Başkan Cahan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Başbakan Yıldırım'a Uşak'ın Selamını İletti

25-03-2018

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, hemşehrilerinin selamını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Başbakan Yıldırım'a iletti.

Ankara Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın koordinasyonunda '101 Yerleşim Yerine Doğalgaz Hizmete Alım Töreni' düzenlendi.

Törene Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan da katıldı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile görüşen Cahan Uşaklıların selamını iletti.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımızın 101 Yerleşim Yerine Doğalgaz Hizmete Alım Törenine katıldık. Uşak'ta yaptığımız çalışmalarda her zaman yanımızda olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan' ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a hemşehrilerimizin selamlarını ilettik." dedi.

Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanısıra Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız da katıldı.

İlgili İçerikler: GAZİLERDEN BAŞKAN ÇAKIN'A JEST Başkan Çakın Milli Sporcularla Buluştu Başkan Çakın Gençlerin Davetini Geri Çevirmedi Başkan Çakın İşitme Engelli Bireylerle Buluştu BAŞKAN ÇAKIN MUHALEFETİN İDDİALARINI YALANLADI BAŞKANIMIZ MEHMET ÇAKIN'DAN 1 EYLÜL MESAJI BAŞKAN ÇAKIN: 30 AĞUSTOS ZAFERİ ÜSTÜN MÜCADELE İLE KAZANILMIŞTIR Belediye Başkanımız Mehmet Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK VE DEMOKRASİ GÜNÜ MESAJI Başkan Çakın'dan 19 Mayıs Mesajı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan binali yıldırım başbakan selam