Başkan Cahan Uşak Defterdarlığı'na Ziyarette Bulundu

12-04-2018

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak Defterdarı Tokaç’ı ve kurum personellerini ziyaret etti. Cahan şehrin gelişiminin istişareden geçtiğini vurguladı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak Defterdarlığını ziyaret etti. Defterdar Birsen Tokaç’ın misafiri olan Cahan kente dair istişarelerin gerçekleştirildiği ziyarette kurum çalışanlarını da unutmadı. Defterdarlık binasında bulunan tüm personeli odalarında ziyaret ederek taleplerini dinledi ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Uşak’ın ortak akıl ilkesi üzerinde yükseldiğinin altını çizen Başkan Cahan, şehrin gelişiminde en büyük sözün halka ait olduğunu kaydetti. Farklı bölgelerde ikamet eden vatandaşlarla sağlanan diyalogların ihtiyaç analizinde daha iyi sonuçlar verdiğini ifade eden Cahan, “Uşak her yönüyle büyüyor ve gelişiyor. Kentimiz alt yapısından üst yapısına, sosyal ve kültürel olanaklarına kadar her anlamda hemşerilerimize yakışır bir noktaya geldi. Bizlerde bu gelişimin daha sağlam temeller üzerine oturması adına şehrimizdeki kurum ve kuruluşlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Bu kapsamda Uşak Defterdarlığımıza ziyarette bulunarak ortak akıl kültürüyle istişareler gerçekleştirelim istedik. İnşallah gönül birlikteliğimizi pekiştirerek daha güzel yarınlara birlikte yürüyeceğiz.” dedi. Misafirperverlikleri nedeniyle Birsen Tokaç’a ve defterdarlık çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Öte yandan Defterdar Tokaç da ziyaret nedeniyle memnuniyet duyduğunu dile getirerek Başkan Cahan’a teşekkür etti.

İlgili İçerikler: ARTIK UŞAK'TA ARAÇLAR DAHA STERİL Koronavirüs önlemleri Başkanla halkın arasına giremedi Uşak Belediyesi'nden Sokağa Çıkılmaması Hakkında Duyuru Uşak Belediyesi'nden Sağlık Çalışanlarına Alkışlı Sürpriz Uşak'ta Koronavirüse Karşı Termal Kameralı Önlem UŞAK'TA SAĞLIK TEDBİRLERİNE BİR YENİSİ EKLENDİ Uşak Belediyesi Uyardı: Başkan Çakın'dan Miraç Kandili Mesajı UŞAK BELEDİYESİ DÖRTYOL SOSYAL TESİSLERİNDEKİ MASALARIN TAMİRİNDE KULLANILMAK ÜZERE MALZEME ALIMI DO Başkan Mehmet Çakın'dan 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Mesajı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret istişare defterdarlık