Başkan Cahan, " Muhtarlarımız ile Sürekli İstişare Edeceğiz"

17-04-2014

Başkan Cahan, " Muhtarlarımız ile Sürekli İstişare Edeceğiz”

Belediye Başkanı Nurullah Cahan yerel seçimlerin ardından mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Ziyarete mahallelerin sorunları ve yapılacak projeler üzerinde muhtarlar ile görüşüldü. Belediyecilik yönetiminde muhtarların daima kendileri için öneminin üst sıralarda olduğunu dile getiren Başkan Nurullah Cahan, bundan sonra sıklıkla muhtarlar ile görüşme halinde olacaklarını iletti. Muhtarların mahallelerinin sorunlarını en iyi bilen kişiler olduğunu kaydeden Cahan, " Muhtarlarımız belediye yönetiminde daima söz sahibi olacaklardır. Onlarda seçilmişler olarak mahallelerinin sorunlarını tespit edecek ve bize aktaracaklar. Bu sayede kısa sürede çözüm odaklı çalışmalar gerçekleştireceğiz. Muhtarlarımızın sorunları da bizim kendi sorunumuz gibi olacaktır” diye konuştu. Muhtarların sürekli kendi kapılarını çalabileceklerinin altını çizen Başkan Cahan, bu şekilde daha iyi bir işleyiş sergileyeceklerini vurguladı. Mahallelerin projelerinin üretiminde de muhtarlar ile sürekli diyalog içinde olacaklarına dikkat çeken Cahan, " İlimizde projelerimizin yanında mahallerimizin sorunlarına göre de çalışma ve proje yapmak istiyoruz. Mahallerimizde vatandaşlarımızın taleplerini bilen muhtarlarımız, bu durumu ize aktardıklarında bizde proje üretip mahallelerimize destek olma düşüncesi içindeyiz” ifadesini kullandı.

Muhtarları sürekli dinleyeceğiz

Muhtarlar ile belirli dönemlerde birlikte olacaklarını ve yol haritası çizeceklerini kaydeden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " İlimizde her anlamı ile çözüm odaklı çalışmak niyetindeyiz. Projelerimizi icra ederek kentimizin kazanmasının yanında bütün vatandaşlarımızın beklentilerini de bilmek istiyoruz. Bu noktada muhtarlarımız çok önemli noktada bulunmaktadırlar. Seçimle iş başına gelen muhtarlarımız şüphesiz mahallelerin sorunlarına en vakıf olan kişilerdir. Sürekli vatandaşlarını dinleyen muhtarlarımız sorunların bize aktarılmasında da değerli bir görev yürütmektedir. Bu nedenle biz muhtarlarımızı içine alan bir yönetim sergileyeceğiz. Bu sayede mahallelerimizde projeler üreterek her mahallenin eşit bir seviyede gelişmesine katkı sağlayacağız. Muhtarlarımız mahalleleri için istedikleri zaman bizlere gelerek kapımızı çalabilirler. Bizde muhtarlarımızın en iyi şartlarda görevlerini yürütmeleri adına üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Bu iş birlik içinde her mahallemizin aynı güzellikte olması için hedeflerimizde yürüyeceğiz” dedi.

Son Düzenlemeler: 17 Nisan, 2014
İlgili İçerikler: GAZİLERDEN BAŞKAN ÇAKIN'A JEST ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLAR ARTIK "UMUTLU" Başkan Çakın Milli Sporcularla Buluştu Başkan Çakın Gençlerin Davetini Geri Çevirmedi Başkan Çakın İşitme Engelli Bireylerle Buluştu BAŞKAN ÇAKIN MUHALEFETİN İDDİALARINI YALANLADI BAŞKANIMIZ MEHMET ÇAKIN'DAN 1 EYLÜL MESAJI BAŞKAN ÇAKIN: 30 AĞUSTOS ZAFERİ ÜSTÜN MÜCADELE İLE KAZANILMIŞTIR "UŞAK BELEDİYESİ'NDEN DAYANIŞMA ÖRNEĞİ" Haberi Hakkında Belediye Başkanımız Mehmet Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı