AK Parti Uşak Teşkilatı Kent Park'ı Ağaçlandırdı

27-09-2018

Yeşil Uşak’ın en büyük adımı Kent Park’ta ağaç dikim seferberliği devam ediyor. Okulların ve kurumların ağaç dikimi gerçekleştirdiği Kent Park bu kez AK Parti Uşak teşkilatını ağırladı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan tarafından duyurusu yapılan ve yeşil Uşak’ın en büyük adımına halkı dahil edecek “Kent Park’ta senin de dikili bir ağacın olsun” kampanyasına AK Parti teşkilatı da destek verdi.

Bugün düzenlenen ağaç dikim etkinlikleri kapsamında Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu’nun ve Tırtıl Anaokulu’nun öğrencileri ile AK Parti Uşak teşkilatı Kent Park’taydı. Etkinliğe Uşak Milletvekili İsmail Güneş de katıldı. Büyük yankı uyandıran ve beğeni kazanan projede yetişkin ağaçlar ve fidanlar toprakla buluşturuldu, can suyu verildi. Projenin son aşamasına geldiğini dile getiren Başkan Cahan bir ay içerisinde Kent Park’ın hizmete açılacağını belirtti.

CAHAN: YAKLAŞIK BİR AYA KENT PARK TAMAMLANACAK

Uşak’ın tam kalbinde yaklaşık 120 bin metrekarelik bir alanın yeşille buluşturulduğunu kaydeden Başkan Cahan, “Milletvekilimiz ve teşkilatımız bizleri yalnız bırakmadı ve hep birlikte ağaç dikimi gerçekleştirdik. Burada üç adet tarihi binamız var ve kalan kısmını yeşillendirerek, tarih ile doğayı bütünleştiriyoruz. 57 bin tane bitki toprakla buluşuyor. Bu kentimiz için güzel bir yeşillendirme çalışması. Yaklaşık bir aya kadar yürüyüş yollarıyla, parklarıyla, yeşilliğiyle birlikte bu alanı hizmete açmak nasip olacak. Ben destekleri nedeniyle başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, sayın bakanlarımıza, sayın milletvekillerimize ve il teşkilatımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Alanda daha önce ömrünü tamamlamış kamu binalarının bulunduğunu dile getirerek sözlerini sürdüren Başkan Cahan, Kent Park’ın her yönüyle Uşak için yenilenme ve modernleşme anlamını taşıdığını paylaştı.

GÜNEŞ: ZOR BİR PROJEYDİ, ŞİMDİ SON AŞAMAYA GELİNDİ

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş ise Kent Park projesinin Uşak açısından önemli olduğunu söyledi. Güneş, “Sayın Belediye Başkanımız Nurullah Cahan Beyefendi, ilk aday olduğu sırada bu projeyi açıkladı ve hayata geçirilmesi oldukça güçtü. Sayın Cumhurbaşkanımız, o dönemdeki başbakanımız, bakanlarımız geçekten çok büyük destekler verdi ve başkanımız büyük bir gayret sarf etti.” açıklamalarında bulundu. Kamu binalarının taşınmasındaki zorluklara ve Uşak’ın böyle bir alana ihtiyaç duyduğuna değinen Güneş, ağaç dikimi yapılan Kent Park’ın çok yakında hizmete sunulacağını anımsatarak Uşak için hayırlı olmasını diledi.

ÇAKIN: BU PROJE, UŞAK’IN GELİŞMİŞ ŞEHİRLER ARASINDA OLDUĞUNUN TESCİLİ OLACAK

AK Parti olarak iktidara gelindiği ilk günden bu yana şehirlerin yeşillenmesini hedeflediklerini bildirerek konuşmasına başlayan AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, şöyle devam etti: “Tüm Türkiye’de gerçekleşen bu faaliyetlerin çok güzel bir örneğini de Uşak’ta görüyor olmaktan büyük bir memnuniyet ve mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Başta Belediye Başkanımız Nurullah Cahan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Meydanlar medeniyetin bir göstergesidir ve insanların bir araya gelebilecekleri böyle yerlere ihtiyaç vardır. Bunu dünyanın her yerinde, özellikle gelişmiş şehirlerde görüyoruz. Uşak’ımızın da değişen yüzüyle bu şehirlerden bir tanesi olduğunu, kazanacağı meydanla da tescillemiş olacağız.”

Ağaç sevgisiyle yetişen nesillerin önemini işaret eden İl Başkanı Çakın, “Kent Park’ta sizin de dikili bir ağacınız olsun” kampanyasına vatandaşları davet etti.

Programa Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın yanı sıra, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, AK Parti İl Başkanı Mehmet Çakın, Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık ve teşkilat üyeleri katıldı.

Akşam saatlerindeyse Uşak Ticaret ve Sanayi Odası alana ziyarette bulunarak ağaç dikimi gerçekleştirdi.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT'TE ŞENLİK RÜZGARLARI ESTİ ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR ÇOCUK KENT İLK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI
kent park uşak uşak belediyesi nurullah cahan ağaçlandırma