Başkan Cahan Furkan'ın Seçim Vaadini Yerine Getirdi

6-04-2018

Sınıf başkanı olmak için Başkan Nurullah Cahan’ı okula getireceğini vaat eden öğrencinin sözü yerine getirildi. Cahan, Eşe Halil Erdoğdu İlkokulu’na giderek öğrencilerle buluştu.

Eşe Halil Erdoğdu İlkokulunda eğitim gören bir öğrenci sınıf başkanlığı seçimlerini kazanması halinde Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı okula getireceğini vaat etti. Seçimlerde hedeflediği başarıyı yakalayarak başkan seçilen Eşe Halil Erdoğdu İlkokulu 3-B şubesi öğrencisi Ali Furkan Demir, Nurullah Cahan’ı arayarak davet etti. Minik Furkan’ın vaadini duyan Cahan, öğrencinin verdiği sözü yerine getirdi.

Seçimlerde verdiği bu iddialı sözle siyasette gelecek vaat eden Sınıf Başkanı Ali Furkan Demir, “Sevgili arkadaşlarım eğer beni seçerseniz size Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’ı getireceğim, demiştim. Ve daha sonra arayarak davet ettim. O da tamam gelelim dedi. Ona teşekkür ederim.” diye konuştu. Demir, ziyaret nedeniyle mutlu olduklarını ifade etti.

Öğrencimizin sözünü yerine getirdik

Ziyarette açıklamada bulunan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise, “Bir tane gencimiz, sınıf başkanlığı seçiminde ‘ben belediye başkanımızı sınıfımıza ve okulumuza getireceğim’ diye söz vermiş.  Ve bu kardeşimiz bizi davet etmişti. Biz de o yavrumuzun sözünü yerine getirmek adına okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle, öğretmenlerimizle ve okul idaremizle hasbihal ettik. Uşak eğitim anlamında her geçen gün ilerleyen bir noktada. Bizler de eğitim camiamızın her zaman yanındayız. Ben gençlerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum.” dedi.

Sağlıklı yaşamın sağlıklı beslenmeyle olacağını vurgulayan Cahan öğrencilere muz ikramında bulundu. Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Okullarımızı ve öğrencilerimizi ziyaret ederek zararlı yiyecek ve içeceklerden ziyade sağlıklı beslenmeyi öğütlüyoruz.  Onlar bizim geleceğimiz. Sağlıklı bir nesil güzel yarınlar demektir. Bu gün de bu kapsamda muz dağıttık.” açıklamasında bulundu.

Öğrencilere hediye dağıtan Cahan miniklerle yakından ilgilendi ve taleplerini dinledi.

İlgili İçerikler: TÜRKİYE FİNALLERİNİ KAZANARAK KUPAYI BAŞKAN CAHAN'A HEDİYE EDECEKLER SERBEST MUHASEBECİLER MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ SANAT TARİHİ BAŞKAN CAHAN'I UNUTMAYACAK ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ UŞAK BÜROSU'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ BAŞKAN CAHAN MİNİKLERİN GLUTENSİZ YEMEK DAVETİNE KATILDI BAŞKAN CAHAN MUHASEBECİLER GÜNÜ TOPLANTISINA KATILDI BAŞKAN CAHAN'A BİR TEŞEKKÜR DAHA TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER, ŞEHİTLER, DUL ve YETİMLERİ DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKET BAŞKAN CAHAN'A UŞAK AŞÇILAR VE PASTACILAR DERNEĞİNDEN 'TATLI' SÜRPRİZ HİZMET-İŞ SENDİKASI BAŞKAN CAHAN'I ZİYARET ETTİ
uşak uşak belediyesi nurullah cahan seçim vaadi furkan eşe halil erdoğdu