ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ UŞAK BÜROSU'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

7-03-2019

Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Uşak Bürosu’nun İl Temsilcisi Ahmet Mıdık’ı makamında ağırladı. Mıdık, Başkan Cahan’a temsilciliğe verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Türkiye genelinde yaklaşık 10 bin öğrencinin kayıtlı olarak eğitim aldığı Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Uşak Bürosu’nun İl Temsilcisi Öğr. Gör. Ahmet Mıdık, Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti. Mıdık, Uşak Belediyesi’nin temsilciliğe verdiği desteklerden, Uşak’ın tanıtılmasında sunduğu katkılardan dolayı Başkan Cahan’a teşekkür plaketi sundu.

Mıdık, Başkan Cahan’ın görev yaptığı 5 yıl boyunca temsilciliğin ve Uşak’ın tanıtılmasında önemli projelere imza attığını belirtti. Temsilciliğin sanatsal aktivitelerinde de desteklerini sunan Başkan Cahan’la çalışmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Mıdık, Başkan Cahan’a katkılarından dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

Başkan Cahan: “Temsilciğimizle Güzel İşler Çıkarttık”

Kendisine takdim edilen plaketten için teşekkürlerini sunan Başkan Cahan, 5 yıl boyunca temsilcilikle güzel bir işbirliğinde çalıştıklarını ve Uşak’ın tanıtılmasını beraber gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Başkan Cahan, Mıdık’a nazik hediyelerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

İlgili İçerikler: Uşak Merkez Demirören Köyünden Halime Yalçın UŞAK BELEDİYESİ 7. GELENEKSEL CİRİT TURNUVASI SONA ERDİ BAŞKANIMIZ MEHMET ÇAKIN'DAN 1 EYLÜL MESAJI BAŞKAN ÇAKIN: 30 AĞUSTOS ZAFERİ ÜSTÜN MÜCADELE İLE KAZANILMIŞTIR Uşak Merkez Bozkurt Mahallesi'nden Hüseyin Yıldırım Uşak Merkez Aybey Mahallesi'nden Ülker Yeşildal Uşak'ta Kurtuluş Haftası Coşkuyla Kutlanacak Uşak Merkez Karaağaç Mahallesi'nden Fethi Savaş Uşak Merkez Kırka Köyü'nden Uğur Sümter Uşak Merkez Bölme Mahallesi'nden Hüseyin Çoker
uşak uşak belediyesi nurullah cahan teşekkür aöf