Başkan Av. Nurullah Cahan'dan Mevlid Kandili Mesajı

18-11-2018

Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Cahan mesajında;

Mevlid Kandili’ne ulaşmanın sevincini yaşadıklarını ifade ederek, Hz. Muhammed’in (S.A.V)  dünya’ya teşrif ettiği, insanlığın dirilişine, karanlığın aydınlığa çıkışına vesile olan bugünü, en güzel şekilde değerlendirmek gerektiğini söyledi.

Başkan Cahan mesajında şunları kaydetti:

“Sevgili Peygamberimizin (S.A.V) rehberliğine ne ölçüde intiba ettiğimizi bu vesileyle yeniden gözden geçirmeliyiz. Hz. Muhammed’i (S.A.V) sevmek ve örnek almak demek, onun insanlığın huzuru ve kalıcı barışı için yaptığı çağrıyı günümüze taşıyarak, hayatımıza yansıtmak demektir.

Müslümanlar olarak sevgili Peygamberimizi ve onun mesajını her yönüyle doğru tanımalı, insanlığa doğru tanıtmalıyız. Yüce Rabbimizin rahmet kapılarını sonuna kadar açtığı bu gecede, şehrimiz, ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlık için de duada bulunarak tutum ve davranışlarımızı O’ nun örnek ahlakına ve tavsiyelerine göre şekillendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin ve İslam âleminin Mevlid Kandili'ni en içten dileklerimle kutluyor, ülkemize ve tüm insanlık âlemine esenlikler getirmesi temennisiyle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Av. Nurullah CAHAN

Uşak Belediye Başkanı

Son Düzenlemeler: 18 Kasm, 2018
İlgili İçerikler: Uşak Belediye Başkanlığından Dolandırıcılık Uyarısı Başkan Mehmet Çakın'dan 19 Mayıs Kutlama Mesajı Nurullah Kan Başkan Mehmet Çakın, Yerel Basının Temsilcileriyle Buluştu Başkan Mehmet Çakın'dan Ramazan Ayı Mesajı Başkan Çakın Çalışmaları Yerinde İnceledi BAŞKAN ÇAKIN'IN RİCASI KAMPANYAYA DÖNÜŞTÜ Belediye Başkanı Mehmet Çakın'dan 23 Nisan Mesajı Nurullah Çelik YENİ BAŞKANLA İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ