​Başkan Cahan Mende Pazarı Esnafını Ziyaret Etti

2-12-2015

Başkan Cahan Mende Pazarı Esnafını Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, vatandaşlarla her fırsatta beraber olduklarını belirtirken, bu bağlamda pazar yerlerinde de vatandaşlar ve esnaflar ile birlikte bir araya geldiklerini dile getirdi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Mende Pazarı’nda esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Başkan Cahan’a Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Manavcılar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı İsmet Kızılay ve Özdemir Mahallesi Muhtarı Süleyman Ertaş da eşik etti. Cahan ziyarette esnafları ve vatandaşları tek tek dinleyerek çözüm konusunda söz verdi.

Sürekli beraberiz

Pazarcı esnafı ve vatandaşlarla yine buluştuklarını aktaran Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Ortak aklı bu sayede çalıştırmaya devam ediyoruz” dedi. Cahan, “Bugün Mende Pazarı esnafımızla bir araya gelerek onlarla hasbihal ettik. Esnafımızın sorunları yerinde dinleyerek çözüm önerilerini konuştuk.  Pazar yeri esnafımızın sıkıntılarını biliyoruz. Biz bundan sonrasında da pazar yerlerimizin modernizasyonu  ve yeni pazar yerlerimizle ilgili çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Pazar yerleri güzelleşiyor

Uşak’ta Pazar yerlerinin kentin hak ettiği bir hale geleceğini dile getiren Cahan, “İlimizin hak ettiği pazar yerleri için çalışmalarımız sürüyor. Kemalöz ve Fatih Mahallesi’nde iki yeni pazar yerinin kentimize kazandırılmasının akabinde mevcut pazar yerlerini de güzelleştireceğiz. Buna Cuma pazarımız da dahil olacak. Yüksek gerilim hatlarını kaldırmamızın akabinde Cuma Pazarı’nın üstünü kapatarak hizmete sunacağımızı şimdiden müjdelemek isterim. Bütün pazar yerlerimizde bu çalışmaların ardından son olarak Çarşamba Pazarı’nı da kentimize yakışan bir duruma getireceğiz” diye konuştu.

Son Düzenlemeler: 02 Aralk, 2015
İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET Saadettin Ayyıldız Şahabettin Erdem Alaettin Türk Omurca Köyünden, Nurettin Keskin Hüsamettin Deniz Hüsamettin Narcıkara Mende Köyünden, Ali Aydın Seyfettin Zengin
uşak nurullah cahan ziyaret belediye belediye başkanı mende pazarı