Başkan Cahan, Basketbol Kulübüne Sahip Çıktı

2075
2-06-2017

Uşak’ta basketbol adına tarihi imzalar atıldı. Uşak Sportif belediye bünyesinde ter dökecek.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Spor Toto Basketbol Ligi’nde mücadele eden Uşak Sportif takımına sahip çıktı. Kulüp alınan kararla mücadelesine Uşak Belediyesi bünyesinde devam edecek. Kadronun başındaysa Başantrenör Bulkaz olacak.

Tüm spor dallarına destek veren ve sporun gelişimi adına yatırımların hayata geçmesini sağlayan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan sporun her alanında Uşak’ı en üst sıralara yazdırmak istediklerini kaydetti. Spor alanında etkin bir konuma sahip basketbol takımının başarısını daha da yukarılara çekeceklerini belirtti.

Uşak Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen imza törenine Uşak Valisi Ahmet Okur, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Sportif Basketbol takımının Baş Antrenörü Ozan Bulkaz ve Genel Menajeri Fatihhan Erdoğan katıldı.

Basketbolun, temsilde en üst düzeyde faydalanılan kurumlardan olduğunu paylaşan Başkan Cahan, “Bu güne kadar yönetimde yer alan, başkanlıkta görev alan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz. Şehrimizin tanıtımı konusunda önemli bir başarıyı ortaya koydular. Ve artık bizler basketbol takımımızı Belediyemiz bünyesine dahil ettik. Uşak Belediyesi olarak takımımıza sahip çıkıyoruz.” dedi.

OZAN BULKAZ’LA YOLA DEVAM

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrası için de üstün başarılar yakalamak amacıyla çalışılacağını söyleyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Takımımızın Basketbol Süper Lige çıkmasında ve bu ligde yakaladığı başarılarda Ozan hocamızın büyük emeği var. Bizde bu başarıların sürmesi için yolumuza hocamızla devam etme kararı aldık. Hocamız zaten Uşak’ın evladı ve şehrimizin yetiştirdiği büyük bir yetenek. Takımın kuruluşundan bu yana yakaladığı başarıda emeği oldukça büyük.” açıklamalarında bulundu.

UTAŞ Uşakspor’un yıllar sonra profesyonel lige çıkmasındaki en büyük katkıya sahip olan Başkan Cahan, basketbolda da benzer prensiplerle yollarına devam edeceklerini ve başarı için mücadele edeceklerine değindi.

Başkan Nurullah Cahan, “İnşallah önümüzdeki sezona bomba gibi gireceğiz. Güçlü bir kadroyla geçtiğimiz senelerde aldığımız başarıların üstüne çıkacağız. Avrupa’da nice başarılar alacağız. Tabi bütün bunları halkımızın desteği ile yapacağız. Şehrimizi sportif bir şehir haline getireceğiz. Futbolda olduğu gibi, basketbolda ve diğer dallarda sportif faaliyetlerimizi devam ettireceğiz.“ diye konuştu

Düzenlenen imza töreni ile takımla yeniden anlaşma yoluna giden Başantrenör Bulkaz’a teşekkür eden Başkan Cahan konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Takımımıza devam kararı aldılar. İnşallah el ele vereceğiz ve halkımızın da desteğiyle, Uşak’taki sivil toplum kuruluşlarının destekleriyle, iş adamlarımızın destekleriyle, Uşak olarak el ele vererek, hem basketbolda hem futbolda ismimizi en üst sıraya yazdıracağız."

BAŞKAN CAHAN HER ZAMAN DESTEK OLDU, ŞİMDİ TAMAMEN BİZİMLE

Başkan Cahan’ın her zaman basketbol takımının yanında olduğunu paylaşan Bulkaz, “Belediye başkanımız artık takımı belediye bünyesine katarak daha da güçlendirdi. 16 yıldır olduğu gibi ahdimizi tekrarladık. İmza bir sembol. Uşak sevdasıyla aynı şekilde çalışacağız. Ve önümüzdeki yıl hem alt yapıda hem de a takımında, hem Türkiye’de hem de Türkiyemizi Avrupa’da iyi temsil edip başarılara imza atacağımızı düşünüyorum.” ifadelerine yer verdi.

DÜMENDE UŞAK BELEDİYESİ OLACAK

Daha sonra bir açıklamada bulunan kulübün Genel Menajeri Fatihhan Erdoğan, “Bundan sonra işin başında, dümende Uşak Belediyesi olacak. Geçen senelerde de hem maddi hem manevi desteklerini yanımızda hissediyorduk ama bir tarafımızda bir eksiklik oluyordu. Şimdiyse Uşak Belediyesi ile gücümüze daha da katlayacağımızı düşünüyorum.” açıklamalarında bulundu.

Son Düzenlemeler: 05 Haziran, 2017
İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM 23 NİSAN'DA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA DEVRETTİ BAŞKAN YALIM'DAN 23 NİSAN MESAJI BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA
uşak uşak belediyesi nurullah cahan basketbol