Başkan Cahan Hasta ve Hasta Yakınlarıyla Beraber

1923
2-03-2017

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Özel Öztan Hastanesini yönetimi, hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etti.

Başkan Nurullah Cahan, eşi Halime Cahan ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul’un katılımlarıyla gerçekleşen ziyarette, Öztan Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Nail Burak Öztan ve Genel Koordinatör Latif Sezgin misafirlerini karşıladı.

Hastaneyi ziyaret ederek hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunan, istek ve ihtiyaçlarını dinleyen Başkan Cahan, hastane çalışanlarına da kolaylıklar diledi. Yaklaşan Referandum seçimlerinin de istişaresinin yapıldığı ziyarette Başkan Cahan ve heyeti ziyaret ettiği hastalara ve yakınlarına çiçek hediye etti.

16 Nisan’da yeni Türkiye’nin kapılarını açacaklarına inançlarının tam olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Önümüzde referandum sürecimiz var. 16 Nisan’da Türkiye sandık başına gidiyor. Artık yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini oylayacağız. Bizde bu kapsamda şehrimizde sağlık anlamında faaliyet gösteren ve gerçek anlamda güzel hizmetler yapan Özel Öztan Hastanemizi ziyaret ettik. Uşak’ta el ele, gönül gönüle güzel işlere imza atıyoruz. Burada da hoş sohbetlerimiz oldu. Dilimiz döndüğünce Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattık. Arkadaşlarımızın da bizlere çok güzel destekleri oldu. Hastane yönetimine, çalışanlarına ve doktorlarımıza bize gösterdikleri misafirperverlikten dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” açıklamasında bulundu.

Özel Öztan Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Nail Burak Öztan, Belediye Başkanı’nın ve heyetinin ziyaretlerinden son derece memnun olduklarını ifade ederek, “16 Nisan’da millet olarak sandık başına gideceğiz. Bu referandum sürecinin de başarıyla gerçekleşeceğini umut ediyoruz. Biz her zaman olduğu gibi Başkanımıza gereken desteği vermeye hazırız. İnşallah bütün bu çalışmalar sonunda da sandıklardan “Evet” lerin çoğunlukta çıktığı güzel günleri hep birlikte göreceğiz.  Uşak’ın yerel sağlık markası Özel Öztan Hastanesi’nin yönetimi, çalışanları ve hastaları adına kendilerine teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.

İlgili İçerikler: Başkan Çakın'dan Gaziler Günü Mesajı Başkan Çakın'dan Küresel Soruna Çözüm İçin 'Adım At' Çağrısı BAŞKAN ÇAKIN: "BU MİLLET VATANI CANDAN ÖTE SAYMIŞTIR" Başkan Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN MAHALLE MUHTARLARIYLA BULUŞTU Uşak Belediye Başkanlığı Teşkilat Yönetmeliği BAŞKAN ÇAKIN'DAN MESAİ YAPAN PERSONELLERE BAYRAM ZİYARETİ Başkan Çakın'dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı Başkan Çakın'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan öztan hastanesi hasta