ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ UŞAK BÜROSU'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

7-03-2019

Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Uşak Bürosu’nun İl Temsilcisi Ahmet Mıdık’ı makamında ağırladı. Mıdık, Başkan Cahan’a temsilciliğe verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Türkiye genelinde yaklaşık 10 bin öğrencinin kayıtlı olarak eğitim aldığı Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Uşak Bürosu’nun İl Temsilcisi Öğr. Gör. Ahmet Mıdık, Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti. Mıdık, Uşak Belediyesi’nin temsilciliğe verdiği desteklerden, Uşak’ın tanıtılmasında sunduğu katkılardan dolayı Başkan Cahan’a teşekkür plaketi sundu.

Mıdık, Başkan Cahan’ın görev yaptığı 5 yıl boyunca temsilciliğin ve Uşak’ın tanıtılmasında önemli projelere imza attığını belirtti. Temsilciliğin sanatsal aktivitelerinde de desteklerini sunan Başkan Cahan’la çalışmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Mıdık, Başkan Cahan’a katkılarından dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

Başkan Cahan: “Temsilciğimizle Güzel İşler Çıkarttık”

Kendisine takdim edilen plaketten için teşekkürlerini sunan Başkan Cahan, 5 yıl boyunca temsilcilikle güzel bir işbirliğinde çalıştıklarını ve Uşak’ın tanıtılmasını beraber gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Başkan Cahan, Mıdık’a nazik hediyelerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

İlgili İçerikler: Uşak Belediye Başkanlığından Dolandırıcılık Uyarısı Uşak Belediyesi Satrançseverleri Gençlik Satranç Turnuvası'nda Buluşturdu UŞAK'TA FIRIN VE PİDE SALONLARINA KAPSAMLI DENETİM Uşak'ın vitrini artık pırıl pırıl Uşak Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri Uşaklılara Keyifli Anlar Yaşatıyor Başkan Mehmet Çakın'dan 19 Mayıs Kutlama Mesajı Başkan Mehmet Çakın, Yerel Basının Temsilcileriyle Buluştu Başkan Mehmet Çakın'dan Ramazan Ayı Mesajı UŞAK BELEDİYESİ DESTEKLİ 3. GELENEKSEL BAHARA MERHABA TENİS TURNUVASI SONA ERDİ Uşak Belediyesi'nden Personeline 1 Mayıs Etkinliği
uşak uşak belediyesi nurullah cahan teşekkür aöf