​"Acil Servis" Oyununda Çocuklardan Muhteşem Performans

10-10-2016

“Acil Servis” Oyununda Çocuklardan Muhteşem Performans

Uşak Belediyesi Şehir Tiaytrosu’nun sergilediği “Acil Servis” isimli oyun izleyenlerden büyük beğeni aldı. Başkan Nurullah Cahan, “Sanatta geleceğimizi emin ellere teslim ediyoruz” dedi.

Uşak Belediyesi’nin kurduğu şehir tiyatrosu başarılı işlere devam ediyor. Kentin sanattaki yeteneklerini ön plana çıkarmak amacıyla kurulan tiyatro kısa süre içinde sergilediği oyunlarla takdir kazandı. Özellikle çocuk yaş gruplarının ilgisinin yoğun olduğu kurslardan başarılı öğrenciler çıktı. Kursların neticesinde bir oyun daha sergilendi. Atatürk Kültür Merkezi’nde Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından “Acil Servis” isimli oyun sergilendi. Oyuna Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Belediyesi Özel Kalem Müdürü Seyfullah Furtana, Uşak Belediyesi birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Oyun izleyenler tarafından tam not aldı.

Sanatsal potansiyelimiz ortaya çıkıyor

Oyundan sonra bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Uşak sanat şehri olacak” dedi. Kentin sanat potansiyelinin gün yüzüne çıkması için çaba verdiklerini vurgulayan Cahan, “Bugün çocuklarımızın Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu bünyesinde sergilediği oyuna konuk olduk. Çocuklarımızın performanslarından son derece memnun olduk. Biz şehir tiyatrosunu kurarken ilimizin yeteneklerinin ortaya çıkması ve ilimizin sanatının geleceğinin emin ellere teslim edilmesini hedeflemiştik. Bugün aldığımız kararın ne kadar doğru olduğunu bir kez daha gördük” ifadesini kullandı.

Çok iyi yerlere geleceğiz

Çalışmaların ilerde meyvelerini vereceğini anlatan Cahan, “Şehir tiyatrolarımız çocuklarımızın ve gençlerimizin yeteneklerinin kazanılması adına kurslarını sürdürecek. Bunun yanında her ya grubundan herkesi kurslarımızda eğiterek sanata tam katılımı sağlayacağız. İlerleyen zamanlarda ülkemiz çapında bilinen sanatçıların kentimizden çıkacağına inancımız tamdır” dedi.

Sergilenen oyunun ardından Belediye Başkanı Nurullah Cahan, tiyatro eğitmeni Murta Çubukçu’ya çiçek takdim etti.

İlgili İçerikler: HURDADAN OYUNCAĞA MUHTEŞEM DÖNÜŞÜM Uşak Belediyesi Kent Orkestrası Muhteşem Bir Yeni Yıl Konseriyle 2020'ye Merhaba Dedi A CAPELLA UŞAK VOKAL TOPLULUĞU VE UŞAK BELEDİYESİ ÇOKSESLİ ÇOCUK KOROSUNDAN MUHTEŞEM KONSER Sanat müziğinde muhteşem gece ​Türk Müziği Topluluğu'ndan Muhteşem Konser ​Bu Tiyatro Oyununda Biletler Para ile Satılmadı Mekaev'den muhteşem konser Kurtuluş Haftası'na Muhteşem Konser ile Veda Edildi
uşak belediyesi nurullah cahan şehir tiyatrosu acil servis sanat dostu belediye