Hıdırellez Coşkusu'nu Vatandaşlar ile Yaşadık

12-05-2014

Hıdırellez Coşkusu’nu Vatandaşlar ile Yaşadık

Uşak Belediyesi Hıdırellez etkinlikleri çerçevesinde lokma dökümü gerçekleştirdi. Huzur Park’ta gerçekleşen etkinliğe Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Uludağ ve Ergün Kırdinli ve vatandaşlar katıldı. Dökülen lokmaların dağıtılmasına Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Uludağ ve Ergün Kırdinli bizzat eşlik ederken, dualar da edildi. Hıdırellez coşkusunu vatandaşlar ile yaşamak istediklerini aktaran Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, böyle bir günde vatandaşlar ile buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı. Böyle önemli günlerde duaların beraber edilmesinin önemine değinen Uludağ, " Belediye olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Hıdırellezi yaşadığımız şu günlerde yine vatandaşlarımızın arasında olmak için böyle bir organizasyonu gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın ilgisi bizleri oldukça mutlu etti. Manevi havayı birlikte solumak bizler için son derece kıymetlidir” dedi. Kış günlerinin bitip sıcak günlerin işaretinin hıdırellez ile olduğunun altını çizen Uludağ, bu günleri bereket ile karşılamanın kendilerine ayrıca bir şevk verdiğini bildirdi. Bundan sonra da vatandaşlar ile birlikte olacaklarını anlatan Uludağ, " Vatandaşlarımızın arasından hiçbir zaman kopuk olmayacağımızı daha önce belirtmiştik. Bunu şu an gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biz bundan sonra da aynı heyecanla vatandaşlarımız ile beraber olmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Vatandaşlarımızın yanındayız

Uşak Belediyesi’nin vatandaşlarının yanında olmaktan dolayı heyecan duyduklarını dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, " Belediyemiz vatandaş odaklı ve vatandaşın yanında bir belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdürecektir. Biz çalışmalarımızın yanında her fırsatı vatandaşlarımız ile iç içe olmak için de değerlendirmek istiyoruz. Bu nedenle mümkün olduğunca vatandaşlarımız ile buluşuyoruz. Bugün hıdırellezi de vatandaşlarımız ile buluşarak değerlendirmek istedik. Hıdırellezi yaşadığımız şu günlerde bereketli yağmurları da yaşıyoruz. Böylesine maneviyatı dolu günleri vatandaşlarımız ile karşılamak bugünü daha da değerli kılıyor. Biz bundan sonra da aynı duygular ile vatandaşlarımızın yanında olacağız. Bu birliktelik ile çok güzel işler başaracağız. Vatandaş odaklı belediyeciliğimiz kentimizin daha da iyi yerere gelmesine vesile olacaktır” dedi.

Başkan Yardımcıları Hakan Uludağ ve Ergün Kırdinli Selendililer Keşkek Günü’nede katılırken, güne verdikleri destek nedeniyle de plaket aldılar.

İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİ VE ÇEVRECİ VATANDAŞLAR KİRLİLİĞE DUR DEDİ 65 Yaş ve Üzeri Vatandaşlarımızın ve Kronik Rahatsızlığı Olan Vatandaşlarımızın Sokağa Çıkış Saatler UŞAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİNDE VATANDAŞLARA VERİLMEK ÜZERE BAYRAK ALIMI Uşak Belediyesi USEM Projesi ile Vatandaşlara Eğitim Verdi Vatandaşlar "Mahallede Laflıyoruz" Etkinliğiyle Eğlendi Uşak'lı Vatandaşlar Fetih İçin Buluştu Başkan Cahan Vatandaşlarla Bir Araya Geldi Stadyum Battı Çıktı Vatandaşlarımızın Hizmetine Açıldı Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nden 65 Yaş Üstü Vatandaşlarımız İle İlgili Duyuru ​Vatandaşlar Sorunları İçin Artık Beklemiyor