ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ UŞAK BÜROSU'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

7-03-2019

Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Uşak Bürosu’nun İl Temsilcisi Ahmet Mıdık’ı makamında ağırladı. Mıdık, Başkan Cahan’a temsilciliğe verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Türkiye genelinde yaklaşık 10 bin öğrencinin kayıtlı olarak eğitim aldığı Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Uşak Bürosu’nun İl Temsilcisi Öğr. Gör. Ahmet Mıdık, Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti. Mıdık, Uşak Belediyesi’nin temsilciliğe verdiği desteklerden, Uşak’ın tanıtılmasında sunduğu katkılardan dolayı Başkan Cahan’a teşekkür plaketi sundu.

Mıdık, Başkan Cahan’ın görev yaptığı 5 yıl boyunca temsilciliğin ve Uşak’ın tanıtılmasında önemli projelere imza attığını belirtti. Temsilciliğin sanatsal aktivitelerinde de desteklerini sunan Başkan Cahan’la çalışmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Mıdık, Başkan Cahan’a katkılarından dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

Başkan Cahan: “Temsilciğimizle Güzel İşler Çıkarttık”

Kendisine takdim edilen plaketten için teşekkürlerini sunan Başkan Cahan, 5 yıl boyunca temsilcilikle güzel bir işbirliğinde çalıştıklarını ve Uşak’ın tanıtılmasını beraber gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Başkan Cahan, Mıdık’a nazik hediyelerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

İlgili İçerikler: 15 Temmuz, Uşak'ta İlk Geceki Ruhla Anıldı Başkan Mehmet Çakın'dan 15 Temmuz Mesajı TÜRKİYE SÜPERMOTO ŞAMPİYONASI'NIN İLK İKİ AYAĞI UŞAK TAMAMLANDI UŞAK OKÇU DOSTLAR HAMZA ÇELEBİ KOŞUSU'NDA DÜNYA REKORU KIRILDI BAŞKAN ÇAKIN İSMETPAŞA CADDESİNDE TRAFİK DENETLEMESİNE KATILDI TEMİZ BİR UŞAK İÇİN UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SEFERBERLİK BAŞKAN ÇAKIN NET KONUŞTU: 3. SANAYİ SİTESİ'NİN YAPIMINA TAM DESTEK BU BAKIŞ AÇISI UŞAK'A KAZANDIRACAK: STK'LARIMIZLA VE KONSEYİMİZLE BİRLİKTE YOL ALACAĞIZ Uşak Belediyesi'nden Kaçak Satıcılara Önlem; Pazar Esnafına Kimlik Kartı Uşak'ta karne heyecanı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan teşekkür aöf