AŞIKLAR ŞEHRİNDE EN KAPSAMLI İLK AŞIKLAR BULUŞMASI

5-10-2018

Aşıklar şehri Uşak’ta, ozanlar sahnede buluşuyor

Aşıklar şehri Uşak, 26 Ekim’de kent açısından bir ilke daha ev sahipliği yapacak. Uşak Belediyesi Sanat Akademisi önderliğinde Uşaklı 10 aşık sazıyla sözüyle unutulmaz bir gece yaşatacak.

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan ve moderatör sunuculuğunu Mutlu Keklik’in yağacağı Uşak’taki en kapsamlı âşıklar buluşması sanatseverleri ağırlayacak.

Ozanların birer birer sahne alacağı organizasyonda, sazlardaysa YavuzTurgut şefliğinde Uşak Belediyesi Sanat Akademisi’nin oluşturduğu bir kadro yer alacak.

Birbirinden değerli eserlerin, Uşak’a mal olmuş isimlerce okunacağı aşıklar buluşması, 26 Ekim’de saat 20.00’da sahne alacak.

Uşak’taki ilk ve en büyük âşıklar buluşması sanatın birleştirici gücünü de ortaya koyacak.

İlgili İçerikler: AŞIKLAR DİYARI UŞAK'A YAKIŞAN BULUŞMA UŞAK'TA BİR İLK OLAN ÇOCUK BİLİM SANAT ÇOCUK ŞENLİĞİ İLE 3500 ÇOCUK HEM EĞLENDİ HEM ÖĞRENDİ UŞAK'TA ÜÇ BİN ÇOCUK İLK KEZ TİYATRO İZLEMENİN KEYFİNİ ÇIKARDI UŞAK'TA GÖNÜL BULUŞMALARI'NIN İLKİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ 15 Temmuz, Uşak'ta İlk Geceki Ruhla Anıldı TÜRKİYE SÜPERMOTO ŞAMPİYONASI'NIN İLK İKİ AYAĞI UŞAK TAMAMLANDI UŞAK'TA FIRIN VE PİDE SALONLARINA KAPSAMLI DENETİM YENİ BAŞKANLA İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ Ayşe Özdemir, Hatice ve Ali Yeşilkuşak SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ İLK MEYVELERİNİ VERDİ
uşak uşak belediyesi nurullah cahan aşıklar buluşması