ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ UŞAK BÜROSU'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

7-03-2019

Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Uşak Bürosu’nun İl Temsilcisi Ahmet Mıdık’ı makamında ağırladı. Mıdık, Başkan Cahan’a temsilciliğe verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Türkiye genelinde yaklaşık 10 bin öğrencinin kayıtlı olarak eğitim aldığı Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Uşak Bürosu’nun İl Temsilcisi Öğr. Gör. Ahmet Mıdık, Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti. Mıdık, Uşak Belediyesi’nin temsilciliğe verdiği desteklerden, Uşak’ın tanıtılmasında sunduğu katkılardan dolayı Başkan Cahan’a teşekkür plaketi sundu.

Mıdık, Başkan Cahan’ın görev yaptığı 5 yıl boyunca temsilciliğin ve Uşak’ın tanıtılmasında önemli projelere imza attığını belirtti. Temsilciliğin sanatsal aktivitelerinde de desteklerini sunan Başkan Cahan’la çalışmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Mıdık, Başkan Cahan’a katkılarından dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

Başkan Cahan: “Temsilciğimizle Güzel İşler Çıkarttık”

Kendisine takdim edilen plaketten için teşekkürlerini sunan Başkan Cahan, 5 yıl boyunca temsilcilikle güzel bir işbirliğinde çalıştıklarını ve Uşak’ın tanıtılmasını beraber gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Başkan Cahan, Mıdık’a nazik hediyelerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

İlgili İçerikler: GENÇ KUŞAK'LA KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMIYOR UŞAK BELEDİYESİ'NDEN "FARKINDALIK SÜRPRİZİ" GENÇ KUŞAK'TAN UŞAK'A YEŞİL HAZİNE Başkan Mehmet Çakın'dan Berat Kandili Mesajı Uşak Belediye Başkanlığı Teşkilat Yönetmeliği BAŞKAN ÇAKIN'DAN BÜYÜKLERİMİZE ANLAMLI MEKTUP UŞAK BELEDİYESİ'NDEN UNUTULMAYACAK HEDİYE Başkan Mehmet Çakın'dan Çanakkale Zaferi Mesajı BAŞKAN ÇAKIN'DAN KADINLAR GÜNÜ MESAJI Uşak Merkez Durak Mahallesinden Nazife Yıldırım
uşak uşak belediyesi nurullah cahan teşekkür aöf