Beyaz Masa Projesi Yakında Başlıyor

10-04-2014

Beyaz Masa Projesi Yakında Başlıyor

Uşak Belediyesi’nin yeni dönem projelerinde start verdi. Yeni dönemde birçok kent dostu projeyi hayata geçirecek olan Uşak Belediyesi vatandaşların belediye hizmetlerini kolaylaştırmaya yönelik çalışmaları ile de dikkat çekiyor. Bu kapsamda yeni dönemde en önem verilen projelerin arasında yer alan Beyaz Masa Projesi’nde ilk adım atıldı. Projenin gerekli alt yapısı için çalışmalara başlanırken uygulama her anlamı ile vatandaşlara kolaylıklar sağlayacak. Buna göre Beyaz Masa Projesi vatandaşların 24 saat esasına göre belediye hizmetlerinden faydalanmasına imkan sağlayacak. Kentte yaşayan her bireyin belediye kapılarında beklemesini engellemek için gerçekleştirilecek proje ile mobil ekipler kurulacak ve 24 saat çalışacak ekipler belediye birimlerinde sürekli irtibat sağlayıp, iş bitirecek ve planlama yapılacak. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan belediyecilik anlamında kentin en rahat illerden birisi olacağına işaret etti. Uşak’ta 24 saat her anlamda belediyeciliği dikkate aldıklarını aktaran Cahan, " Belediyemiz 24 saat esasıma göre çalışarak günün 8 saatinden gün boyu hizmete dönecek. Bu hizmet ile vatandaşlarımız istedikleri saatte belediyemizi arayarak ya da şahsen gelerek sorunlarına çözüm arayabilecek. Biz her anlamı ile vatandaşlarımızın rahat etmesini hedeflemekteyiz” dedi. Proje ile vatandaşların belediyeden ve hizmetlerinden tam randıman alacaklarının altını çizen Cahan, yakın zamanda bu konuda vatandaşların da memnun kalacağına dikkat çekti. Uşak Belediyesi’nin hizmetler bakımında vatandaşların hayatlarına kolaylık sağlayan projelere devam edeceğini dile getiren Cahan, " Belediyecilik hizmetleri her anlamı ile vatandaşlarımızın kolaylık ile ulaşabilmesi ve sıkıntı çekmemesi gereken hizmetlerdir. Biz vatandaşlarımızın belediyeye gelirken sıkılarak gelmemelerinin önünü açmak istiyoruz. Farklı ve kolaylık sağlayan projelerimize ara vermeden devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Belediye kapısında kimse beklemeyecek

Uşak Belediyesi’nin vatandaşlara hizmet etmek için var olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Belediyede göreve başlamamızın ardından henüz çok kısa bir zaman geçmesine rağmen bizler hizmetlerimize hemen başladık. Zamanın çok değerli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle söz verdiğimiz gibi bütün projelerimizi hayata geçirmek için harekete geçtik. İlimizde belediyemiz bilindiği gibi vatandaşlarına hizmeti öncelikler arasına almıştır. Hizmet bilinci ile yoluna devam eden belediyemiz kentin güzelleşmesi ile vatandaşlarının mutluluğunu sağlamakla beraber, vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak uygulamalara da değer vermektedir. Bu uygulamalardan birisi ise beyaz masa projemiz olacak. Projemiz ile vatandaşlarımız artık 24 saat boyunca belediye kapılarında bekletilmeyecek. Beyaz masa birimimiz gün boyunca her saat vatandaşlarımıza yardımcı olmak için çalışacak. Kuracağımız mobil ekipler ilgili birimler ile bağlantı kurup vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulacak. Bu sayede belediyecilik anlamında daha çok kolaylıklar sağlanabilecek. Şimdi sistemin altyapısı için ekiplerimiz çalışmaya başladı. Çok yakın zamanda projemiz hayata geçecek” dedi.

Her anlamda vatandaşımız rahat edecek

Uşak Belediyesi’nin vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalarına devam edeceğini ifade eden Başkan Cahan, " Biz ilimizde her yönü ile vatandaşlarımızın rahat etmelerini hedeflemekteyiz. Bu nedenle beyaz masa gibi projelerimiz ile vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz. Biz vatandaşlarımızın kamu kurumlarına giderken algılarında değişiklik yapmak niyetindeyiz. Bu nedenle köklü çözümler ile belediyemiz vatandaşlarımızı rahat ettirecektir. Belediyemiz sosyal sorumlulukları ile de örnek bir belediye olacak ve emin adımlar ile yolunda ilerleyecektir” şeklinde konuştu.

İlgili İçerikler: ÇARŞI UŞAK PROJESİ'NDE DUYURU ÇARŞI UŞAK PROJESİ'NDE MERAK EDİLENLER CEVAP BULDU UŞAK MERKEZ İSLİCE MAHALLESİ ÇARŞI UŞAK KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ UŞAK'IN VİZYON PROJESİNDE SÜREÇ BAŞLADI Gülbeyaz Coşkun KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜNDE KULLANILMAK ÜZERE BİSTRO MASA ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU Kent Merkezinde Büyük Dönüşüm Başlıyor 'Genç Kuşak Fest' Başlıyor! 'YAYALAŞTIRILAN SOKAKLAR' PROJESİ HAYATA GEÇİYOR Konu Su Projesi'nde hediyeler sahibini buldu