ARTIK UŞAK'TA ARAÇLAR DAHA STERİL

28-03-2020
Uşak Belediyesi, Covid-19 için aldığı önlemlere bir yenisini daha ekledi. Kent merkezine Uşak Belediyesi tarafından kurulan Araç Dezenfekte Noktası ile şehirdeki araçlar ücretsiz olarak dezenfekte edilmeye başlandı.

Covid-19 ile mücadele kapsamında sokakların dezenfekte edilmesi, bankların kaldırılması, belediye binasının girişine termal kamera koyulması, evinden çıkamayan vatandaşlar için yemek ve yardım paketlerinin götürülmesi gibi birçok faaliyet yürüten Uşak Belediyesi bu çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

Millet Bahçesi otopark alanına kurulan Araç Dezenfekte Noktasında vatandaşlar araçlarını ücretsiz bir şekilde dezenfekte ettirebilecek.

Hafta içi ve Cumartesi günleri 08.30-18.00 saatleri arasında, Pazar günleri ise 10:00-17:30 saatleri arasında hizmet verecek olan Araç Dezenfekte Noktası açılmasıyla birlikte yoğun ilgi gördü. Çalışma vatandaştan tam not aldı.

İlgili İçerikler: ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLAR ARTIK "UMUTLU" Sokak Hayvanlarıyla ilgili bir yenilik daha SU VE KANALİZASYON MÜDÜRLÜĞÜNDE KULLANILMAKTA OLAN HİZMET ARAÇLARINA 6 ADET 12VOLT-72 AMPER AKÜ ALIM ATAPARK'TAKİ KULE ARTIK KIRMIZI BEYAZ PARLAYACAK TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDEKİ ARAÇLARDA KULLANILMAK ÜZERE LASTİK ALIMI D.TEMİN SONUCU Uşak Belediyesi'nden Steril Maske Üretimine Destek UŞAK'TA PARK VE BAHÇELER ARTIK DAHA BAKIMLI ŞEHRİN GİZLİ KAHRAMANLARI DAHA TEMİZ UŞAK İÇİN 7/24 ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR BAŞKAN CAHAN'A BİR TEŞEKKÜR DAHA 12 YILLIK HASRET SONA ERDİ. 'O YOL' ARTIK UŞAKLILARIN HİZMETİNDE
ARTIK UŞAK’TA ARAÇLAR DAHA STERİL