Cahan, " Uşak'ta Eğitime Desteklerimiz Devam Edecek"

15-04-2014

Cahan, " Uşak’ta Eğitime Desteklerimiz Devam Edecek”

Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü yönetim kadrosu Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı ziyaret etti. Ziyarete Milli Eğitim Müdürlüğü kyinetim kadrosu tam katılım sağladı. Kentteki eğitim ve öğretimin ele alındığı ziyaret sonucunda Başkan Nurullah Cahan eğitime her anlamda belediyenin desteğinin süreceğini belirtti. Uşak’ta eğitimin en iyi yerlere gelmesinin en önemli konuların başında yer aldığını vurgulayan Cahan, " İlimizde eğitim ve öğretimin en güzel noktalarda olması şüphesiz ilimiz için en hassas konuların başında yerini almaktadır. Eğitimin en ileri seviyelerde olduğu kentler her zaman ön planda olmaktadır. Kentimizde de son yıllarda sınav başarıları ile eğitimin ne denli güzel yerlere geldiği gözlenmektedir. Biz yerel yönetimler olarak eğitime verilecek katkıyı baş sorumluluklarımızın arasına aldık” dedi. Başkan Nurullah Cahan’a yeni görevinde başarılar dileyen Milli Eğitim Müdür Vekili Yaşar Akyay belediyenin vereceği desteğin eğitimin daha üst konuma gelmesine neden olacağını belirtti. Belediye ile işbirliği içinde olacaklarını vurgulayan Akyay, " Kurumumuz ilimizde eğitim seviyesinin en iyi ywerlere gelmesi ve eğitim başarısında Türkiye ortalamalarının üstüne çıkmayı kendine bir yol haritası olarak koymuştur. Biz bu noktada çok güzel işler başarmaktayız. Belediyemizin bize yaptığı katkıları da değerli bulmaktayız. Bu katkılar ile eğitim çıtamızı daha yüksek noktalara ulaştıracağız” ifadesini kullandı.

Eğitim en iyi noktalarda olmalı

Eğitimin en güzel noktalarda olmasının Uşak’ın menfaatleri için çok değerli olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " İlimizde her anlamda gelişimi sağlamak için çıktığımız yolda yakın zamanda projelerimize yön vermeye başlayacağız. Projelerimizin ilimizin değişimde ne denli katkı sağladığı kısa sürede görülecek. İlimizde projelerimizin içinde eğitim camiamız da yerini alacak. Kentte eğitim ve öğretimin en üst seviyelere çıkması gerektiğine inancımız tamdır. Çünkü eğitimi güzel noktala gelen kentlerin gelecekleri de garanti altına alınmış olacaktır. Biz belediye olarak bu bağlamda üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Eğitime verilecek en küçük katkının bile öneminin bilincindeyiz” dedi.

Belediyemiz ile daha iyi yerlere geleceğiz

Uşak’ta Milli Eğitim Müdürlüğü’nün eğitimi en iyi noktalara getirmek adına çalışmalara devam edeceğini ve Uşak Belediyesi ile bu bağlamda eğitimin gelişmesi için elinden geleni yapacaklarını aktaran Milli Eğitim Müdür Vekili Yaşar Akyay, " İlimizde eğitim kalitesi olarak başarılı işler gerçekleştirmek için elimizden geleni yapmaktayız. Sınav başarılarımız ise bu konuda gösterdiğimiz performansın bir göstergesidir. Şüphesiz ilimizde eğitimin ilerlemesinde belediyemizin de önemli desteği söz konusudur. Biz eğitimde daha başarılı olabilmek adına Başkanımız Nurullah Cahan ile fikir birliği içinde olacağız” dedi.

İlgili İçerikler: MODAFEST HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR! UŞAK SANAT İLE BESLENMEYE DEVAM EDİYOR Moda Fest Tüm Hızıyla Devam Ediyor! Uşak Belediyesi Ata Tohumunun Devamlılığını Sağlayacak KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ ŞUBAT'TA DA DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR BAŞKAN ÇAKIN VATANDAŞI BİLGİLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR UŞAK BELEDİYESİ, GENÇLERLE YÜRÜTTÜĞÜ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DEVAM EDİYOR UŞAK BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KUCAK AÇMAYA DEVAM EDİYOR S Plaka Satın Alma Süreci Devam Etmektedir TÜRKİYE FİNALLERİNİ KAZANARAK KUPAYI BAŞKAN CAHAN'A HEDİYE EDECEKLER