Belediye Spor Haberleri

Uşak Belediyespor'un Rakibi Denizli Belediyespor

6-06-2013
Uşak Belediyespor’un Ziraat Türkiye Kupası 2. turundaki rakibi 2. lig takımlarından Denizli Belediyespor oldu.

1. turda komşu Afyonkarahisarspor’u 8-0 yenerek herkesin beğenisini kazanan Uşak Belediyespor 2. turda da rakibini yenmek için kendine güveniyor.

27 Eylül Perşembe günü saat 14.30'da Uşak 1 Eylül Stadı’nda oynanacak maç ile ilgili düşüncelerini açıklayan Uşak Belediyespor Antrenörü Musa Şenel, takımına güvendiğini belirtti. Şenel ilk turu ölçü almadıklarını dile getirirken kaliteli kadroları ile en iyi yerlere gelmek için çaba vereceklerini anlattı.

Takımını birbirine alıştığını ve adaptasyon sorununu aştıklarına dikkat çeken Şenel, " Takımımız her anlamı ile iyi konuma geldi. Gençlerden oluşan takımımız bütün rakiplerine kolay boyun eğmeyecektir. Dernizli Belediyespor karşısında da şans olarak eşit olduğumuzu düşünüyorum. Bu önemli maçta seyircilerimizin desteği ile üstün geleceğimize inanıyorum” dedi.
3.3
İlgili İçerikler: Uşak Belediye Başkanlığından Dolandırıcılık Uyarısı UŞAK'TA FIRIN VE PİDE SALONLARINA KAPSAMLI DENETİM Uşak Belediyesi Satrançseverleri Gençlik Satranç Turnuvası'nda Buluşturdu Uşak'ın vitrini artık pırıl pırıl Uşak Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri Uşaklılara Keyifli Anlar Yaşatıyor Uşak Belediyesi'nden Personeline 1 Mayıs Etkinliği UŞAK BELEDİYESİ DESTEKLİ 3. GELENEKSEL BAHARA MERHABA TENİS TURNUVASI SONA ERDİ Uşak Belediyesi'nden Şeffaf Belediyecilik İçin Büyük Adım Uşak Belediyesi'nde Başkan Yardımcıları Belli Oldu Uşak Belediyesi 2019 Yılı Kadrolu İşçi Alımı Sözlü Sınav Sonuç Tutanakları