​Başkan Cahan Şehit Anneleriyle Buluştu

7-05-2016

Başkan Cahan Şehit Anneleriyle Buluştu

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Anneler Günü nedeniyle şehit annelerine özel bir etkinlik düzenlediklerini ifade ederken, “Tüm annelerimiz bizler için özeldir. Bu özek günde vatan savunmasında evlatlarını kaybeden annelerimizi mutlu etmek istedik” dedi.

Uşak Belediyesi Anneler Günü nedeniyle şehit anneleri ve aileleri için bir etkinlik düzenledi. Kentin tarihi ve kültürel yerleri şehit ailelerine düzenlenen geziyle tanıtılırken, daha sonra Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yemek düzenlendi. Yemekte Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve eşi Halime Cahan şehit anneleri ve aileleriyle özel olarak ilgilendi.

Başımızın tacıdır

Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Vatan için evlatlarını seve seve feda eden annelerimiz bizim başımızın tacıdır” dedi. Bu özel günde şehit annelerini mutlu etmek adına önemli bir organizasyon yaptıklarını anlatan Cahan, “Ülkemizde Anneler Günü çok anlamlı bir şekilde kutlanmaktadır. Biz böylesine anlamlı bir günü en dolu bir şekilde yaşamak istedik. Bu nedenle şehit annelerimizle bir arada olmak istedik. Onların doğurduğu yiğitler gözlerini kırpmadan vatan için canlarını vermişlerdir. Şehitlerimizin kutsal emanetleri ise bizim için her zaman baş köşede olacaktır” ifadesini kullandı

Analarımızın dik duruşu terörü yenecektir

Ülkenin terör ile başarılı bir şekilde mücadele ettiğine vurgu yapan Cahan, “Bugün ülkemiz vatanı bölmek isteyen hainler ile mücadele etmektedir. Ama milletin evlatları adeta bir destan yazarak teröristlere adeta dünyayı dar etmektedir. İşte bu şanlı mücadelede kendi evladımız gibi saydığımız yiğitlerimizi şehit veriyoruz. Kimse unutmamalı ki bu vatanın anneleri böyle yiğit evlatlar yetiştirdikçe kimse güzel vatanımız üzerinde emellerine ulaşamayacaktır. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi bir kez daha minnetle yad ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Nurullah Cahan’ın eşi Halime Cahan Anneler Günü nedeniyle şehit annelerine hediyeler takdim etti.

İlgili İçerikler: Eşme İlçesi Şehitli Köyünden Elif Özkaya BAŞKAN ÇAKIN MAHALLE MUHTARLARIYLA BULUŞTU Uşaklılar geleceği için Atapark'ta buluştu Başkan Çakın Esnaf Odalarıyla Telekonferans Yöntemiyle Buluştu Başkan Mehmet Çakın'dan 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Mesajı Şehit Cenazesi Araç Duyurusu Uşak Belediyesi "Şehrimde Sanat" Projesiyle Şehirdeki Tüm Kesimleri Tiyatroyla Buluşturuyor 'YARINI KODLAYANLAR' EĞİTİMİ DİKİLİTAŞ ŞEHİT EREN BÜLBÜL MAHALLE KONAĞI'NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ BAŞKAN ÇAKIN ÇEVRE MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU Uşak Belediyesi Satrançseverleri Gençlik Satranç Turnuvası'nda Buluşturdu
uşak belediyesi nurullah cahan yemek anneler günü halime cahan şehit anneleri