Cahan, " Davutoğlu ile Türkiye Hedeflerine Ulaşacaktır"

1919
22-08-2014

Cahan, " Davutoğlu ile Türkiye Hedeflerine Ulaşacaktır”

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Başbakanlık ve Genel Başkanlığa Ahmet Davuoğlu’nun seçilmesi nedeni ile bir açıklama yayınladı. Davuoğlu’nun Türkiye’nin 2023 hedefinde etkin bir rol oynayacağını ve başarı ile görevini ifa edeceğinin belirtildiği açıklama söyle devam etti: " AK Partimiz ve ülkemiz tarihi ve güzel günlerinden birisini yaşadı. Kurulduğu günden bu yana sadece ülkesinin geleceği ve yeni nesillere güçlü bir Türkiye bırakmak hedefi ile icraatlerini sürdüren partimiz görev değişiminden sonra da bu hedeflerine devam edecektir. Kurucumuz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bugüne kadar AK kadrolar ile büyük başarılar kaydeden ülkemiz aynı düşünceler ile memleketi için kalbi aşk ile atan yeni Başbakanımız ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu ile yolunda daha da ilerleyecektir. Şüphesiz Sayın Davutoğlu bilgi ve birikimleri ile dünyanın ilk 10 ülkesi hedefine ulaşmamızda başarılı olacaktır. Geleceğine güven ile bakan ülkemizde yaşayan tüm yurttaşlarımız görmek istedikleri Türkiye’yi yeni cumhurbaşkanı ve başbakanı ile koşar adımlar ile hedeflerine ulaştığına şahit olacaktır. Biz de Uşak Belediyesi olarak bu değişim ve gelişimde elimizden gelen ne varsa yapacağız. Bu düşünceler ile Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na görevinde başarılar diliyoruz”

İlgili İçerikler: TÜRKİYE'NİN YERLİ OTOMOBİLİ TOGG UŞAK HALKIYLA BULUŞTU TÜRKİYE'NİN BİR İLKİ DAHA UŞAK'TA YAPILDI Türkiye'nin En Büyük Kısa Film Festivali Uluslararası Uşak Kanatlı Denizatı Kısa Film Festivali UŞAK'TAN ÜÇ CİRİT KULÜBÜ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA BOY GÖSTERECEK TÜRKİYE SÜPERMOTO ŞAMPİYONASI'NIN İLK İKİ AYAĞI UŞAK TAMAMLANDI UŞAK'IN GURURU KARATECİLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDAN DERECE İLE AYRILDI TÜRKİYE FİNALLERİNİ KAZANARAK KUPAYI BAŞKAN CAHAN'A HEDİYE EDECEKLER SANAT TARİHİ BAŞKAN CAHAN'I UNUTMAYACAK SERBEST MUHASEBECİLER MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ UŞAK BÜROSU'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ