Cahan, "Sanatçılarımız Kentimizin Tanıtımına Katkı Sağlıyor"

19-12-2014

O Ses Türkiye isimli müzik yarışmasında geçtiğimiz günlerde Uşak adına katılan Soner Aydın ve Uşaklı Sanatçı Mutlu Keklik, Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Soner Aydın’ın yarışma performansı ve yarışmada bundan sonrası konuşuldu.

Uşak’tan sanat adına güzel seslerin çıkmasının kendileri için önemli olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kendilerinin de bu bağlamda destek olacaklarını iletti. Uşak’ın tanıtımına popüler yarışmalara katılan kentin sanatçılarının katkısının aşikar olduğunu belirten Cahan, "İlimizin tanınması için Belediye imkanları ile elimizden geldiği kadar çaba vermekteyiz. Tanıtım için kurumların çabalarının yanı sıra kentlerin spor ve sanat alanında elde ettiği başarıların da önemi büyüktür. Bu bağlamda geçtiğimiz günlerde Türkiye çapında sevilen bir yarışmada yer alan sanatçımızın bizlerde yanında olacağız” dedi.

Başkan Cahan’ın verdiği desteğin kendilerini mutlu ettiğini vurgulayan Sanatçı Soner Aydın, verilen bu destekle en iyi noktalara gelmek istediğini kaydetti. Uşak’ta büyüdüğünü ve Uşak’ın kendisine çok büyük etkisi olduğunu dile getiren Aydın, "Uşak her şeyden önce bizim memleketimiz. Bu nedenle gittiğimiz her yerde ilimiz için ayrı bir parantez açıyoruz ve tanıtım adına elimizden geleni yapıyoruz. Bize verilen destekler ile inanıyoruz ki ilimizi daha iyi şekilde temsil edeceğiz. Bu vesile ile şimdiden destekleri olan herkese teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Sanatçımıza desteğimiz tam

Uşak’ın yüz akı olacak her türlü girişimin yanında olacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "İlimiz marka olma yolunda projeleri ile büyük gelişmeler kaydetmeye devam ediyor. Projelerimiz ile kentimizi kısa süre sonra marka şehir yapmayı başaracağız. Marka olmanın en önemli yollarından birisi ise tanıtım ile ilgili çalışmalardır. Kurumların bu amaçla yaptığı projelerin yanında spor ve sanat da tanıtım için önemli birer donedir. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde O Ses Türkiye yarışmasında güzel bir performans sergileyen Soner Aydın’ın destekçisi olacağımızı belirtmek isterim. Yarışma boyunca kendisi için ne yapılması gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Hedefim kazanmak

Hedefinin yarışmayı kazanmak olduğunu aktaran Soner Aydın, "Kardeşlerim ve ben yıllarca müzik alanında uğraş vermekteyiz. Kendimi geliştirmek için sürekli mücadele etmekteyim. Bütün bunları ise ilimizde yapmaktayım. Dolayısı ile şehrimin bana katkıları aşikardır. Yarışmaya katıldığımda da kentim için mücadele etmem gerektiğine inandım. Gidebildiğim yere kadar bu fikir ile yarışacağım. Bana destek olan başta Başkanımız Nurullah Cahan ve tüm hemşehrilerime şimdiden teşekkür ederim” diye konuştu.

Son Düzenlemeler: 22 Aralk, 2014
İlgili İçerikler: TÜRKİYE FİNALLERİNİ KAZANARAK KUPAYI BAŞKAN CAHAN'A HEDİYE EDECEKLER SERBEST MUHASEBECİLER MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ SANAT TARİHİ BAŞKAN CAHAN'I UNUTMAYACAK BAŞKAN CAHAN MİNİKLERİN GLUTENSİZ YEMEK DAVETİNE KATILDI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ UŞAK BÜROSU'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ BAŞKAN CAHAN MUHASEBECİLER GÜNÜ TOPLANTISINA KATILDI TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER, ŞEHİTLER, DUL ve YETİMLERİ DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKET BAŞKAN CAHAN'A BİR TEŞEKKÜR DAHA HİZMET-İŞ SENDİKASI BAŞKAN CAHAN'I ZİYARET ETTİ BAŞKAN CAHAN'A TÜRKİYE HALK OYUNLARI FEDERASYONU'NDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ