Kent park adım adım ilerliyor

16-06-2014

Kent park adım adım ilerliyor

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentin projeleri için dur durak demeden çalışmalarına devam ediyor. Marka kent Uşak hedefi ile çıkılan yolda projelerde önemli gelişmeler ise sürüyor. Kentin hayati imaj projelerinden birisi olan Kent Park Projesi’nde bir aşama daha geçildi. Proje kapsamında düşünülen yen, okullar kampusu için yer tahsisi gerçekleşirken yakın zamanda Milli Eğitim Müdürlüğü de proje çalışmalarına başlayacak. Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nurulah Cahan günden güne hedeflerine büyük adımlar ile ilerlediklerini kaydetti. Kent park projesi kapsamında yoğun bir efor sarf ettiklerini hatırlatan Cahan, " Uşak için kaybedilecek bir saniyenin bile olmadığını biliyoruz. Bu nedenle her anı ve zamanı doğru değerlendiriyoruz. Uşak’ın ufkunu değiştirecek projemiz olan kent park projesinde de bu düşünce ile hareket ettik. Gerek bakanlarımız ile irtibata geçerek, gerekse ilimizdeki çalışmalar ile projeyi somut hale getirdik” dedi. Projenin gerçekleşebilmesi için okulların taşınmasının gerekli olduğunu ileten Cahan, bu konuda da profesyonel bir yaklaşım sergileyerek çözüme yakınlaştıklarına dikkat çekti. Okular bölgesinde yer tahsisinin gerçekleşmesi ile birlikte Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de projelendirme çalışmalarına başladığını müjdeleyen Cahan, " Projede bu aşamaya gelmek bile son derece olumlu bir gidişatın göstergesidir. Okullar kampusunda proje çalışmalarının bitmesi ile beraber kent park projesine bir adım daha yaklaşmış olacağız. Yakın zamanda bölgede bulunan diğer resmi kurumlar ile somut haberler almaya devam edeceğiz. Kısacası projemiz bu çalışma ile kısa sürede can bulacak” ifadesini kullandı.

Hedeflerimizde ilerliyoruz

Göreve başlamalarının ardından çok yoğun ve planlı bir çalışma içine girdiklerini belirten Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " İlimizde her zaman hedefleri olan bir belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğimizi belirtmiştik. Bu nedenle makama geldiğimiz ilk günden itibaren proje çalışmalarına başladık. Projelerimiz kentimizin ufkunu değiştirecek projeler olup ilimize her anlamı ile nefes aldıracak projelerdir. Kent park projesi de bu kapsamda bizim en değerli bulduğumuz çalışmalardan birisidir. İlimizin imajını değerli kılacak projemiz için ara vermeden yolumuzda devam ediyoruz. Projemizin can bulması için teker teker zorlukları aşıyoruz. Bunu Ankara ziyaretlerimize, milletvekillerimizin desteğine ve bakanlarımızın da bizimle ilgilenmesine bağlıyoruz. İşte bu nedenler ile kent parkta bir aşama daha geçildi. Daha önce tahsis için aldığımız yer Orman ve Su İşleri Bakanımız sayın Veysel Eroğlu’nun sözü ile daha da büyütülmüştü. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Murat Mercan, hemşehrimiz olması nedeniyle okullar kampusu için Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile görüşeceğini belirtmişti. Şimdi bu konuda da güzel gelişmeler oldu. Taşınacak okulların projelendirme çalışmalarının başladığını duyduk. Bu ilimiz için önemli bir adımdır. Yakın zamanda diğer kurumlar ile müşterek çalışarak kent parkta ilk kazmayı vuracağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

3.2
İlgili İçerikler: ÇOCUK KENT'TE ŞENLİK RÜZGARLARI ESTİ ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK ÇOCUK KENT İLK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI KARAAĞAÇ GENÇLİK PARKI RESMİ OLARAK HİZMETE AÇILDI UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR Zekiye Çatmadım UŞAK MERKEZ İSLİCE MAHALLESİ ÇARŞI UŞAK KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ Tahsin Işıkkent UŞAK BELEDİYESİ İLE KENT YEŞİLE BÜRÜNÜYOR 123 BİN METREKARELİK DEV PROJE ÇOCUK KENT'İN TEMELİ BAKAN KASAPOĞLU İLE ATILDI