Zafer Bayramı Coşku ile Kutlandı

30-08-2014

Zafer Bayramı Coşku ile Kutlandı

Uşak’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı yapılan programlar ile coşku ile kutlandı. Kutlama programı çelenk koyma töreni ile başlarken daha sonra Uşak Valisi Seddar Yavuz makamında tebrikleri kabul etti. Tebrik kabulünün ardından ise heykel önünde bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Şiirlerin okunduğu, halk oyunlarının oynandığı tören geçit töreni ile sona erdi. Törenlere Uşak Valisi Seddar Yavuz’un yanı sıra Belediya Başkanı Nurullah Cahan, İl Jandarma Alay Komutanı Kıd. Albay Yusuf Yalçın AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak, protokol üyeler ve vatandaşlar katıldı. 30 Ağustos tarihinin Türk milleti ve kendileri için büyük bir anlam ifade ettiğini belirten Belediye Başkanı Nurullah Cahan, hala aynı coşkuyu gönüllerinde yaşadıklarını belirtti. Yapılan programlar ile de kurtuluşu ve zafer heyecanını kente yaşatmak için çaba verdiklerini anlatan Başkan Cahan, " Zafer Bayramı ilimizin de kurtuluşuna denk geldiği dönemde kentimizde kutlanmaktadır. Bizim bulunduğumuz bölgede bundan 92 yıl önce hep birlikte düşman yenilgiye uğratılmış ve Türk milletinin ebediyen bu topraklarda olacağı tescillenmiştir. Bizde böyle özel günlerin anlamına yakışır şekilde kutlanmasının mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Kurtuluş Haftası’nın da belediye tarafından tüm coşkusu ile kutlanıldığını hatırlatan Başkan Cahan şunları kaydetti: " Bu güzel haftaya Kur’az ziyafeti ile başlayarak şehitlerimizin ruhlarına armağan ettik. Bunun yanında yerel sanatçılarımızın da kurtuluş coşkusunun en iyi şekilde yansıtmaları için programları devam edecek. Etkinliklerimiz Atapark’da 01 Eylül Gecesi Uğur Işılak konserine kadar sürecek. Böylesine güzel bir etkinlik programı hazırladığımız ve bu coşkuyu yaşattığımız için mutluyuz”

İlgili İçerikler: Serkan Coşkun Zafer Çınar Coşkun Çetin Durmuş Coşkun Satı Coşkun Coşkun Süzme Veysel Coşkun CUMHURİYETİN 100 YILI UŞAK'TA COŞKUYLA KUTLANDI Ormandamı Köyünden, Ali Coşkun Aliye Coşkun