​"Bahriyeli Yarim Var"a Sanatseverlerden Yoğun İlgi

28-03-2016

“Bahriyeli Yarim Var”a Sanatseverlerden Yoğun İlgi

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Görgülü kente yakışan kültür ve sanat etkinliklerine devam ettiklerini belirtti.

Uşak Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında “Bahriyeli Yarim Var” isimli tiyatro oyunun sanatseverlerle buluşturdu. Atatürk Kültür Merkezi’nde sergilene oyunda salon tıklım tıklım dolarken izleyenler oyunu ayakta alkışladı.

İlgi mutlu etti.

Uşak Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinliklerine ara vermeden devam ettiğini hatırlatan Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Görgülü, “Amacımız ilimizde sanatı en güzel şekilde hemşehrilerimiz ile buluşturmaktır” dedi. Bu kapsamda bir ekinlik daha yaptıklarına değinen Görgülü,”İlimizde kültür ve sanatın belediyesi olma hedefiyle çalışmalarımız devam etmektedir. birçok farklı kültür ve sanat programını düzenleyerek ilimize hediye etmekteyiz. Bunlardan birisini de bugün gerçekleştirdik. ‘Bahriyeli Yarim Var’ isimli tiyatro oyunu hemşehrilerimizin yoğun ilgisiyle karşılandı. Tiyatro sever halkımıza böyle bir etkinlik hediye ettiğimiz için mutluyuz” dedi.

Çalışmalar devam edecek

Kültür ve sanatta fark yaratmaya devam edeceklerini ileten Görgülü, “Belediyemiz bundan sonra da sanat etkinliklerini ara vermeden sürdürecektir. Bu konuda üzerimize düşen e varsa yapacağız. Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Cahan’ın destekleriyle ilimize yakışan programlarda birlikte olacağız. Diğer yandan ilimizin değerlerine sahip çıkan bir yapıda olacağız. Yerel sanatçılarımızı da en iyi yerlere taşıyacağız” diyerek sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SOSYETE PAZARI'NA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME Muammer Bilgin GÜZERGAH DEĞİŞİKLİĞİ BİLGİLENDİRME FATİH VE KEMALÖZ PAZAR YERLERİ İÇİN BAŞVURU BİLGİLENDİRMESİ Kenan Bilgin Moda Fest Üçüncü Gününde de Yoğun İlgi Gördü İNANÇ'IN 'BİR CİHAN SERVERİ' SÖYLEŞİSİNE YOĞUN İLGİ Azime Bilgi
uşak belediyesi tiyatro yusuf görgülü kültür sanat bahriyeli yarim var