Su Kesintisi ile İlgili Basın Açıklaması

26-03-2014

Basın Bildirisi

25 03 2014 tarihinde saat 14:30 dan itibaren yaklaşık 12 saat süre ile şehrimizin bazı bölgelerinde su kesintisi yaşanmıştır.

Yaşanan su kesintilerinin sosyal medya ve diğer yayın organlarındaki yansımalarından farklı algılamalara yol açtığı anlaşılmış olup, bu açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur.

Üniversite su isale hattı çalışmaları esnasında Aybey hattında kaçak olduğu tespit edilmiş, kaçağın önlenmesi için hemen çalışmalara başlanmıştır. Hattın yerin 7 metre derinliğinde olması ve toprak kaymaları nedeniyle çalışmalar kısa sürede bitirilememiş ve çalışmaların neticelenmesi gece yarısını bulmuştur.

Netice itibari ile su kesintileri tamamen teknik gerekliliklerden kaynaklanmış olup, Belediye yönetiminin hiçbir siyasi partiyi destekleme ya da engelleme kastı ve düşüncesi bulunmaktadır. Kesintiler dolayısıyla halkımızdan özür dileriz.

UŞAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI

İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden Taşınmaz Parsel Edinmeyle İlgili Duyuru Başkan Çakın Basın Mensuplarıyla Değerlendirme Toplantısında Bir Araya Geldi Su Kesintisi Duyurusu - 05-11-2019 Başkan Mehmet Çakın, Yerel Basının Temsilcileriyle Buluştu Kurban Bayramı İle İlgili Duyuru 2018 Sivaslı Tatar Kasabasından Eşe Cengiz 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Zabıta Müdürlüğünden Fatih Mahallesi Kapalı Pazar Yeri İle İlgili Duyuru Akile Bilgili Uşak Ulusal Basının İlgi Odağı Oldu