​Başkan Cahan 19 Mahalleden Çocuklarla Buluştu

23-04-2016

Başkan Cahan 19 Mahalleden Çocuklarla Buluştu

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan geleceğin teminatı olan çocuklar için ellerinden geleni yaptıkların ifade ederken, “Yeni neslin seveceği bir kent hedefiyle çocuklarımızın yarınlarını güzelleştirmek için çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

Uşak Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 19 mahalleden gelen çocuklara ve ailelerine özel bir gün yaşattı. Günün anlamı nedeniyle öncelikle Dokur Evi ve Kent Tarihi Müzesi’ne götürülen çocuklar, daha sonra Ata Park içinde devam eden çocuk festivaline katıldılar. Çocukların bir sonraki durağı ise Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi oldu. Buradaki programa Belediye Başkanı Nurullah Cahan da katıldı. Programda Başkan Cahan’a eşi Halime Cahan, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Işıl Akgün ve belediyen personeli de eşlik etti.

Onlar için çalışıyoruz

Çocuklara hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan amaçlarının çocukların içinde olmaktan mutluluk duyduğu bir kent ortaya çıkarmak olduğunu dile getirdi. “Bu nedenle durmaksızın çocuklarımızın geleceği için çalışıyoruz” diyen Cahan, “Bugün çok anlamlı bir günde çocuklarımızla bir araya gelmekten son derece mutluyuz. 23 Nisan bizler için ve çocuklar için anlamlı bir gündür. Biz de bu anlamlı günde kentimizin çeşitli mahallerinden çocuklarımızla bir araya gelmek istedik. Onları gönüllerince eğlendirdikten sonra şimdi burada birlikteyiz. Biz çocuklarımızı önemsiyoruz. Onların mutluluğunu önemsiyoruz. Mutlu olmaları içinse elimizden geleni yapıyoruz. Çocuklarımız bu nedenle bizler için her zaman değerli olacaktır” dedi.

İstedikleri bizim için kıymetli

Çocuk dostu bir Belediye olduklarına işaret eden Cahan, “Belediyemiz kentin gelişimini sağlamakla birlikte çocuklarımızın da mutlu olacağı işlere imza atmaktadır. Onların güzel vakit geçirebileceği alanların yanı sıra kendilerini geliştireceği işlerimiz sürmektedir. Biz vatandaşlarımızla yaptığımız istişarelerimizde çocuklara yönelik fikirleri de önemseyen bir yapıdayız. Bu nedenle çocuklarımızın her istediği bizler için son derece kıymetlidir” şeklinde konuştu.

İlgili İçerikler: TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU KIZ MESLEK LİSESİ'NİN EMEKTAR ÖĞRETMENLERİ YILLAR SONRA AYNI BİNADA BULUŞTU AĞAÇLAR BU KEZ ŞEHİT ÖĞRETMENLER ANISINA TOPRAKLA BULUŞTU UŞAKLI KADINLAR UKAMER ATÖLYELERİNDE BULUŞTU UŞAK BELEDİYESİ, 11 BİN FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURUYOR SÖZÜ VERİLEN TİCARET MERKEZİ UŞAKLILARLA BULUŞTU TÜRKİYE'NİN YERLİ OTOMOBİLİ TOGG UŞAK HALKIYLA BULUŞTU ŞEHİR TİYATROSU GÖKYÜZÜNDE BİR NOKTA'YI SEYİRCİYLE BULUŞTURDU BAŞKAN ÇAKIN BASINLA BULUŞTU GRİ KOÇ GENÇ KUŞAK'LA BULUŞTU
uşak belediyesi nurullah cahan buluşma belediye 23 nisan çocuklar mutluluk