Başkan Cahan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Başbakan Yıldırım'a Uşak'ın Selamını İletti

25-03-2018

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, hemşehrilerinin selamını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Başbakan Yıldırım'a iletti.

Ankara Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın koordinasyonunda '101 Yerleşim Yerine Doğalgaz Hizmete Alım Töreni' düzenlendi.

Törene Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan da katıldı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile görüşen Cahan Uşaklıların selamını iletti.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımızın 101 Yerleşim Yerine Doğalgaz Hizmete Alım Törenine katıldık. Uşak'ta yaptığımız çalışmalarda her zaman yanımızda olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan' ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a hemşehrilerimizin selamlarını ilettik." dedi.

Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanısıra Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız da katıldı.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN HAYATA GEÇİRİLEN 15 FARKLI PROJEDE İNCELEME YAPTI BAŞKAN ÇAKIN: BU MİLLET GAZİ OLUR, ŞEHİT OLUR AMA ESİR DÜŞMEZ BAŞKAN ÇAKIN MUHTARLARLA BİRLİKTE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ Başkan Çakın çalışmaları bu kez basın mensuplarıyla inceledi BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÇOCUKLARA MÜJDE; İKİNCİ DÖNEM BAŞLIYOR Başkan Çakın'dan 15 Temmuz Mesajı Başkan Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı Başkan Çakın Yağış Sürecini Sahadan Yönetti BAŞKAN ÇAKIN'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI ENGELLİ HAFTASINDA BAŞKAN ÇAKIN'DAN YENİ TESİS MÜJDESİ
uşak uşak belediyesi nurullah cahan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan binali yıldırım başbakan selam