Uşak Sportif play-off'da süpriz peşinde

12-05-2014

Uşak Sportif play-off'da süpriz peşinde

Uşak Sportif'in genel menajeri Fatihhan Erdoğan, play-off'ta karşılaşacakları Fenerbahçe Ülker maçına odaklandıklarını belirterek "Moralimiz yüksek, galip gelip sürpriz yapmak istiyoruz" dedi. Play-off çeyrek finalinde ilk maçını pazartesi günü Fenerbahçe Ülker ile deplasmanda karşılaşacak olan Uşak Sportif Genel Menajeri Fatihan Erdoğan, yaptığı açıklamada sezonu en iyi yerde kapatmak istediklerini söyledi. Ligde çok iyi işler başardıklarını, artık play-off'a kenetlendiklerini kaydeden Erdoğan takımda morallerin yüksek olduğunu söyledi.

Ligdeki ilk yıllarında iyi bir ekip olduklarını gösterdiklerini ifade eden Erdoğan, play-off çeyrek finalinde Fenerbahçe Ülker karşısında sürpriz peşinde olduklarını dile getirdi.

Yenecek güçteyiz

"Fenerbahçe Ülker'i yenebilecek güçteyiz" diyen Erdoğan şöyle konuştu:

"Ligi geride bıraktık, artık önümüzde aşmamız gereken Fenerbahçe Ülker engeli var. Bunu yapabilecek güçteyiz. Çok çalıştık. İlk maçı kazanıp sahamızdaki maça avantajlı çıkmak istiyoruz. Bu zamana kadar pek çok zoru başardık. Bunu da başarmak istiyoruz. Oyuncularımızı maça konsantre ediyoruz. Mücadeleci bir ekibiz. Son baskete kadar maçı kovalayacağımıza kimsenin şüphesi olmasın."

FOTOĞRAFLAR VE HABERDE AA ve İHA'dan faydalanılmıştır

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK