ADAY TANITIM TOPLANTISINDA KONUŞAN BAŞKAN CAHAN: "BİZİM MÜHRÜMÜZ ESERLERİMİZDİR ELHAMDÜLİLLAH"

14-01-2019

31 Mart yerel seçimleri için hazırlıklarını tamamlayan Ak Parti Uşak İl Teşkilatı, bugün düzenlediği il ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtıldığı büyük bir toplantı düzenledi. Yeni kapalı spor salonunda yapılan etkinlikte Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 5 Yılda Uşak’a kazandırdığı hizmetleri aktarırken salonu dolduran Ak Parti’lilerden büyük alkış aldı.

Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Ak Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Kütahya Ak Parti Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Tan’ın da katıldığı aday tanıtım toplantısında Ak Parti Uşak Milletvekilleri, Ak Parti Uşak İl Teşkilatı ve Belediye Başkan Adayları yer aldı.

Uşak’a kazandırdığı hizmetlerden ötürü Lütfiye Selva Çam’ın teşekkür ettiği Başkan Cahan, Ak Partili dava arkadaşlarına seslenmek için çıktığı kürsüden şunları aktardı.

“Uşak’ın Her Köşesinde Mührümüz Var. Elhamdülillah”

Başkan Cahan konuşmasına, “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle, halkımızın oylarıyla ve Yüce Rabbimin takdiriyle 5 yıl önce Uşak Belediye Başkanlığına seçildim. O günden bugüne halkımız için çalıştık. Sizler için sizlerle çalıştık. Ben özellikle böyle bir hizmet makamını bize uygun gördüğünüz için, siz çok değerli hemşehrilerimize, Uşak’ımıza hizmet etmeyi bize lütfettiği için Rabbime binlerce kez şükrediyorum, Elhamdülillah” diyerek başladı.

“Tohum Saçtık Meyvelerini Topluyoruz”

Üstad Necip Fazıl’ın dediği gibi; “ ‘Tohum saç, bitmezse toprak utansın! Hedefe varmayan mızrak utansın! Hey gidi Küheylan, koşmana bak sen! Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!’  Elhamdülillah, biz tohumu saçtık, meyvelerini topluyoruz. Meyve veren ağaç taşlanır, biz de 5 yıl boyunca çeşitli yollarla taşlandık, engellenmeye çalışıldık. Fakat Cumhurbaşkanımızın desteği, halkımızın da arkamızda durması, Rabbimin de yardımıyla her türlü engeli aştık” dedi.

“Bir siyasinin ömründe göreceği her türlü siyasi hareketi gördüm. Üç genel seçim, bir halk oylaması, 15 Temmuz hain darbe girişiminde demokrasi nöbetlerimiz ve Belediye Başkanlığı seçimleri olmak üzere her seçimde Uşak’ımızda sizlerle el ele gönül gönüle birlikte çalıştık. Çünkü biz inanıyoruz ki bu millete hizmet etme görevi en ulvi görevdir” diyen Başkan Cahan görev yaptıkları 5 yıl boyunca hayal gibi görünen projeleri ve daha fazlasını söz verdikleri süreden daha önce Uşak’a kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek görev süresi boyunca yılmadan ve yorulmadan çalıştıklarını, gecesini gündüzüne katıp Uşak’ı şahlandırdıklarını söyledi.

“Bizler Makam Sevdalısı Değiliz. Halka Hizmet Etmenin Şerefi Bize Yeter”

Yunus Emre’nin “Biz gelmedik kavga için, bizim işimiz sevgi için. Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik.” düsturuyla göreve başladıklarını belirten Başkan Cahan: “Sayın Cumhurbaşkanımızın 30 Mart 2014 yılında bizi Belediye Başkanlığına layık görmesiyle, siz değerli hemşehrilerimizin de desteğiyle, elele gönül gönüle halkımızla beraber Uşak’ımızı layık olduğu noktaya taşıdık. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; ‘Eşek ölür kalır semeri. İnsan Ölür kalır Eseri’ Bizim, bugün Uşak’ın her noktasında eserimiz var. Hiçbir mahalleyi, hiçbir sokağı hizmetsiz bırakmadık. Belediyeciliğin ilk ve en önemli şartı insan odaklı çalışmaktır. Kadınlarımıza, gençlerimize, çocuklarımıza yönelik verimli projeler ürettik. Sivil toplum kuruluşlarımızla devamlı istişare halinde bulunduk, desteğimizi hiçbir zaman eksik etmedik. ‘Hoş Geldin Bebek’ kampanyamızla her doğan bebeğimizi ziyaret ettik. Sosyal Belediyecilik anlamında şehrimizde ne kadar yardıma muhtaç vatandaşımız varsa hepsine el uzattık. Yetim çocuklarımızın giyiminden barınmasına kadar tüm sorunlarıyla ilgilendik. Düzenlediğimiz mahalle iftarlarıyla aynı sofrayı paylaştık.  Görev süremiz boyunca insanımızı hiçbir şekilde mağdur bırakmamak için tüm talepleri dinledik, çözüm ürettik. Cumhurbaşkanımızın izinde hizmet ettik, gönüllere dokunduk, dokunmaya devam ediyoruz.” dedikten sonra Uşak’ın çehresini değiştiren önemli projelerini aktardı.

“Mevla Görelim Neyler, Neylerse Güzel Eyler”

Başkan Cahan sözlerinde şu önemli noktaların altını çizdi: “Rabbim lütfetti 5 yıl bu şehre Belediye Başkanlığı yaptık. Bizler koltuk sevdalısı makam sevdalısı değiliz. Bu bir bayrak yarışı.Bizim gayemiz Hak yolunda halka hizmet etmektir. Rabbime hamdolsun, böyle güzel bir şehri gönlümüze koydu ve bu güzel şehre hizmet etmeyi bize nasip etti. Bize bugüne kadar ne görev verildiyse Rabbimin yardımıyla en iyi şekilde yaptık, bundan sonra da ne görev verilirse yapmaya hazırız ve varız. Bugüne kadar ki hizmetlerimizde bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyorum.

Bir Uşak evladı, bir Uşak sevdalısı olarak halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Tüm belediye başkan adaylarımıza başarılar diliyorum. Bizler Ak Partinin birer neferi olarak bize hangi görev tevdii edilirse çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştuktan sonra Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretlerinin:

“Hak şerleri hayr eyler.

Zan etme ki ğayr eyler.

Ârif ânı seyr eyler.

Mevlâ görelim neyler.

Neylerse güzel eyler…”

dizeleriyle sözlerine son verirken salonu dolduran dava arkadaşlarının büyük alkışları eşliğinde kürsüden ayrıldı.

Son Düzenlemeler: 14 Ocak, 2019
İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN ZÜMRA'YA MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN CUMHURİYETİN 100. YILINDA 29 EKİM MESAJI BAŞKAN ÇAKIN DEV PROJEDE KASIM AYINI İŞARET ETTİ Başkan Çakın 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Uşak'ın Kurtuluşu Münasebetiyle Mesaj Yayınladı BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan hizmet aday tanıtım 5 yıl