Başkan Cahan Uşak Defterdarlığı'na Ziyarette Bulundu

12-04-2018

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak Defterdarı Tokaç’ı ve kurum personellerini ziyaret etti. Cahan şehrin gelişiminin istişareden geçtiğini vurguladı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak Defterdarlığını ziyaret etti. Defterdar Birsen Tokaç’ın misafiri olan Cahan kente dair istişarelerin gerçekleştirildiği ziyarette kurum çalışanlarını da unutmadı. Defterdarlık binasında bulunan tüm personeli odalarında ziyaret ederek taleplerini dinledi ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Uşak’ın ortak akıl ilkesi üzerinde yükseldiğinin altını çizen Başkan Cahan, şehrin gelişiminde en büyük sözün halka ait olduğunu kaydetti. Farklı bölgelerde ikamet eden vatandaşlarla sağlanan diyalogların ihtiyaç analizinde daha iyi sonuçlar verdiğini ifade eden Cahan, “Uşak her yönüyle büyüyor ve gelişiyor. Kentimiz alt yapısından üst yapısına, sosyal ve kültürel olanaklarına kadar her anlamda hemşerilerimize yakışır bir noktaya geldi. Bizlerde bu gelişimin daha sağlam temeller üzerine oturması adına şehrimizdeki kurum ve kuruluşlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Bu kapsamda Uşak Defterdarlığımıza ziyarette bulunarak ortak akıl kültürüyle istişareler gerçekleştirelim istedik. İnşallah gönül birlikteliğimizi pekiştirerek daha güzel yarınlara birlikte yürüyeceğiz.” dedi. Misafirperverlikleri nedeniyle Birsen Tokaç’a ve defterdarlık çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Öte yandan Defterdar Tokaç da ziyaret nedeniyle memnuniyet duyduğunu dile getirerek Başkan Cahan’a teşekkür etti.

İlgili İçerikler: Uşak'ta karne heyecanı İstenen Tablo Uşak Belediyesi ile Gerçek Oldu BAŞKAN ÇAKIN PERSONELLERİYLE BAYRAMLAŞTI UŞAK'TA DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ KORTEJİ Başkan Çakın'dan Bayram Mesajı Başkan Çakın'dan Bayram Mesajı Uşak Belediyesi ile Şehir Bayrama Hazır Uşak Yeni Sanayi Sitesine Kavuşuyor Başkan Çakın'dan Kadir Gecesi Mesajı UŞAK BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ BU KEZ LOKANTALARDA
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret istişare defterdarlık