ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ UŞAK BÜROSU'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

7-03-2019

Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Uşak Bürosu’nun İl Temsilcisi Ahmet Mıdık’ı makamında ağırladı. Mıdık, Başkan Cahan’a temsilciliğe verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Türkiye genelinde yaklaşık 10 bin öğrencinin kayıtlı olarak eğitim aldığı Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Uşak Bürosu’nun İl Temsilcisi Öğr. Gör. Ahmet Mıdık, Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti. Mıdık, Uşak Belediyesi’nin temsilciliğe verdiği desteklerden, Uşak’ın tanıtılmasında sunduğu katkılardan dolayı Başkan Cahan’a teşekkür plaketi sundu.

Mıdık, Başkan Cahan’ın görev yaptığı 5 yıl boyunca temsilciliğin ve Uşak’ın tanıtılmasında önemli projelere imza attığını belirtti. Temsilciliğin sanatsal aktivitelerinde de desteklerini sunan Başkan Cahan’la çalışmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Mıdık, Başkan Cahan’a katkılarından dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

Başkan Cahan: “Temsilciğimizle Güzel İşler Çıkarttık”

Kendisine takdim edilen plaketten için teşekkürlerini sunan Başkan Cahan, 5 yıl boyunca temsilcilikle güzel bir işbirliğinde çalıştıklarını ve Uşak’ın tanıtılmasını beraber gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Başkan Cahan, Mıdık’a nazik hediyelerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi Gurbetçi Festivali Program Akışı Seramikler Uşak'ta Renklendi Başkan Çakın çalışmaları bu kez basın mensuplarıyla inceledi UŞAK BELEDİYESİ ÜÇÜNCÜ FESTİVAL İÇİN KOLLARINI SIVADI TÜRKİYE'NİN BİR İLKİ DAHA UŞAK'TA YAPILDI Uşak Merkez Cumhuriyet Mahallesi'nden Halil Alan Uşak Merkez Cumhuriyet Mahallesi'nden İsmet Atak Uşak Merkez Fevzi Çakmak Mahallesi'nden Dilek Yılmaz BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÇOCUKLARA MÜJDE; İKİNCİ DÖNEM BAŞLIYOR UŞAK BELEDİYESİ İLE ARTIK HER "MAHALLEDE ŞENLİK VAR"
uşak uşak belediyesi nurullah cahan teşekkür aöf