İzmir Ziyaretlerinden de Müjdeler ile Dönüldü

26-08-2014

İzmir Ziyaretlerinden de Müjdeler ile Dönüldü

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentin projelerini takip etmek adına çalışmalarını sürdürüyor. Ankara ziyaretleri ile önemli imaj projelerinin köşe taşlarını oturtturan Başkan Cahan İzmir’de bölge müdürlükleri ile yaptığı ziyaretlerde de Uşak’ın projelerinin son durumları hakkında istişare toplantıları gerçekleştirdi. Ziyaretlere AK Parti İl Başkanı Basri Yıldırım ve Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Kırdinli de eşlik etti. DSİ Bölge Müdürü Hayati Çelenk ve Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile yapılan istişare toplantılarında kent için olumlu gelişmeler ve müjdeli haberler alındı. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak’ın en iyi noktalarda olması için durmaksızın çalıştıklarını anlattı. İzmir temaslarının da bu düşünce ile gerçekleştiğini dile getiren Cahan, " İlimiz çok kısa süre sonra deyim yerinde ise adeta bir şantiye olacak. Biz çalışmaların en iyi şekilde devam etmesi ve hayata geçmesi için bürokrasinin çabuk aşılması ve projelerin daha iyi işlemesi için sürekli ziyaretler yapıyoruz. Her yaptığımız ziyaret bize kazanı olarak dönüyor. İzmir’de de son derece olumlu gelişmeler ile dönüyoruz” dedi. Bu tür ziyaretlerin Uşak gelişimi için çok değerli olduğuna değinen Başkan Cahan, makamda oturmak yerine çalışarak marka şehir Uşak hedefine ulaşacaklarına dikkat çekti. İzmir ziyaretlerinin kazanımlarından da bahseden Cahan, " İzmir’de ilimizin projelerinin yapılmasında etkili olacak DSİ Bölge Müdürlüğü ve Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü var. biz bu ziyaretlerde DSİ’den Gökkaya Barajı ve Dokuzsele Deresi Islah Projesi konusunda. Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü’nden de Huzurpark Köprülü Kavşak ve yol ve kavşaklar ile kazanımlar elde ettik” ifadesini kullandı.

Projeleri kısa sürede vücut bulacak

Uşak Belediyesi’nin projelerinin kısa süre içinde vücut bulacağını kaydeden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bunun için durmaksızın yolları aşındırdıklarını belirtti. Marka kentin ortaya çıkmasında projelerin takipçisi olacaklarını dile getiren Cahan şunları söyledi: " Uşak Belediyesi projelerinin kısa sürede hayat bulması için durmaksızın çalışmaktadır. Çok kısa sürede ilimiz bir şantiyeye dönecek ve bitecek projeler ile kentimizin ufku değişecektir. Bu bağlamda bizde gece gündüz demeden yolumuzda ilerliyoruz. Öncelikle bürokratik anlamda çalışmalarımız ile projelerin köşe taşlarını oturtturuyoruz. Bunun için gerek bakanlarımız gerekse üst düzey yöneticilerimiz ile sürekli istişare içindeyiz. Ankara ziyaretlerimiz de bu bağlamda faydalar sağlamaktadır. Sadece Uşak içinde kalarak projelerin bitmesinden yana değiliz. Ayrıca projelerin takibi gereklidir. Biz de bu noktada yine İzmir ziyaretlerimizi yaptık. DSİ ve Karayolları Bölge Müdürlükleri ile Uşakımızın projelerinin son durumlarını konuştuk. Sonuç olarak elimiz yine boş dönmedik. DSİ sorumluluğunda bulunan Dokuzsele Deresi Islah Projesinde revizyon ve son durum hakkında bilgi alışverişi yaptığımız toplantımızda Uşak'ımız için bir de müjdeli haber ile dönüyoruz. İlimizin gelecekte su sorunu yaşamaması için Gökkaya Barajının yapımı için olumlu bir şekilde istişareler yaptık. Diğer yandan Karayolları 2 Bölge Müdürlüğü’nden de güzel haberler aldık. Burada da ilimizin karayolları ile ilgili projeleri,kavşak ve yol çalışmaları hakkında somut adımlar atıldı. Huzurpark civarında yapmayı planladığımız köprülü kavşağın son durumu da irdelendi”.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ Gülsüm İzmir Uşak Belediyesi Yılların Sorunlarını Bir Bir Çözüyor; Müjdeler Art Arda Geliyor BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDELERLE DOLU BULUŞMA İzmir Merkez Bayraklı Mahallesinden Necmiye Çitim UŞAK BELEDİYESİ'NİN DESTEĞİYLE İKİ ESNAF ODASINA KONYA VE İZMİR TURU Uşaklı Minikler İzmir'de İzleyenleri Büyüledi Çocuk Sesler Korosu İzmir'de Tam Not Aldı Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu İzmir'de Sahne Alıyor Uşak'ın Değerleri İzmir Turizm Fuarı'nda Tanıtıldı