Başkan Cahan,

22-01-2017

Başkan Cahan, “Kardeşlerimizin Her Zaman Emrindeyiz”

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Uşak Şubesiyle kahvaltıda bir araya geldi. Gerçekleştirilen organizasyona Şube Başkanı Nezih Börekçi, şehit aileleri ve gaziler katılım gösterdi. Şehit aileleri ve gazilerle sohbet ederek sorunlarını dinleyen Başkan Cahan, her zaman ailelerin yanlarında olduklarını vurguladı.

Burada bir konuşma yapan Başkan Cahan, “Bu tür etkinliklere diğer tüm derneklerimizle devam edeceğiz” dedi. Vatanı birlikte savunarak ilelebet birliğimizi ve dirliğimiz muhafaza etmek istediklerini söyleyen Başkan Cahan, “Türkiye Harp Malülü gazi ve şehit aile bireylerinin derneği ile beraberiz. Ailecek bir sabah kahvaltısında buluştuk. Bu arkadaşlarımızın her birisi bu devlet ve millet için savaştılar ve neticede gazi oldular. Milletimiz adına bedenlerini ve canlarını hiç çekinmeden ortaya koyan kardeşlerimizin her zaman emrindeyiz. Her türlü ihtiyaçlarını karşılamak adına da onlarla beraberiz. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz anlamına geliyor. İnşallah bundan sonra da çeşitli etkinliklerde bir araya geleceğiz. Dernek Başkanımıza, dernek üyelerimize ve ailelerimize toplantımıza teşrif ettikleri için çok teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Uşak Şubesi Başkanı Nezih Börekçi ise, “Başkanımız bizleri düşünerek, ailelerimiz ve çocuklarımızla içten bir sohbette bizlerle bir araya geldi. Bizleri önemseyen ve her zaman desteklerini yakından hissettiğimiz Sayın Başkanımıza böyle bir organizasyonu düzenlediği için gazilerimiz ve ailelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Son Düzenlemeler: 23 Ocak, 2017
İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN ZÜMRA'YA MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN CUMHURİYETİN 100. YILINDA 29 EKİM MESAJI BAŞKAN ÇAKIN DEV PROJEDE KASIM AYINI İŞARET ETTİ Başkan Çakın 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Uşak'ın Kurtuluşu Münasebetiyle Mesaj Yayınladı BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
uşak belediyesi nurullah cahan şehit kahvaltı gazi