Çöp taksi ile dar sokaklarda sıkıntı kalmayacak

9-10-2014

Çöp taksi ile dar sokaklarda sıkıntı kalmayacak

Uşak Belediyesi temiz bir kent olması adına çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda günün 24 saati kentin temizliği için çalışan belediye ekipleri teknik ekipmanlar ile de kentin ihtiyaçlarına cevap veriyor. Dar sokaklara da daha iyi hizmet etmeyi hedefleyen Uşak Belediyesi mini çöp taksiyi de hizmete soktu. Konu hakkında bilgi veren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak’ın her yerinin daha temiz olması için durmaksızın çaba verdiklerini bildirirken, bu konuda ne gerekiyorsa yapıldığını iletti. Mutlu bir kentin ortaya çıkmasında temizliğin önemine değinen Cahan, " İlimizin marka değerinin artması için projelerimizi hayata geçirmek adına büyük mesafeler kat ettik. Bütün projelerimizin takipçisi olarak çalışmalarımızda titiz bir yöntem izliyoruz. İlimizin gelişmesi ve herkesin mutlak surette mutlu olması sadece projeler ile değil; kentin ihtiyaçlarının da giderilmesi ile söz konusudur. Bu nedenle temizlik gibi ciddi bir kalemde de hassas davranıyoruz” dedi. Uşak’ta dar sokaklarda bazen temizlik ekiplerinin girmesinde sorun yaşandığının altını çizen Cahan, mini çöp taksi ile bu sorunun çözüldüğüne dikkat çekti. Bundan sonra da temizlik konusunda aynı ciddiyet ve takipçilik ile yollarında devam edeceklerini aktaran Cahan, " İlimizde temizlik adına bütün teknik doneleri en iyi şekilde değerlendireceğiz. İhtiyaçlarımızı göz önünde tutarak personel ve cihazların sağlanmasına vesile olacağız. Vatandaşlarımızın da temizlik ile ilgili taleplerine hemen müdahale edeceğiz. Bu nedenle hemşehrilerimiz gördükleri en küçük sıkıntıyı bile bize bildirmeleri gerekmektedir” ifadesini kullandı.

Kentin ihtiyaçlarını gözetiyoruz

Uşak Belediyesi’nin kentin ihtiyaçlarını bilerek ve gözeterek bir çalışma yöntemi uyguladığını ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Uşak Belediyesi kentinin en iyi noktalara gelmesi adına projelerine can vermek için yoğun bir mesai sarf etmektedir. İlimiz yakın zamanda tabiri caiz ise şaha kalkacak projelerin başlangıcını görecektir. Bütün bu çalışmaların yanında kentimizin ihtiyaç ve gereksinimlerini bilen bir yönetim tarzı ile çalışmaktayız. Bunun için en büyük rehberimiz ise vatandaşlarımız ile ortak aklın yürütülmesidir. Bugün mutlu bir şehir için en baş aktörlerden birisinin kentin temiz olması yer almaktadır. Bu nedenle ekiplerimiz ciddiyet ile 24 saat esasına göre çalışmaktadır. Temizlik işinde çöp toplama da önemli bir yer tutmaktadır. Ciddiyet ile yapılan bu işlemde de ilimizin sokaklarının fiziki yapıları nedeniyle sıkıntılar ile karşılaşıyorduk. Özellikle dar sokaklara araçlarımız girerken zorlanıyordu. Bu durumu mini çöp taksinin temin edilmesini sağlayarak sonlandırdık. Artık dar alanlarda dahi bu aracımız son derece fayda sağlıyor” dedi.

Ciddiyet ile çalışacağız

Kentin temizliği adına aynı ciddiyeti sonuna kadar muhafaza edeceklerini söyleyen Başkan Cahan sözlerini şöyle sürdürdü: " İlimizde temiz bir şehir olma adına ne gerekiyorsa yapacağız. Bunda en büyük pay şüphesiz vatandaşlarımızın olacak. kentte bu konuda görülen en küçük eksikliğin bile takipçisi olacağız. Vatandaşlarımız bizlere şahsen, telefonla ve hatta sosyal medya yolu ile ulaşarak gördükleri sıkıntıları bildirsinler. Biz bu konuda duyarlı davranacağız”

,

İlgili İçerikler: Başkan Çakın'dan 'Kentteki Tek Kadın Taksiciye' Sürpriz Ziyaret Emine Çopur Efsane Başkan Bu Kez Taksicilerin Misafiri MERKEZ TAKSİ DURAĞINDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ Beklenen Kar Yağışlarında Sıkıntı Yaşanmadı TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNCE KULLANILMAK ÜZERE 850 ADET ÇÖP BİDONU ALIMI Ahmet Fevzi Çopur ​Bir Ayda İçinde İkinci Çöp Ev Vakası ​Uşak'ta Çöp Ev Boşaltıldı 600 ADET ÇÖP BİDONU ALIMI