Başkan Cahan "Yılın Kadınlarının" Yanında Oldu

9-03-2018

Yeni Asır tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında "Yılın Spor ve İş Kadınları" ödül töreni gerçekleştirildi. Uşak Belediyesi’nin de destek verdiği program spor ve iş dünyasından çok sayıda kadını bir araya getirdi.

Yeni Asır Gazetesi’nin, Kaya Thermal Convention Center'da iş ve spor dünyasında başarılı olan kadınlara yönelik düzenlediği ödül töreniyle kadınların başarıları taçlandırdı. Gerçekleşen organizasyona katılan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Yılın Yöneticisi seçilen Muratçay Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Başak Çayır’a plaketini takdim etti.

Kadınların sosyal ve ekonomik anlamda bir ülkenin gelişiminde önemli bir rol oynadıklarını paylaşan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen programla, özellikle sporda ve ekonomi alanında, hayat hikayesi başarılarla dolu kadınlarımıza ödülleri takdim edildi. Onlarla birlikte bu mutlu anlarını paylaşmak nedeniyle oldukça mutluyuz. Kadınlarımız bizim her şeyimiz.” dedi.

Kadının fedakârlıkla eş anlamlı olduğunu belirten Başkan Cahan, “Tarihimizde cami, çeşme, imaret, hastane gibi yaptığı birçok sosyal çalışmalarıyla anılan kadın, bugün de her zamankinden büyük bir önemle sosyal hayatta kendisine yer edinmiştir. Sağlıktan siyasete, hukuktan eğitime her alanda gördüğümüz kadınlarımız demokrasimize güç katmakta, toplumumuzun gelişiminde önemli bir rolü üstlenmektedir. Kadın demek her anlamda sorumluluk demektir. Bir yandan ailenin toparlayıcı unsuru diğer yandaysa yaşamın dengeleyicisi durumundadır. Kadın, bir toplumun yakalayacağı başarının belirleyicisidir. Unutulmamalıdır ki İstiklal mücadelesinin altına defalarca ismini not olarak düşen kadınlarımız bugün de aynı önem ve ciddiyetle ülkemizin gelişiminin altında imzalarını barındırıyor. Ben böyle güzel bir programı organize eden Yeni Asır ekibimize ve Genel Yayın Yönetmenimize teşekkür ediyorum.” açıklamalarına yer verildi.

Törende, Seramiksan Voleybol Takımı yılın takımı seçilirken, tenis dalında Büşra Ün, satranç dalında Betül Cemre Yıldız, dağ bisikleti dalında Kezban Koyun, sörf dalında Fulya Ünlü, Vestel Özel ödülü dalında Meryem Boz ve aerobik jimnastik dalında Ayşe Begüm Onbaşı'na ödül verildi.

Genç sporcular gurur ödülü ise Sena Özdemir, Nefise Karatay, Aybüke Bingöl, Aydan Güngör, Remziye Gür, Çağlanur Dalkılıç, Seden Aksu ve Buket Aydın'a takdim edildi.

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM'DAN MEMURLARA MÜJDE BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE ÇOCUKLARIN TEBESSÜMÜNE ORTAK OLDUK
uşak uşak belediyesi nurullah cahan başarı ödül yeni asır yılın kadınları