Başkan Cahan Kurban Pazarını Ziyaret Etti

31-08-2017

Başkan Nurullah Cahan, kurban bayramı öncesi hayvan pazarını ziyaret etti.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ ile birlikte Karaağaç Mahallesi 4. Etap TOKİ yanında kurulan hayvan pazarını ziyaret etti. Pazardaki satıcılarla görüşen Başkan Cahan pazarlık yapan bir alıcı ve satıcının arasını buldu.

Ziyaretin ardından yaptığı açıklamada Uşak’a yeni bir hayvan pazarı kazandırılacağının müjdesini veren Başkan Cahan, “Esnafımızla istişarelerde bulunduk. Satış yapan pazarcılarımıza gelecek yıl daha güzel ve modern bir Pazar yerinde satış gerçekleştireceklerini duyurduk. Onun dışında, hem esnaflarımızın hem de vatandaşlarımızın bayrama hazırlıklarını müşahade ettik.” dedi.

“HER BÜTÇEYE UYGUN KURBANLIKLAR VAR”

Pazardaki fiyatları da değerlendiren Başkan Nurullah Cahan, “Pazar yerindeki kurbanlıklar bitme noktasına gelmiş. Tabi kurbanlarımız Allah Rızası için kesilecek. Bu düşünceylede alan ve satan bir noktada buluşuyor. Biraz önce biz de iki kişinin ortasını bulduk, vesile olduk. Burada herkesin bütçesine göre kurbanlıklar var. Çok şükür ekonomimiz iyi. Halkımızın maddi durumu iyi. Durumu iyi olmayan vatandaşlarımızaysa bizler devletimizle birlikte destek oluyoruz. Belediye olarak onları yalnız bırakmıyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde, sağlık ve huzur içerisinde bir kurban bayramı icra etmeyi diliyorum.” diye konuştu.

Yarın Kurban Bayramı’nın yanı sıra 1 Eylül Uşak’ın Düşman İşgalinden Kurtluşunun da yıl dönümü olduğunu dile getiren Başkan Cahan, “Yarın akşam fener alayımız var, kortejimiz var. Arkasından sanatçılarımız sahne alacak. Hep birlikte İnşallah kurbanlarımızı keseceğiz, ibadetlerimizi yapacağız. Sonrasında da Uşak’ın düşman işgalinden Kurtuluşu’nu kutlayacağız. Hem Kurban Bayramı’nın sevincini hem de kurtuluşun coşkusunu yaşayacağız.” açıklamalarında bulundu.

Son Düzenlemeler: 31 Austos, 2017
İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'IN RİCASI KAMPANYAYA DÖNÜŞTÜ Belediye Başkanı Mehmet Çakın'dan 23 Nisan Mesajı Uşak Belediyesi'nde Başkan Yardımcıları Belli Oldu YENİ BAŞKANLA İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ TÜRKİYE FİNALLERİNİ KAZANARAK KUPAYI BAŞKAN CAHAN'A HEDİYE EDECEKLER Sadettin Düzgün SERBEST MUHASEBECİLER MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ SANAT TARİHİ BAŞKAN CAHAN'I UNUTMAYACAK BAŞKAN CAHAN MİNİKLERİN GLUTENSİZ YEMEK DAVETİNE KATILDI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ UŞAK BÜROSU'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret kurban pazarı kurban bayramı