​Başkan Cahan Kurban Pazarlarını İnceledi

22-09-2015

Başkan Cahan Kurban Pazarlarını İnceledi

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kurban satışı yapılan pazar yerlerini ziyaret ederek vatandaşların dertlerini dinledi. Cahan, “Maneviyatı dolu olan Kurban Bayramı öncesinde hemşehrilerimizle bir arada bulunarak bayramın maneviyatını şimdiden yaşamak istedik” şeklinde konuştu.

Kurban Bayramı’nın yaklaşması nedeniyle kentte kurulan kurban pazarlarına vatandaşlar yoğun rağbet ediyor. Pazar yerlerinin daha modern ve ihtiyaçları karşılayacak nitelikte olması içinse Belediyecilik anlamında tüm tedbirler alındı. Pazar yerlerinde Zabıta’dan Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne, İtfaiye’den Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne kadar birçok Belediye birimi çalışmalarına devam ederken bayram boyunca da çalışmalar sürecek.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşaklı vatandaşlar ile fikir alışverişinde bulunmak ve Belediye hizmetlerini yerinde görmek için hayvan satış noktalarını inceledi. Başkan Cahan’a Belediye yönetimi ve Belediye bünyesinde yer alan daire müdürleri de eşlik etti.

Hemşehirlerimizin arasındayız

“Uşaklı hemşehrilerimizin arasında yer almaktan her zaman mutlu oluyoruz” diye konuşan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Kurban Bayramı öncesinde ilimizde bayramın manevi havasını tam anlamıyla hissetmekteyiz. Bizler de bayramın ruhuna uygun olarak hemşehrilerimiz ile iç içe olmak için kurban satış noktalarında bulunduk. Burada vatandaşlarımızın beklentilerini dinleme imkanına sahip olduk. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi Belediyemiz her daim Uşaklılar ile birlikte olarak halktan uzakta olan yönetim algısını silecek ve kenti hep birlikte yönetecek” ifadesini kullandı.

Tüm tedbirleri aldık

Uşak’ta kurban satış noktalarının Belediye olarak denetimini tam manasıyla yerine getirdiklerini ileten Cahan, “İlimizde kurban satış noktalarının hemşehrilerimize yakışan şekilde olması için tüm tedbirlerimizi almıştık. İlgili tüm birimlerimiz olası bir aksiliğe karşın 24 saat usulüyle çalışmalarına devam etmektedir. Bayram boyunca da bu şekilde çalışacağız. Bu vesileyle Kurban Bayramı’nın ilimize ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diyerek sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: Başkan Çakın Çalışmaları Yerinde İnceledi TÜRKİYE FİNALLERİNİ KAZANARAK KUPAYI BAŞKAN CAHAN'A HEDİYE EDECEKLER SERBEST MUHASEBECİLER MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ SANAT TARİHİ BAŞKAN CAHAN'I UNUTMAYACAK BAŞKAN CAHAN MUHASEBECİLER GÜNÜ TOPLANTISINA KATILDI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ UŞAK BÜROSU'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ BAŞKAN CAHAN MİNİKLERİN GLUTENSİZ YEMEK DAVETİNE KATILDI BAŞKAN CAHAN'A BİR TEŞEKKÜR DAHA TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER, ŞEHİTLER, DUL ve YETİMLERİ DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKET BAŞKAN CAHAN'A UŞAK AŞÇILAR VE PASTACILAR DERNEĞİNDEN 'TATLI' SÜRPRİZ
uşak nurullah cahan marka şehir inceleme belediye kurban pazarı kurban bayramı