Her mahallede rehberlik hizmeti olacak

23-06-2014

Her mahallede rehberlik hizmeti olacak

Uşak Belediyesi Uşak’ı projelerini inşa ederek modern ve yaşanabilir kent adına adımlar atmaya devam ediyor. Bütün çalışmaların titizlik ile sürdüren belediye kentin fiziki gelişiminden sosyal projelere kadar çalışmaların altyapılarını ise oluşturuyor. Buna göre Uşak’ta yakın zamanda yapılması planlanan her mahallede rehberlik hizmeti ailelere büyük kolaylık sağlayacak. Kurulacak merkezler her konuda mahalle halkını dinleyecek ve çözüm önerileri sunacak. Ayrıca proje Uşak Belediyesi’nin sloganları arasında yer alan mutlu aile, mutlu sokak, mutlu mahalle ve mutlu Uşak için önemli bir misyon üstlenecek. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, hayata geçirecekleri projenin sosyal sorumluluk anlamında da fayda sağlayacağına dikkat çekti. Kısa sürede projenin çalışmalarına başlayacağına işaret etti. Projenin üstlendiği misyon itibari ile de değerli olduğunun altını çizen Cahan,” Mahallerimizde sunacağımız rehberlik hizmeti her yönü ile vatandaşlarımıza olumlu katkılar sağlayacak. Vatandaşlarımız çözüm alamadıkları birçok konuda merkezimize giderek destek isteyebilecek. Merkezlerimiz aynı zamanda ailelerin hayatlarında yol haritası çizmeye destek verecek. Bu kapsamda merkezlerimizin birçok işlevi söz konusu olacak” dedi. Uşak’ın her konuda mutlu olması için bu tür hizmetleri önemsediklerini ileten Cahan, birey bazında da mutlu insanları hedefinde ilerleyeceklerini aktardı. Bundan sonra da Uşak Belediyesi’nin sosyal sorumlulukları anlamında Türkiye’de örnek kentler arasında yerini alacağını söyleyen Cahan, " Sosyal sorumluluklarımız konusunda önde kentler arasında olacağız ve bu konuda ciddi adımlar ile ilerleyeceğiz. İnanıyoruz ki projelerimiz ile kentimizde birçok sorun son bulacak. Sosyal sorumluluklarına önem veren belediyeler modern olma yolunda da hızlı adımlar ile ilerlemektedir. Bu nedenle her ne kadar kentimizin fiziki anlamda gelişimine katkı sağlasak da sosyal sorumlulukları ile de gelişim en iyi şekilde gerçekleştireceğiz” ifadesini kullandı.

Her anlamı ile mutlu bir kent

Uşak’ta yaşayan herkesin mutlu olmasını hedeflediklerini ve maka kent Uşak hedefine bu şekilde ulaşmak istediklerini anlatan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " İlimizde gelişimi en hızlı ve sağlıklı bir şekilde yapmak niyetindeyiz. Kentimizin imajını değiştirecek çalışmalarımız başladı. Bu konuda hummalı bir ekip çalışması yürütmekteyiz. Ayrıca her daim kentimizin en iyi yerlerde olması adına farklı alanlarda da projelerimiz devam ediyor. Alt yapılarını oluşturmaya başladığımız projelerden birisi de her mahallede rehberlik hizmeti sunacağımız evlerimizdir. Bu evlerimizin kurulması ile beraber vatandaşlarımız her konuda destek alabilecekler. Danışmanlık hizmeti de verecek olan evlerimiz vatandaşlarımızın sorunlarına en iyi şekilde eğilecek. Bu şekilde vatandaşlarımız sorunlarına çözüm bulacak. Projemiz sosyal sorumluluk anlamında da son derece değerli bir projedir. Belediyemiz kentimizin gelişimi ve mutlu olması adına projelerine aralıksız devam edecek. Hedefimizde ve hayallerimizde olan Uşak için somut bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnanıyoruz ki bu çalışmalar ilimizin en yaşanabilir kentler arasında olmasında lokomotif görevini üstlenecektir” diye konuştu.

FOTOĞRAFLAR SEMBOLİKTİR

3.0
Son Düzenlemeler: 23 Haziran, 2014
İlgili İçerikler: ZÜMRA KADINLARI ARTIK YÖRESEL ÜRÜNLER ÇARŞISI'NDA DA OLACAK UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK YEŞİL KARAAĞAÇ GÖLETİ SOSYAL TESİSLERİ DOĞASEVERLERİN BULUŞMA NOKTASI OLACAK UŞAK'TA HER '' MAHALLEDE ŞENLİK VAR'' BİR PROJE BİRÇOK KAZANIM; BU PROJE İLE YARINLAR DAHA SAĞLIKLI OLACAK UŞAK BELEDİYESİ İLE ARTIK HER "MAHALLEDE ŞENLİK VAR" 25-26 Mayıs Ramazan Bayramı 2. ve 3. günü açık olacak nöbetçi fırınlar. FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDEKİ 3 ADET ARACIN ZORUNLU TRAFİK SİGORTA HİZMETİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE KULLANILMAKTA OLAN 2 ADET ARACIN ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI HİZMETİ ALIM