Yeni neslin seveceği bir kent olacağız

13-05-2014

Yeni neslin seveceği bir kent olacağız

Belediye Başkanı Nurullah Cahan göreve başlamasının ardından yoğun bir iş temposu ile kentin projelerine de başladı. Yakın zamanda birer birer temellerin atılacağı, sosyal sorumluluk projelerinin artacağı ve her yönü ile mutlu insanların yaşayacağı mutlu bir kent için önemli gelişmeler yaşanacak. Tüm bu gelişmelerin ışığında ise en büyük hedeflerin arasında yeni neslin içinde yaşamasından mutlu olacağı bir kent yatıyor. Belediye Başkanı Nurullah Cahan yeni neslin Uşak’tan ayrılmayı asla düşünmeyeceği bir Uşak için kolları sıvadıklarını iletti. Uşak’ın her yönü ile gelişimini kendi dönemlerinde tamamlayacağını vurgulayan Cahan, " Biz ilimizin marka kent olması hedefi ile yola çıktık. İlimizin bugün ve gelecekte ne gibi ihtiyaçları olduğunu biliyoruz. Özellikle yeni neslin mutlu olmasını hedeflerimizin arasına koyduk. Bu sayede gençlerimiz gelecekte kentten ayrılmayacak ve kendi kentinde kalmak isteyecek” dedi. Şehir dışından gelenlerin de Uşak’a hayran kalmasını projeler ile sağlayacaklarının altını çizen Cahan, Uşak’ın ziyaretçi çeken iller arasında yerini alacağına dikkat çekti. Tüm bu nedenlerden dolayı çok hassas bir yaklaşım ile projeler hazırladıklarını bildiren Cahan, " Uşak kaderini yenmeli diye düşünmemizden dolayı ekiplerimiz ile durmaksızın projelerimizi konuşuyor eksikliklerini gideriyoruz. Halkımızdan da kentin gelecek ile ilgili nasıl olması gerektiğini mümkün olduğunca sıklıkla almaya gayret ediyoruz. Biz yeni neslin yaşamaktan zevk alacağı bir kent konusunda iddialı ve hayalci bir yaklaşımdan uzak çalışmayı sürdüreceğiz” ifadesini kullandı.

Hedefimiz mutlu gelecek nesil

Uşak’ın geleceğinin her yönü ile aydınlık olduğunu ileten Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Uşak’ta değişimi hissetmek ve yaşadığımız kentten mutlu olmak düşüncesi ile hareket ettik. Yeni neslin seveceği bir kentin var olması en büyük ideallerimizden birisidir. Ayakları yere basan ve uzun yıllar kenti kurtaracak projeler ile bu idealimizin peşinde olmaya devam edeceğiz. Biz kenti gün birlik projeler ile değil; geleceğinde de rahat ettirecek projeler ile yönetmek istiyoruz. Bu nedenle çıkardığımız yol haritasını uygulamaya başladık. İlimiz gelecekte spordan sanata, alt yapıdan üst yapıya, kültürden tarihe, sosyal sorumluluk projelerinden sosyal alanlara, teknoljik bir kentten yeşil bir kente ve güvenli bir Uşak’ın da içinde olduğu her yönü ile örnek bir kent olacak. Bu durum kentte yaşayan herkesin mutlu olmasına neden olacak. Gelecekte özellikle yeni nesil kentten ayrılmak istemeyecek. İlimize gelenler ise Uşak’ta olmaktan heyecan duyacak ve bir daha gelmek isteyecek. Kısacası kaçılan değil; gelinen bir kent olacağız. Bu nedenle en küçük ayrıntıyı dahi titiz bir şekilde değerlendiriyoruz. Ekiplerimiz de yol haritası konusunda hassasiyet ile çalışmaktadır” dedi.

İlgili İçerikler: ÇOCUK KENT'TE ŞENLİK RÜZGARLARI ESTİ ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK YENİ AŞEVİ KAPSAMLI HİZMETLERLE KAPILARINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR ÇOCUK KENT İLK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI ŞEHRİN YENİ GÖZDESİ; DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ UŞAK MERKEZ İSLİCE MAHALLESİ ÇARŞI UŞAK KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ Şakir Yeniceli ŞEHİT FERİDUN ALABAŞ CADDESİ'NİN YOLU YENİLENDİ HİZMET TAM NOT ALDI; YENİ TESİSLER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI