BAŞKAN CAHAN MİNİKLERİN GLUTENSİZ YEMEK DAVETİNE KATILDI

7-03-2019

Uşak Çölyak Dernek üyeleri, Uşak Belediyesi’nin tedarik ettiği glutensiz un ve fırınla kendi yiyebilecekleri yemek için pide, lavaş ve baklava yaptılar. Öğle yemeği organize eden dernek, kendilerine verdiği destekler adına Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’ı teşekkür etmek için yemekte ağırladı.

Doğumdan ölüme kadar her yaşta ortaya çıkabilen Çölyak hastalığı için derneğin kurulduğu günden bugüne desteğini gıda temini ve sosyal etkinlikler gibi her alanda gösteren Başkan Cahan, bugün Çölyak hastası miniklerle ve velileriyle buluştu.

Minikler hayatlarında ilk defa yiyecekleri iskender için pide ve lavaşlarını Uşak Belediyesi’nin temin ettiği fırında glutensiz unlarıyla yaptı. Kendilerine destek veren Başkan Cahan’ı da hazırladıkları yemeğe davet eden dernek üyeleri, Başkan Cahan’ın etkinliğe katılmasından dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, Başkan Cahan’a yardımları için teşekkürlerini sundular.

Ömre Aydın: “Derneğimizi Kurduğumuzdan Beri Başkanımız Hep Yanımızda Oldu”

Çölyak hastalarının her zaman istedikleri ürünleri tükemediğini dile getiren Uşak Çölyak Derneği Başkanı Ömre Aydın, derneğin kurulduğu günden bu yana Başkan Cahan’ın kendilerine her türlü yardımda bulunduğunu söylerken, Başkan Cahan’a teşekkür etti.

Başkan Cahan: “Çölyak Hastalarımızın Her Zaman Yanındayız”

Derneğin yemek davetine katılan Başkan Cahan, Çölyakhastalığının belli bir yaşı olmadığını, bu yüzden buradaki yaşam mücadelesi önemli olduğunu dile getirdi. Başkan Cahan, ayrıca şu açıklamalarda bulundu: “Uşak Belediyesi olarak Çölyak hem derneğimizin, hem de çocuklarımızın yanında olduk. Ekmek pişirebilmek için fırın dağıttık, un desteği verdik, sosyal projelerde beraber olduk. İnşallah bundan sonra da beraber olmaya devam edeceğiz. Bu nazik davetlerinden dolayı başta dernek başkanı Ömre Aydın’a, dernek üyelerine teşekkür ederim” dedi.

Keyifli anların yaşandığı buluşmada Başkan Cahan miniklerle yakından ilgilendi. Etkinlik toplu hatıra fotoğrafı çekilerek son buldu.

İlgili İçerikler: GAZİLERDEN BAŞKAN ÇAKIN'A JEST Başkan Çakın Milli Sporcularla Buluştu Başkan Çakın Gençlerin Davetini Geri Çevirmedi Başkan Çakın İşitme Engelli Bireylerle Buluştu BAŞKAN ÇAKIN MUHALEFETİN İDDİALARINI YALANLADI BAŞKANIMIZ MEHMET ÇAKIN'DAN 1 EYLÜL MESAJI BAŞKAN ÇAKIN: 30 AĞUSTOS ZAFERİ ÜSTÜN MÜCADELE İLE KAZANILMIŞTIR Belediye Başkanımız Mehmet Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK VE DEMOKRASİ GÜNÜ MESAJI Başkan Çakın'dan 19 Mayıs Mesajı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan yemek çölyak