​Başkan Cahan 19 Mahalleden Çocuklarla Buluştu

23-04-2016

Başkan Cahan 19 Mahalleden Çocuklarla Buluştu

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan geleceğin teminatı olan çocuklar için ellerinden geleni yaptıkların ifade ederken, “Yeni neslin seveceği bir kent hedefiyle çocuklarımızın yarınlarını güzelleştirmek için çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

Uşak Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 19 mahalleden gelen çocuklara ve ailelerine özel bir gün yaşattı. Günün anlamı nedeniyle öncelikle Dokur Evi ve Kent Tarihi Müzesi’ne götürülen çocuklar, daha sonra Ata Park içinde devam eden çocuk festivaline katıldılar. Çocukların bir sonraki durağı ise Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi oldu. Buradaki programa Belediye Başkanı Nurullah Cahan da katıldı. Programda Başkan Cahan’a eşi Halime Cahan, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Işıl Akgün ve belediyen personeli de eşlik etti.

Onlar için çalışıyoruz

Çocuklara hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan amaçlarının çocukların içinde olmaktan mutluluk duyduğu bir kent ortaya çıkarmak olduğunu dile getirdi. “Bu nedenle durmaksızın çocuklarımızın geleceği için çalışıyoruz” diyen Cahan, “Bugün çok anlamlı bir günde çocuklarımızla bir araya gelmekten son derece mutluyuz. 23 Nisan bizler için ve çocuklar için anlamlı bir gündür. Biz de bu anlamlı günde kentimizin çeşitli mahallerinden çocuklarımızla bir araya gelmek istedik. Onları gönüllerince eğlendirdikten sonra şimdi burada birlikteyiz. Biz çocuklarımızı önemsiyoruz. Onların mutluluğunu önemsiyoruz. Mutlu olmaları içinse elimizden geleni yapıyoruz. Çocuklarımız bu nedenle bizler için her zaman değerli olacaktır” dedi.

İstedikleri bizim için kıymetli

Çocuk dostu bir Belediye olduklarına işaret eden Cahan, “Belediyemiz kentin gelişimini sağlamakla birlikte çocuklarımızın da mutlu olacağı işlere imza atmaktadır. Onların güzel vakit geçirebileceği alanların yanı sıra kendilerini geliştireceği işlerimiz sürmektedir. Biz vatandaşlarımızla yaptığımız istişarelerimizde çocuklara yönelik fikirleri de önemseyen bir yapıdayız. Bu nedenle çocuklarımızın her istediği bizler için son derece kıymetlidir” şeklinde konuştu.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN ÇEVRE MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU Uşak Belediyesi Satrançseverleri Gençlik Satranç Turnuvası'nda Buluşturdu Başkan Mehmet Çakın, Yerel Basının Temsilcileriyle Buluştu TÜRKİYE FİNALLERİNİ KAZANARAK KUPAYI BAŞKAN CAHAN'A HEDİYE EDECEKLER SERBEST MUHASEBECİLER MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ SANAT TARİHİ BAŞKAN CAHAN'I UNUTMAYACAK BAŞKAN CAHAN MİNİKLERİN GLUTENSİZ YEMEK DAVETİNE KATILDI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ UŞAK BÜROSU'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ BAŞKAN CAHAN MUHASEBECİLER GÜNÜ TOPLANTISINA KATILDI BAŞKAN CAHAN'A BİR TEŞEKKÜR DAHA
uşak belediyesi nurullah cahan buluşma belediye 23 nisan çocuklar mutluluk