma yolunda elinden geleni sonuna kadar yapmalıdır. Bizde bu bağlamda üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Bundan sonra personelimizin her anlamda rahat edebilmeleri için üzerimize düşen ne varsa layıkı ile yerine getireceğiz. Personelimizin sorunlarında da yanında olacağız. Bu düşünceler ile bir aile havasında yeni dönemimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

5.0
İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 07.02.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 07.02.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı KIZ MESLEK LİSESİ'NİN EMEKTAR ÖĞRETMENLERİ YILLAR SONRA AYNI BİNADA BULUŞTU