Uşak Değerleri Ankara'da Görücüye Çıktı

12-12-2014

Ankara’da düzenlenen 7. Ege İlleri Tanıtım Günleri ve Etkinlikleri başladı. 11 ve 14 Aralık 2014 tarihleri arasında düzenlenen etkinliğe Uşak’tan da yoğun katılım sağlandı. Uşak Belediyesi’nin Uşak halılarını tanıtmak maksadı ile bulunduğu etkinlikte Belediye Yönetimi de tam kadro hazır bulundu. Tanıtım günlerine Uşak Valisi Seddar Yavuz’un yanı sıra, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, Belediye Meclisi Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve Uşaklı ticari işletme temsilcileri katıldı.

Etkinlikte bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, fuarın kentin tanıtımında önemli bir etkiye sahip olduğunu bildirdi. Tanıtım adına yapılan tüm çalışmaların destekçisi olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " İlimizin tanıtım ile daha iyi yerlere geleceğine inancımız tamdır. Bu nedenle kentimiz için yapılacak tanıtım organizasyonlarına katılımın sağlanmasını değerli buluyoruz. Belediyemiz de ilimizin değerlerinin hak ettiği yerlerde olması için tanıtım etkinliklerinde yer almayı kendine bir görev bilmektedir. Bu kapsamda Ankara’daki bu önemli etkinliğe katıldık” dedi.

Etkinlikte Uşak stantlarının yoğun talep gördüğünün altını çizen Cahan, bu durumdan memnun kaldıklarını anlattı. Katıldıkları organizasyonda Uşak halılarını en güzel şekilde anlatmak için stant kurduklarını belirten Başkan Cahan, "Biz yapılan bu değerli etkinlikte markalaşma çabalarımızın içinde yer alan Uşak halılarını en güzel şekilde anlatmak için kapsamlı bir çalışma yaptık. Kurduğumuz stant etkinlikte en çok ilgi gören yerlerden birisi oldu. Belediyemiz bundan sonra da bu tür etkinliklere katılarak dikkat çekmeye ve markalaşmaya devam edecek” ifadesini kullandı.

Tanıtım etkinlikleri kentin menfaatlerinedir

Uşak’ın kabuğunu kırması gerektiğini ve bunun tanıtım ile gerçekleşebileceğini ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Uşak her gün daha çok gelişen ve ilerleyen bir kent konumunda yer almaktadır. İlimiz sanayisi, halısı, kilimi, derisi, battaniyesi, tarhanası ve sanayisi ile tanınmaktadır. Bu öğelerimizi tanıtmak ve daha iyi yerlere getirmek bizim için son derece önemlidir. Kentimiz bugüne kadar en çok tanıtım konusunda eksiklikler yaşamıştır. İşte bu nedenle Ankara’da yapılan etkinlik gibi tanıtım faaliyetleri önemlidir. Biz de 7. Ege İlleri Tanıtım Günleri ve Etkinlikleri’ne tam kadro katılarak en iyi şekilde tanıtım yapmak istedik” dedi.

Değerlerimizin markalaşmasını sağlayacağız

Uşak’ta kentin kültürel değerlerinin hak ettiği yerlerde olması için Belediye olarak çalışmaların sürdüğünü dile getiren Başkan Cahan, "Belediyemiz markalaşmayı ve değerleri sevdirmeyi en önemli çalışmalarının arasına koymuştur. Bu nedenle halı, kilim ve tarhana gibi değerlerimizi daha iyi tanıtmak için bir eylem planı hazırladık. Bu planı projelerimiz ile hayata geçireceğiz. Kısa zamanda uzun yol alma niyetindeyiz. Çalışmalarımızın başarıya ulaşmasında tanıtım ve fuar etkinlikleri kilit noktada olacak” diye konuştu.

Son Düzenlemeler: 18 Aralk, 2014
İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK