Başkan Av. Nurullah Cahan'dan Mevlid Kandili Mesajı

18-11-2018

Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Cahan mesajında;

Mevlid Kandili’ne ulaşmanın sevincini yaşadıklarını ifade ederek, Hz. Muhammed’in (S.A.V)  dünya’ya teşrif ettiği, insanlığın dirilişine, karanlığın aydınlığa çıkışına vesile olan bugünü, en güzel şekilde değerlendirmek gerektiğini söyledi.

Başkan Cahan mesajında şunları kaydetti:

“Sevgili Peygamberimizin (S.A.V) rehberliğine ne ölçüde intiba ettiğimizi bu vesileyle yeniden gözden geçirmeliyiz. Hz. Muhammed’i (S.A.V) sevmek ve örnek almak demek, onun insanlığın huzuru ve kalıcı barışı için yaptığı çağrıyı günümüze taşıyarak, hayatımıza yansıtmak demektir.

Müslümanlar olarak sevgili Peygamberimizi ve onun mesajını her yönüyle doğru tanımalı, insanlığa doğru tanıtmalıyız. Yüce Rabbimizin rahmet kapılarını sonuna kadar açtığı bu gecede, şehrimiz, ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlık için de duada bulunarak tutum ve davranışlarımızı O’ nun örnek ahlakına ve tavsiyelerine göre şekillendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin ve İslam âleminin Mevlid Kandili'ni en içten dileklerimle kutluyor, ülkemize ve tüm insanlık âlemine esenlikler getirmesi temennisiyle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Av. Nurullah CAHAN

Uşak Belediye Başkanı

Son Düzenlemeler: 18 Kasm, 2018
İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN MESAİ YAPAN PERSONELLERE BAYRAM ZİYARETİ Başkan Çakın'dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı Başkan Mehmet Çakın'dan Kadir Gecesi Mesajı. Başkan Çakın'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı Başkan Çakın Yeni Hizmet Binasındaki ve Nuri Şeker Caddesindeki Çalışmaları İnceledi Başkan Çakın Esnaf Odalarıyla Telekonferans Yöntemiyle Buluştu Başkan Çakın'dan Ramazan Ayı Mesajı Başkan Çakın'dan 23 Nisan Mesajı BAŞKAN ÇAKIN VATANDAŞI BİLGİLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR Başkan Çakın'dan Berat Kandili Mesajı