Cahan, " Uşak Sosyal Belediyeciliğe Hazır Olsun"

11-04-2014

Cahan, " Uşak Sosyal Belediyeciliğe Hazır Olsun”

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte sosyal belediyecilik anlamında çığır açacaklarını ifade etti. Belediye olarak kentin her yönü ile değişim içinde olmasını hedeflediklerini anlatan Cahan, kentin fiziki yapısının yanında bütün vatandaşların da içinde olduğu sosyal projelere imza atacaklarını iletti. Sosyal belediyeciliğin en iyi yaşadığı şehirlerden birisinin Uşak olmasını istediklerini aktaran Cahan, "Uşak’ın kentleşme açısından milat yaşayacağı günler için ilimiz hazır olmalı. Biz kentimizde herkesin nefes alacağı ve gelenin ayrılmak istemeyeceği işlere imza atacağız. Bunun yanında sosyal sorumluluk projelerimiz ile de örnek kentler arasında yerimizi almak istiyoruz. Sosyal belediyecilik yanı güçlü belediyeler her zaman refah düzeyi yüksek belediyeler arasında yerini almaktadır” dedi. Sosyal belediyeciliğin en iyi şekilde işlemesi için kentteki bütün sivil toplum örgütlerinin ve kurumlarının düşüncelerini alacaklarına dikkat çeken bu sayede sosyal projelerde daha iyi başarı kaydedeceklerini iletti. Bütün kesimlerin sosyal açıdan mutlu olmasını istediklerinin altını çizen Cahan, " Mutlu kent mutlu insanların varlığı ile olur. Biz biliyoruz ki ilimizin her anlamda güzelleşmesi için sosyal yanı güçlü bir belediye gerçekleşebilir. Bu nedenle çocuklarımızdan engellilerimize, kadınlarımızdan yaşlılarımıza kadar geniş bir yelpazede sosyal belediyeciliğin en güzel örneğini göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Her yönü ile mutlu kent

Uşak’ta değişimin çok kısa sürede başlayacağını ve değişim ile herkesin mutlu olacağını söyleyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " İlimizde herkesin yaşamaktan mutlu olacağı bir kent düşüncesi ile bu yola çıktık. Şimdi ilimizin ihtiyaçlarını düşünerek hazırladığımız projelerin gerekli alt yapılarını hazırlamak için düğmeye bastık. Yakın bir zamanda her mahallemizde her sokağımızda çalışmalarımız başlıyor. İlimizin uzun vadede de sıkıntılarına çözüm bulacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizim diğer önem verdiğimiz nokta ise sosyal belediyeciliktir. Belediyemiz bu konuda diğer illere örnek olacak bir çalışma içine girecektir. Sosyal belediyecilik kentlerde olmazsa olmaz öğelerin başında gelmektedir. Her ne kadar belediyeler kentlerin güzelleşmesi için elinden geleni yapsa da sosyal olmayan bir belediyede insanlar mutlu olmazlar. Bu düşünceler ile her yaş kesiminden herkesin içinde olduğu bir sosyal belediye olacağız. Biz bu konuda şimdiden çalışmalarımıza başladık. Sivil toplum kuruluşlarının da düşüncelerini alarak izleyeceğimiz bu yolda en iyi aşamaya ulaşacağız. Bu konuda tüm fikirlere açığız” dedi.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK