Yeni Dönem İlk Belediye Meclisi Gerçekleşti

6-04-2014

Yeni Dönem İlk Belediye Meclisi Gerçekleşti

Katip üyeler ise 26 oy alan AK Partili Pınar Günaç Kayış ve 25 oy alan  AK Partili Mesut Özbey oldu. Meclisin açılış konuşmasını Belediye Başkanı Nurullah Cahan yaptı. Yeni dönemde siyasi çekişmelerin bir yana bırakılıp seviyeli ve iş birliği içinde meclis çalışmalarını yürütmek istediklerini anlatan Başkan Cahan, "Yeni dönemde belediye olarak ilimizin en iyi noktalara gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Kavgadan uzak bir meclis yapısı ile ilimiz ile ilgili her konuda başarılı olacağımızı düşünüyorum. Siyasi atmosferin bazen verdiği stresten kaynaklı olumsuzluklardan  uzak bir meclis yapısı ile örnek bir yapıda olmak istiyoruz” dedi. Kavgalardan uzak meclis çalışmalarının kent menfaati için de önemli olduğunun altını çizen Cahan, hassasiyetin sonuna kadar devam etmesini beklediklerini bildirdi. Geçmiş dönem çalışmalarına da değinen Cahan, " Şu anki meclisimizde geçmiş dönemde de bulunan arkadaşlarmız bulunuyor. Bugüne kadar bütün partiler meclislerde ilimiz için katkı sağlamaya gayret etti. Bugüne kadar kent menfaatine katkı sağlayan tüm meclis üyelerine ve başlanlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca geçen dönem kaybettiğimiz belediye meclis üyemiz Ramazan Karahan’ı da minnetle anıyoruz” ifadesini kullandı.

Hedefimiz kent menfaatlerinde birleşen meclis

Uşak Belediye Meclisi’nin yeni döneme uyumlu çalışmaları ile örnek olmasını umduklarını vurgulayan Belediye Başkanı  Nurullah Cahan, " Yeni dönemim ilk toplantısını yapmanın heyecanını yaşıyoruz. Bugün burada birbirinden değerli belediye meclis üyeleri kent menfaatleri için toplandı. Biliyoruz ki bütün üyelerimiz gerek özel hayatlarında, gerekse iş hayatlarında başarılı olan arkadaşlarımızdır. Dolayısıyla her biri birbirinden değerli olan arkadaşlarımız ile kentimizin 5 yılında güzel işler yapmak istiyoruz. Biz kavga kültüründen uzak bir meclis ile yolumuzda ilerlemeliyiz. Ancak bu şekilde kentimiz hak ettiği yerde olacaktır. Marka olma yolunda kavgalardan uzak bir strateji uygulamalı ve yolumuzda ilerlenmeliyiz. Bütün meclis üyesi arkadaşlarımız da bu bilinçle hareket etmelidir. Ortak akıl kentin menfaatlerinde birleşmeli ve bu yönde ilerlemelidir. Bu nedenle bu hassasiyetin bütün üyelerimize olacağına yürekten inanıyorum. İlimizde bugüne kadar görev yapan başkanlarımıza ve belediye meclis üyelerine de teşekkürü bir borç biliyorum. İlimiz için çakılan tek bir çivide bile hakkı olanlar bizlr için daima değerli olacaktır. Bu vesile geçtiğimiz dönem hayatını kaybeden Ramazan Karahan’ ı da minnetle anıyoruz. Yeni dönemin tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından yeni dönem belediye meclisi saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın ardından günden konuları ile devam etti.

İlgili İçerikler: TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU YENİ AŞEVİ KAPSAMLI HİZMETLERLE KAPILARINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı İLK İFTAR SOFRASI DİKİLİTAŞ'TA KURULDU Yeşilkaraağaç Mahallesi Sakinlerinden, Fadime Özdemir İlknur Öztürk ÇOCUK KENT İLK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI