Hilal Kent'te yol sorunu kalmadı

15-09-2014

Hilal Kent’te yol sorunu kalmadı

Uşak Belediyesi kentin sorunları ile ilgili çalışmalarına devam ediyor. Şehrin dört bir yanından belediyecilik anlamında çalışmalarını sürdüren Uşak Belediyesi kentin gereksinimleri ile ilgili olarak anında çözüm buluyor. Bu kapsamda Hilal Kent sitesinin yol sorunu ile ilgili olarak da çalışma gerçekleştirildi. Sitede yaşayan vatandaşların taleplerini göz ardı etmeyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan yol çalışmasını tamamlayarak hizmete açtı. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Cahan Uşak’ta herkesin mutlu olması adına sorunlara çözüm için çaba verdiklerin iletti. Hilal Kent sitesinden de yol için sürekli talepler geldiğini belirten Cahan, " İlimizin her yönü ile yaşanabilir bir kent olması için durmaksızın çaba vermekteyiz. Bu nedenle gece ve gündüz fark etmeksizin fedakar bir çalışma içindeyiz. Ortak akıl ile yöneteceğimiz kentimizde halkımızın sıkıntılarını da dinlemekteyiz. Hilal Kent içinde de yol ile ilgili bir sıkıntı vardı. Yıllarca süregelen bu soruna çözüm bulmanın heyecanını yaşamaktayız” dedi.  Vatandaşların da yapılan çalışmalardan mutlu olduklarının altını çizen Cahan, hedeflerinin kentte her yerde mutlu insanların olduğuna dikkat çekti. Vatandaşların arasında olmaya devam ederek Uşak’ın çözümlerini vatandaşlardan dinlemeye devam edeceklerini vurgulayan Cahan, " Biz vatandaşlarımız ile tüm yönetimimiz ve birimlerimiz ile iç içe olmayı kendimize en büyük ilke koyduk. Bu nedenle sürekli ve her fırsatta vatandaşlarımızı dinlemeye gayret ediyoruz. Gittiğimiz her yerde beklentileri en ince ayrıntısına kadar not ediyoruz. İşte bu sinerji ile kısa görev süremizde güzel işler başardık” ifadesini kullandı.

Hedefimiz sorunsuz bir kent

Uşak’ta hedeflerinin her anlamı ile mutlu insanların olduğu bir kenti ortaya çıkarmak olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Göreve gelmemizin üzerinden 6 ay geçmesine rağmen kentimizin bütün projelerinde önemli adımlar attık. İlimizin ufkunu değiştirecek projelerin köşe taşlarını yerini oturtmak için büyük bir efor sarf ettik. İmaj projelerimizin köşe taşlarını yerlerine oturttuk. Bunun yanında kentimizin her mahallesinin ve sokağının insanlarımızın istediği gibi olması için  çaba veriyoruz. Vatandaşlarımızın beklediği projeleri, sorunları yerinde inceleyerek aklımıza yazıyoruz. Bütün bu sinerji ile sorunları çözüyoruz. El ele çalışmamızın meyvelerini ise almaya başladık. İlimizin sorunları birer birer çözülmeye başlandı. Bu sorunlardan birisi de Hilal Kent sitesinin yol sorunuydu. O bölgede yaşayan vatandaşlarımız yıllarca yol ile ilgili beklentilerini belirtmişler. Biz de göreve başlamamızın akabinde hemen sorunun çözümü için adımlar attık. Netive itibari ile sitede yol ile ilgili sıkıntı kalmadı. Şimdi bölgenin ulaşım ihtiyacı için çözüm bulacağız. Belediyecilik yönetimimiz bundan sonra da aynı strateji ile sürecek. Vatandaşlarımızı dinleyerek kenti birlikte yönetmekle beraber sorunları çözeceğiz” dedi.

İlgili İçerikler: 9 Nolu İmar Uygulama Bölgesi'nin Sorunu Çözüldü Hilal Tekinkaya YILLARIN SORUNU HALİNE GELEN 'O YOLDA' ÇÖZÜM YAKIN UŞAK BELEDİYESİ'NDEN ÇAĞIN SORUNUNA ANLAMLI DOKUNUŞ ​Otogar Kavşağı'nda Trafik Sorunu Tarih Oldu ​Keresteciler Sitesi'nin Yol Sorunu Bitti ​Sel Sorunu Tarih Olacak ​Gülistan ve Hilal Kent Sitelerinin Su Sorunu Sona Erdi ​Uşak'ta Trafik Sorununa Kalıcı Çözüm Cahan, " Uşak'ın sel ve taşkın sorunu kalmayacak"