Başkan Av. Nurullah Cahan'dan Mevlid Kandili Mesajı

18-11-2018

Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Cahan mesajında;

Mevlid Kandili’ne ulaşmanın sevincini yaşadıklarını ifade ederek, Hz. Muhammed’in (S.A.V)  dünya’ya teşrif ettiği, insanlığın dirilişine, karanlığın aydınlığa çıkışına vesile olan bugünü, en güzel şekilde değerlendirmek gerektiğini söyledi.

Başkan Cahan mesajında şunları kaydetti:

“Sevgili Peygamberimizin (S.A.V) rehberliğine ne ölçüde intiba ettiğimizi bu vesileyle yeniden gözden geçirmeliyiz. Hz. Muhammed’i (S.A.V) sevmek ve örnek almak demek, onun insanlığın huzuru ve kalıcı barışı için yaptığı çağrıyı günümüze taşıyarak, hayatımıza yansıtmak demektir.

Müslümanlar olarak sevgili Peygamberimizi ve onun mesajını her yönüyle doğru tanımalı, insanlığa doğru tanıtmalıyız. Yüce Rabbimizin rahmet kapılarını sonuna kadar açtığı bu gecede, şehrimiz, ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlık için de duada bulunarak tutum ve davranışlarımızı O’ nun örnek ahlakına ve tavsiyelerine göre şekillendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin ve İslam âleminin Mevlid Kandili'ni en içten dileklerimle kutluyor, ülkemize ve tüm insanlık âlemine esenlikler getirmesi temennisiyle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Av. Nurullah CAHAN

Uşak Belediye Başkanı

Son Düzenlemeler: 18 Kasm, 2018
İlgili İçerikler: Başkan Mehmet Çakın'dan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI ve DEVLET ÇOKSESLİ KOROSU UŞAKLILARA UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI Başkan Cakın'dan 1 Eylül Mesajı Nurullah Şahin Başkan Çakından 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı Başkan Mehmet Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı BAŞKAN ÇAKIN BELEDİYE PERSONELLERİYLE BAYRAMLAŞTI BAŞKAN ÇAKIN ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR UŞAK KAHVECİLER ESNAF ODASI'NIN ORGANİZE ETTİĞİ BULUŞMADA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA BAŞKAN ÇAKIN ÇEVRE MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU