Başkan Cahan'dan 19 Mayıs Kutlama Mesajı

1960
18-05-2017

Belediye Başkanı Nurullah Cahan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Cahan mesajında şunları kaydetti:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş mücadelemizin meşalesini tutuşturmak için Samsun’a ayak bastığı 19 Mayıs günü, tarihimiz için çok önemli bir gündür. Binlerce şehit vererek, sıkıntı ve yokluklar içinde, büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti bizlere ve gençlere verilen en büyük emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak, en başta gelen görev ve sorumluluğumuzdur. İnanıyorum ki gençlerimiz, tarihimizden aldıkları ilhamla bu güzel ülkeyi daha da ileri taşıyarak kendilerinden sonraki nesillere daha güçlü, daha müreffeh şekilde emanet edecektir. Dünyadaki ilerleme yarışında ülkemizin en büyük güvencesi olan gençlerimizi, ne kadar eğitimli, ne kadar donanımlı, ne kadar milli ve manevi değerlerine bağlı birer birey olarak yetiştirebilirsek, geleceğimiz de bir o kadar emin ellerde olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele’de yer alan tüm büyüklerimizi ve şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, geleceğimizin gözbebeği gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını yürekten kutluyorum.”

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN ZÜMRA'YA MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN CUMHURİYETİN 100. YILINDA 29 EKİM MESAJI CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLAMA PROGRAMI BAŞKAN ÇAKIN DEV PROJEDE KASIM AYINI İŞARET ETTİ Başkan Çakın 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Uşak'ın Kurtuluşu Münasebetiyle Mesaj Yayınladı BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MESAJI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan kutlama gençlik bayramı