Sadece seçimde değil; her daim vatandaşın yanındayız

2-06-2014

Sadece seçimde değil; her daim vatandaşın yanındayız

Belediye Başkanı Nurullah Cahan seçim döneminde gittikleri her yere gideceklerini ve başkanlığı döneminde bu ziyaretlerin sıklıkla gerçekleşeceğini vurguladı. Vatandaşların seçim zamanında gelen siyasetçilerin bir daha gelmiyor düşüncelerini yok edeceklerini belirten Başkan Cahan Uşak’ta bu imajın tamamen silineceğini aktardı. Vatandaşın arasında belediyecilik hedefi ile yollarında ilerleyeceklerini kaydeden Cahan, " Biz seçim döneminde çok yoğun bir tempo ile durmadan çalıştık. Tabiri caizse çalmadık kapı bırakmadık. Neredeyse ilimize yaşayan her vatandaşımız ile hasbihal ettik. Seçim döneminde gerçekleşen bu samimiyetimizi şimdi de sürdüreceğiz” dedi. Vatandaşların arasında olarak dertlerini de dinleyeceklerine dikkat çeken Cahan, bu şekilde ortak akıl ile kenti yöneteceklerini bildirdi. Kısa süre sonra ziyaretlerin başlayacağını anlatan Cahan, "Mutlu Uşak için vatandaşlarımızın en büyük beklentilerinin arasında siyasetçileri ve kenti yönetenleri yanlarında hissetmek geliyor. Markalaşmak için de mutlu bireylerin olmasına inanan bizler bu düşünceleri cevapsız bırakmak istemiyoruz. Yakın zamanda her mahallede her sokakta vatandaşlarımızın arasında olacağız. Biz halkın iradesini ile görevi alan başkan olarak iradenin yanında olmayı kendimize en öncelikli hedef olarak koyacağız” şeklinde konuştu.

Vatandaşın arasında belediyecilik

Uşak Belediyesi’nin vatandaşları için var olduğunu ve vatandaş odaklı belediyeciliği önemsediklerini ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan,” Belediye olarak her anlamda kentin gelişimi ve marka kent olmak adına çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Seçim döneminde ne söyledi isek seçimden sonra da çok daha fazlasını gerçekleştirmek için var gücümüz ile çalışacağız. Biz seçimden önce ne olursa olsun vatandaş odaklı çalışmayı ve vatandaşların arasında olmayı da taahhüt etmiştik. Seçimden sonra bu konuda sözümüzde duruyoruz. Mahallelerde ve sokaklarda vatandaşlarımızın arasında oluyoruz. Biz seçimden önce nereye gitti isek hepsine geri dönüş sağlayacağız. Seçim döneminde nerde ise kentimizin hepsi ile görüşmüştük. Biz geri dönüşler ile vatandaşlarımızın kafasında bulunan seçim döneminde sadece ziyaret eden siyasetçi terimini sileceğiz. Ayrıca vatandaşlarımız ile beraber çalışarak ortak akıl ile kentimizin sorunlarını daha çabuk çözeceğiz. Bu nedenle kısa sürede bu çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.

3.0
İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi Baş Tacı Büyüklerin Daima Yanında Cahan, "Kulüplerimizin Maddi ve Manevi Olarak Yanındayız" ​Cahan, "Küçük Mustafa'nın Yanındayız" ​Sadece Bir Mevsim Değil, Her Mevsim Çalışan Belediye "Kurslarla Vatandaşlarımızın Yanındayız" ​Cahan, "E-Uşak Projesiyle Hemşehrilerimizin Yanındayız" ​"Peygamber Efendimiz (SAV) İçin Yapılan Tüm Etkinliklerin Yanındayız" ​Cahan, "Her Zaman Yaşlılarımızın Yanındayız" ​Cenazelerde de Vatandaşın Yanında Belediyecilik Cahan, "Bayan Personelimizin Daima Yanındayız"