Başkan Cahan Salı Pazarını Ziyaret Etti

24-10-2017

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Dikilitaş Mahallesi'nde kurulan Salı Pazarı esnafıyla ve alışverişe gelen vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyarette esnafın taleplerini ve önerilerini dinleyen Başkan Cahan, gezilmedik esnaf bırakmadı. Yaklaşık 5 saat süren ziyaret programında halka kulak veren Cahan'a Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Uludağ, İsmail Ünal, Nurullah Furuncu ile Mustafa Dayıoğlu ve daire müdürleri eşlik etti.

Taleplerin hızlı bir şekilde yerine getirilmesi adına daire müdürlerine gerekli talimatları veren Başkan Cahan, vatandaşlarla bir araya gelmekten dolayı memnuniyet duyduklarını aktardı.

Sık sık çeşitli programlarla halkın içinde olan ve derdiyle dertlenen, sorunları çözüme kavuşturan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Halkımızın düşüncelerine duyarlıyız. Onların talepleri çerçevesinde projelerimize şekil veriyor, ihtiyaç önceliklerine göre de talebi hizmete dönüştürüyoruz. Uşak'ın her manada daha yaşanılır olması isteğiyle çalışmalarımızı arttırarak sürdürüyoruz." dedi.

Sabah saatlerinde başlayan programda Başkan Nurullah Cahan pazar esnafından aldığı çeşitli ikramları vatandaşlara sundu.

Cahan, "Halkımızın bize iletmek istediklerini dinlemek, onlarla hasbihal etmek amacıyla her fırsatta bir araya geliyoruz. Onlar bize değil, biz onlara gidiyoruz. Vatandaşlarımızla bir arada olmak bizleri mutlu etti. İlgi ve alakaları nedeniyle teşekkürlerimizi sunuyoruz." açıklamalarında bulundu.

Cahan, çay ikram eden esnafları da kırmadı. Ziyareti memnuniyetle karşılayan vatandaşlardan birisi, "Çalışan ve halkıyla kucaklaşan bir başkana sahip olduğumuz için şanslıyız. Çalışmalarda başarılarının devamını diliyoruz." ifadelerini paylaştı.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'IN RİCASI KAMPANYAYA DÖNÜŞTÜ Belediye Başkanı Mehmet Çakın'dan 23 Nisan Mesajı YENİ BAŞKANLA İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ Uşak Belediyesi'nde Başkan Yardımcıları Belli Oldu TÜRKİYE FİNALLERİNİ KAZANARAK KUPAYI BAŞKAN CAHAN'A HEDİYE EDECEKLER Sadettin Düzgün SANAT TARİHİ BAŞKAN CAHAN'I UNUTMAYACAK SERBEST MUHASEBECİLER MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ UŞAK BÜROSU'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ BAŞKAN CAHAN MUHASEBECİLER GÜNÜ TOPLANTISINA KATILDI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret esnaf salı pazarı