Cahan, " Jandarmamız Çalışmaları ile Takdir Kazanıyor"

16-04-2014

Cahan, " Jandarmamız Çalışmaları ile Takdir Kazanıyor”

Uşak İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Fuat Kömürcü Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette kentte jandarmanın faaliyetleri ve belediye ile yapılacak çalışmaları hakkında konuşuldu. Uşak’ta jandarma teşkilatının görevleri bakımında çok önemli işler yürüttüğünü ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bu başarılar ile gurur duyduklarını aktardı. Özellikle merkezi yerleşim alanları dışında jandarmanın etkili çalışmaları ile asayişin sağlandığını vurgulayan Başkan Cahan,” İlimizde emniyet teşkilatlarımız her anlamı ile özverili bir şekilde görevlerini ifa etmektedirler. Jandarma teşkilatımız da bu bağlamda görevini en iyi şekilde yerine getirmektedir. İlimizde jandarma görev alanı içinde buluna her yerde sağlanan huzur ve barış ortamında teşkilatın disiplinli ve tecrübeli çalışması aşikardır. Bu nedenle biz kendilerini tebrik ediyoruz” dedi. Uşak’ın asayiş anlamında örnek kentler arasında yerini aldığını bildiren Cahan, bu durumun kesintisiz uzun yıllar süreceğini bildiklerini dile getirdi. Jandarma teşkilatı ile Uşak Belediyesi’nin ortaklaşa çalışmalar içinde de olacağını da aktaran Başkan Cahan, " Belediye olarak bütün kurumlar ile işbirliği içinde olmaya devam edeceğiz. Bizler bu konuda jandarmamız ile de başarılı çalışmalar yapmak istiyoruz. özellikle sosyal sorumluluk projelerinde birlikte olarak kentimizde örnek dayanışma sergileyeceğiz” şeklinde konuştu.

Ortak projelerimiz olacak

Birlikte çalışmak istiyoruz Uşak’ta jandarmanın da çalışmaları ile göz doldurduğunu ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Kentimiz öncelikle asayiş konusunda şanslı kentlerin başında yerini almaktadır gerek il emniyeti, gerekse jandarmamız başarılı çalışmaları ile huzur içinde yaşamamıza katkı sağlamaktadır. Jandarmamız kendi sorumluluk alanları içinde yaptığı çalışmalar ile hepimizin övgüsüne mazhar olmuştur. Bundan sonra da bu başarın devam edeceğine yürekten inanıyoruz. Belediyemiz yeni dönemde jandarma ile birlikte ortak çalışmalar içinde olacaktır. Sosyal sorumluluk projeleri ile örnek bir dayanışma yaparak örnek çalışmalar başarmak niyetindeyiz. bu nedenle yakın bir zamanda istişarelerimiz olacaktır. Biz kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

İlgili İçerikler: Başkan Çakın çalışmaları bu kez basın mensuplarıyla inceledi Başkan Çakın Yeni Hizmet Binasındaki ve Nuri Şeker Caddesindeki Çalışmaları İnceledi Başkan Çakın Çalışmaları Yerinde İnceledi TÜRKİYE FİNALLERİNİ KAZANARAK KUPAYI BAŞKAN CAHAN'A HEDİYE EDECEKLER SANAT TARİHİ BAŞKAN CAHAN'I UNUTMAYACAK SERBEST MUHASEBECİLER MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ BAŞKAN CAHAN MİNİKLERİN GLUTENSİZ YEMEK DAVETİNE KATILDI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ UŞAK BÜROSU'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ BAŞKAN CAHAN MUHASEBECİLER GÜNÜ TOPLANTISINA KATILDI TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER, ŞEHİTLER, DUL ve YETİMLERİ DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKET