Başkan Cahan Uşak Defterdarlığı'na Ziyarette Bulundu

12-04-2018

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak Defterdarı Tokaç’ı ve kurum personellerini ziyaret etti. Cahan şehrin gelişiminin istişareden geçtiğini vurguladı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak Defterdarlığını ziyaret etti. Defterdar Birsen Tokaç’ın misafiri olan Cahan kente dair istişarelerin gerçekleştirildiği ziyarette kurum çalışanlarını da unutmadı. Defterdarlık binasında bulunan tüm personeli odalarında ziyaret ederek taleplerini dinledi ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Uşak’ın ortak akıl ilkesi üzerinde yükseldiğinin altını çizen Başkan Cahan, şehrin gelişiminde en büyük sözün halka ait olduğunu kaydetti. Farklı bölgelerde ikamet eden vatandaşlarla sağlanan diyalogların ihtiyaç analizinde daha iyi sonuçlar verdiğini ifade eden Cahan, “Uşak her yönüyle büyüyor ve gelişiyor. Kentimiz alt yapısından üst yapısına, sosyal ve kültürel olanaklarına kadar her anlamda hemşerilerimize yakışır bir noktaya geldi. Bizlerde bu gelişimin daha sağlam temeller üzerine oturması adına şehrimizdeki kurum ve kuruluşlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Bu kapsamda Uşak Defterdarlığımıza ziyarette bulunarak ortak akıl kültürüyle istişareler gerçekleştirelim istedik. İnşallah gönül birlikteliğimizi pekiştirerek daha güzel yarınlara birlikte yürüyeceğiz.” dedi. Misafirperverlikleri nedeniyle Birsen Tokaç’a ve defterdarlık çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Öte yandan Defterdar Tokaç da ziyaret nedeniyle memnuniyet duyduğunu dile getirerek Başkan Cahan’a teşekkür etti.

İlgili İçerikler: UŞAK'IN GURURU KARATECİLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDAN DERECE İLE AYRILDI AVRUPA KÜLTÜREL MİRASI GELENEKSEL OKÇULUK EU- ARCHERITAGE PROJESİ'NİN AÇILIŞ TOPLANTISI UŞAK'TA GER TÜRKİYE FİNALLERİNİ KAZANARAK KUPAYI BAŞKAN CAHAN'A HEDİYE EDECEKLER SANAT TARİHİ BAŞKAN CAHAN'I UNUTMAYACAK UŞAK BELEDİYESİ UMRE YOLCULARINI MEDİNE'YE UĞURLADI SERBEST MUHASEBECİLER MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ UŞAK BÜROSU'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ BAŞKAN CAHAN MUHASEBECİLER GÜNÜ TOPLANTISINA KATILDI GENÇLİK ve SPOR BAKANI DR. MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU'NDAN UŞAK'A MÜJDE BAŞKAN CAHAN MİNİKLERİN GLUTENSİZ YEMEK DAVETİNE KATILDI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret istişare defterdarlık