Başkan Cahan'dan OSB'lere Katı Atık Müjdesi

2079
14-04-2014

Başkan Cahan’dan OSB’lere Katı Atık Müjdesi

Karma OSB Yönetim Kurlu Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Cahan’ı yeni görevinde tebrik eden Karma OSB yönetimi kendi sorunları hakkında da bilgi verdi. OSB’lerin en büyük sorunlarından birisi olan katı atık konusunda da konuşulan ziyarette çözüm konusunda Başkan Cahan söz verdi. Uşak Belediyesi olarak kentin her noktasında bütün sorunların çözümünde var olduklarını kaydeden Cahan, organize sanayi bölgelerinin de sorunlarının kendi sorunları olduğunu kaydetti. Uşak’ta istihdam yükünü taşıyan OSB’lerin katı atık sorunu için de müjde veren Başkan Cahan, " İlimizde bulunan organize sanayi bölgeleri en çok önem verdiğimiz yerlerden birisidir. İlimizin istihdam anlamında çok iyi derecelerde olmasında organize sanayi bölgelerinin katkısı şüphesiz çok değerlidir. Hal böyle iken bizde onların sorunlarına kayıtsız kalamayız. Bu nedenle katı atık sorunları için start verdik” dedi. Karma OSB Yönetimi olarak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a destek olduklarını bildiren Karma OSB Yönetim kurulu Başkanı Akif Küplemez, yeni dönemde birlikte güzel işler yapacaklarına inandıklarını dile getirdi. Belediyelerin kentlerdeki önemine dikkat çeken Küplemez, " Belediyeler şehirlerin gelişmesinde lokomotif görevini üstlenmektedir. Bu bağlamda bizde Uşak Belediyesi ile sanayiciler olarak birlikte güzel çalışmalar yapacağımızı biliyoruz. Biz seçim döneminde Başkanımız Nurullah Cahan’a destek olduk. Kendisinin vizyonu ve kent için yapacaklarını biliyorduk. Bundan sonra da desteklerimiz sürecek” şeklinde konuştu.

OSB’lere katkımız sürecek

Uşak’ta bulunan organize sanayi bölgelerinin önemine değinen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "İlimizde iş dünyası organize sanayi bölgelerinde büyük bir yükü kaldırıyor. Böylesine büyük bir yükün altında olan işverenlerimiz hem başarıları hem de istihdama katkıları nedeniyle başımızın üzerinde yeri var. İş adamlarımızın bizleri ziyaret etmesi bizleri mutlu ediyor. İş adamlarımız ve OSB yönetim kurulları ile görüşmelerimizden ise sorunların çözümüne yönelik adımlar atılıyor. Karma OSB ve belediyemiz ortaklaşa çalışacaktır. Karma OSB’nin sorunlarını biliyoruz. En büyük sorunlarını arasında ise katı atık olduğunu biliyorduk. Konu ile ilgili İstanbul İSKİ ile irtibata geçtik. Çözüm önerileri konusunda fikirlerini aldık. İlimizde ise gerekli tüm görüşmelerimizin akabinde belediyemizde gerekli talimatları verdik. Şehrimizde ortak aklın yürütülmesi adına bu tür birliktelikler önemlidir. Kentimizde sorun olan her yerde olmaya devam edeceğiz. OSB’lerimizin ticaret odalarımızın ve sivil toplum örgütlerinin ve şehirde sözü olan herkesin düşüncelerine ihtiyacımız var” dedi.

Başkan Cahan’ın yanındayız

Uşak Belediyesi’nde Başkan Nurullah Cahan’ın başarılı projeler çıkaracağına yürekten inandıklarını söyleyen Karma OSB Yönetim Kurulu Başkanu Akif Küplemez, "Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’a öncelikle görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Biz seçimlerde başkanımızın arkasında taraf olduk. Tabiri caizse birlikte çalıştık. İlimizin marka olması yolunda başkanımızın iyi işler yapacağına inanıyoruz. Kentimizde iki büyük OSB var. Türkiye’de işsizlik anlamında da ilimizin iyi konumda olmasına OSB’lerin katkısı çok büyüktür. İlimizin OSB’lerinin gelişmesinde lidere ve işbirliği yapacak kurumlara ihtiyaç var. Bu bağlamda başkanımız vizyonu ile örnek bir kişidir. Biz başkanımız ile ortak paydada buluşmaya hazırız. İlimiz için ne yapılması gerekiyorsa beraber çalışmak niyetindeyiz. Başkanımızın vizyonunun da çok geniş olduğunu biliyoruz” diye konuştu.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN ZÜMRA'YA MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN CUMHURİYETİN 100. YILINDA 29 EKİM MESAJI BAŞKAN ÇAKIN DEV PROJEDE KASIM AYINI İŞARET ETTİ Başkan Çakın 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Uşak'ın Kurtuluşu Münasebetiyle Mesaj Yayınladı BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI